Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p
Printable View
Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p
[quote=flexy;462193]Yukardan full şortlayanlar para sayma makinelerini piyasadan silip süpürdü diyolar :) Aralarında sivri gulaklı biri olduğuna dair söylentiler vağ :p[/quote]
abartmayalım litfen.dng bi 95000 falan olsa o zaman abartırık..ama şahsen hala müsterih değilim...2000 pian kar iyi mi..ivit iyi..ama du bakalım
[quote=aslan;462192]Yapmadım patron, öğrenmiş olduk sayende. :..:[/quote]
antutu uygulamasını indir ve test et derim patron..normal kullanımda fark edemeyeceğin bir yamuk yumuk varsa üretim gaynaklı...yakalıyo test
Estetüko Madrit şort kulübü bşkanı,
Yonca halen 9.00...:D
Daha çok çalışman lazım...:D
[quote=Astatin;462194]abartmayalım litfen.dng bi 95000 falan olsa o zaman abartırık..ama şahsen hala müsterih değilim...2000 pian kar iyi mi..ivit iyi..ama du bakalım[/quote]
gıllanmamın nedeni, sadece yükseliş sindirişi olabilir..fiyatlar üst boll bandın üstüne çıkmıştı zaten..yani dinleniş sonrası yükselebilir deüüü umudum ise: böyle düşünenlerin sayısının çok olması::::::::: eğer öyleyse graşmaya devam eder:))) şimdi yavaş yavaş birileri diyecektir; abi tamam şimdi azaltmadı ama aralık ayına şurda ne var ki..satalım hacı:..: aralıktan sonra seçim var malum, kamu maliyesi gevşer para bollaşır bu sonraki dönem şirket karlarını arrtıracağı için, şubat gibi yine yükselemeye başlayabilir..filaaaan filaaaaannn...
Şinci Tarihi Bir USDTRY Magro Analizi Fırtlatayım:
1) FED parasal daralma USDTRYyi randırıcı etki yapacak, malum aylardır demeyen de duymayan da kalmadı. Yani USD TL karşısında değer kazanacak
2) Bizdeki seçim TL de parasal genişleme = TL nin USD karşısında değer kaybı....
Yani önümüzdeki 6-9 aylık süreçte ana trendi yukarı olacak bir enstruman varsa oda USDTRY dir...Debrik ederim darihi analizi..darih ve saati not alalım lütfen...yoksa daha sonra hava atmak maksatlı alıntı yapmak istediğimizde mesajı bulmak çok vakit alıyor nasdaq.dng
[quote=excali;462149][B][U]Açılışta[/U][/B]
[B]Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:0[/B]
[B][U]Kapanışta bence Skor[/U][/B]
Estetüko Madrit :1 - Tavanvay Kedüspor:3
şeklinde olur...:::[/quote]
[quote=excali;462196]Estetüko Madrit şort kulübü bşkanı,
Yonca halen 9.00...:D
Daha çok çalışman lazım...:D[/quote]
Güncel skor alabilir miyik..:D:D 99000 açlışıta 1-0 önde isek 98200 de herlade en az 2-0 olmuştur he:D
[B][U]ATM'den para çekerken dikkatli olun. Çünkü dolandırıcılar yerleştirdikleri kameralarla şifrenizi öğreniyor, bilgilerinizi alıyor.[/U][/B]
[B][/B]
[URL]http://sozcu.com.tr/2013/ekonomi/atmden-para-cekerken-dikkat-375101/[/URL]
[quote=Astatin;462198]Güncel skor alabilir miyik..:D:D 99000 açlışıta 1-0 önde isek 98200 de herlade en az 2-0 olmuştur he:D[/quote]
Çok sevindirik olma bence. Gıllanmanda fayda var. Önümüzdeki haftaki maçlar , çok çetin geçecek...:p
[quote=excali;462200]Çok sevindirik olma bence. Gıllanmanda fayda var. Önümüzdeki haftaki maçlar , çok çetin geçecek...:p[/quote]
yaw o ayrı..çok abartmamamk lazım dedim, gıllanıyorum dedim..hemfikiriz ama o ayrı konu..... güncel skor u alalım diyorum ben.dng
kedü bak sizin ki konuşuyo
FED/[B]BULL[/B]ARD: POLITIKA KARALARI DAIMA ACIKLANACAK VERILERE BAGLI
-MATRIKS-
bak bak bak..susmuyo.. hani diyoki, faiz yükselişi sürpriz oldu, bi dah aöyle kötü şeyler demeyiz filan süsü veriyor..vay bull vay..şinci YELLEN çıksa bi yellense de denge bulsa bu açıklamalar...
FED/[B]BULL[/B]ARD:YAZ AYLARINDA FAIZLERDE YUKSELIS BIRCOK FED UYESI ICIN SURPRIZ OLDU-CNBCE
-MATRIKS-
[QUOTE=Astatin;462202]kedü bak sizin ki konuşuyo
FED/[B]BULL[/B]ARD: POLITIKA KARALARI DAIMA ACIKLANACAK VERILERE BAGLI
-MATRIKS-[/QUOTE]
ehehehe he is long since he was born