arkadaslar vobla ılgılı olmayan yazıları seviyeli tartısma topigine tasıyorum simdi
Printable View
arkadaslar vobla ılgılı olmayan yazıları seviyeli tartısma topigine tasıyorum simdi
[QUOTE=jelibon;87297]uyuz bir öğlen ararsı olacakmı bakalım.[/QUOTE]
uyuz öğlen aralarını seviyorum. yemek yiyecek vakit oluyor hiç olmassa :)
benim anlamadığım!
--hakaret eden seren1 dir.diyerek.arkadaş sadece ''pozisyonlarda ısrarcı olmayın ''dediği için..bu teze ben sonuna kadar imza atarım..ısrarcı olmamak lazım sloganını,burada çok kişiye söylendi..ama kimse ''hindistanın eski ingiltere koloni valisi '' gibi tavır göstermedi..burada kimse AGA değil..
--astatain arkadaş ne yaptı ki..tüm forumu okuyorum..arkadaş asla ''küçük dağları ben yarattım '' havasında değil.. kibarca ,espri ile ,neşeli bir şekilde yorumlarını yazıyor..ve asla beyefendiliği ve tevazuyu bırakmadı...
--tevazu deyince teo aklıma gelir...teo ,tekniğin kralını bilir...herkese faydası dokunmuştur..ama hiç celallenmek için bahane aradığını görmedim...
''haksızlığa karşı susan dil şeytandır''......
sonuna kadar bu sözlelrin arkasındayım...
''zırhda açılan ilk delik en büyük adımdır''..kimse saygınlığını yitirmek için şansını zorlamamalı...
[QUOTE=Vob Trader;87301]uyuz öğlen aralarını seviyorum. yemek yiyecek vakit oluyor hiç olmassa :)[/QUOTE]
3-5 gündür kendileride yemek yiyorlar.
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=uforgryg5sb7vr2v7o7a.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/uforgryg5sb7vr2v7o7a.gif[/IMG][/URL]
[QUOTE=jelibon;87294]korku ne kadar dostsa o kadar da düşmandır.[/QUOTE]
O da artık şansına. Korkuyu yenebilen kimse varmı ki ?
2 hafta önce forumda bende biriyle tartışdım. tartışdığım kişi yukarda allah var ana avrad düz gitti bana. ben ise küfür etmedim. ama ben 1 hafta yasaklandım. söven kişi yazmaya devam etti. yönetime sordum ne iş diye. söven değil tartışmayı başlatanı yasaklamak elzemdir dedi.
[QUOTE=parderi;87305]O da artık şansına. Korkuyu yenebilen kimse varmı ki ?[/QUOTE]
yok her an diken üstünde.
[QUOTE=Vob Trader;87306]2 hafta önce forumda bende biriyle tartışdım. tartışdığım kişi yukarda allah var ana avrad düz gitti bana. ben ise küfür etmedim. ama ben 1 hafta yasaklandım. söven kişi yazmaya devam etti. yönetime sordum ne iş diye. söven değil tartışmayı başlatanı yasaklamak elzemdir dedi.[/QUOTE]
kaçırmışım bunu bak.
çok olmadımı o ya:..:
kritik yerdeyiz, fiyata dikkat,
Bu tick virajı geçerse soluğu 32900 de alırız.
Akşama tartışma serbest...
bugun daxçı oglen arası biizm vobdakileri davet edicek dansa, bence yemek haram onlara bugun..
recoooo nerdesin.. bak dileğin sonunda gerçekleşti, asti yasaklandı..:D
bunun şerefine bu gece forumda parti yapalım, şampanyalar senden..:..:
nasıl, seni yeterince uyuz edebiliyor muyum asti...:..:.dng.dng
uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.
[QUOTE=jelibon;87313]uyuz dedik dax yürüdü. bzimiki uyuz kaldı.[/QUOTE]
don gömlek long devam :=)
adamlar ziyafeti bozmuyor.
yemek güzel herhalde.
aç bi aç seyrediyoruz.
sorun bu işte.
seyretmeyeceksin.
[QUOTE=mersiyk;87300]arkadaslar vobla ılgılı olmayan yazıları seviyeli tartısma topigine tasıyorum simdi[/QUOTE]
Allah kolaylık versin.
[QUOTE=VOBiX;87315]Ben lisedeyken ganyan bayisinde fotoğrafı asılıydı. Rekortmen bir arap atıymış.[/QUOTE]
erken sakatlandı, çok kazandı.
KARAYEL?
[QUOTE=teo;87309]kritik yerdeyiz, fiyata dikkat,
Bu tick virajı geçerse soluğu 32900 de alırız.
Akşama tartışma serbest...[/QUOTE]
Km. yi çözdüm. Açıkça söylemediğin için sözüm geçerli değil. Aramızda kalamaz.:..:
5 günlük ortalamaya takıldık (30950)...eger sistem sat olsaydı burası iyi kısa yeri olurdu..ama malesef sistem sabah shorcoverden sonra flatde...
[QUOTE=parderi;87305]O da artık şansına. Korkuyu yenebilen kimse varmı ki ?[/QUOTE]
Yenmek değil de, kontrol altına alabilirseniz kazanç beraberinde geliyor...
[QUOTE=Vob Trader;87306]2 hafta önce forumda bende biriyle tartışdım. tartışdığım kişi yukarda allah var ana avrad düz gitti bana. ben ise küfür etmedim. ama ben 1 hafta yasaklandım. söven kişi yazmaya devam etti. yönetime sordum ne iş diye. söven değil tartışmayı başlatanı yasaklamak elzemdir dedi.[/QUOTE]
kafalarına göre takılıyorlar vobtrader..
[B]bana ceza verirkende tersini söylemişlerdi....[/B]
güven kaybolmaya başladıysa sorun var demektir.......
tamam sorumlulugu büyük bu işin...gerçekten zor bir iş.. ben yapmak istemem şahsen...
allah kolaylık versin...bizimde yardımcı olmamız lazım....kabul..
ama gözle görünende var..bugünkü gibi de olmazki...
altın asagı
petrol yukarı hareketlenmiş
ama ben aşagı hareket bekliyorum
bugun zarar yazacam galiba
5liklerde alt çizgiye değmek üzere diyorum
burdan çıktııııı çıktı...
[QUOTE=jelibon;87318]erken sakatlandı, çok kazandı.
KARAYEL?[/QUOTE]
Yawf yanlış anlaşılmasın diye at olan SEREN I dedim mesaj uçmuş :
"3 SEZON SÜREN YARIŞ YAŞAMI BOYUNCA KATILDIĞI 18 KOŞUYU DA KOLAYLIKLA KAZANAN [COLOR="Blue"]KARAYEL[/COLOR] 3 YAŞLI DÖNEMİNDE TRIPLE CROWNE YAPARAK BİR BÜYÜK BAŞARIYA DAHA İMZA ATMIŞTI.
HARA HAYATI DA ÇOK PARLAK OLAN KARAYEL; [COLOR="Red"]SEREN I[/COLOR], CARTEGENA VE KARANİMO GİBİ ŞAMPİYON YAVRULAR VEREREK ÜLKEMİZDE YETİŞEN AYGIRLAR SIRALAMASINDA DA EN BAŞARILI İSİM OLDU. "
Burada yazan SEREN I ile alakası yok.
[quote=parderi;87319]Km. yi çözdüm. Açıkça söylemediğin için sözüm geçerli değil. Aramızda kalamaz.:..:[/quote]
3 yanında 0, onun yanında 3'ün karesi, onun yanında 3 karesinin bir eksiği, onun yanında da üçün karesinin bir eksigiğinin,3 artısı..
Umarım py matematik bilmiyordur..
:) Sevgiler...
atçı demek yerine amma kumarcı varmış burda desenize :)
[QUOTE=VOBiX;87326]Yawf yanlış anlaşılmasın diye at olan SEREN I dedim mesaj uçmuş :
"3 SEZON SÜREN YARIŞ YAŞAMI BOYUNCA KATILDIĞI 18 KOŞUYU DA KOLAYLIKLA KAZANAN [COLOR="Blue"]KARAYEL[/COLOR] 3 YAŞLI DÖNEMİNDE TRIPLE CROWNE YAPARAK BİR BÜYÜK BAŞARIYA DAHA İMZA ATMIŞTI.
HARA HAYATI DA ÇOK PARLAK OLAN KARAYEL; [COLOR="Red"]SEREN I[/COLOR], CARTEGENA VE KARANİMO GİBİ ŞAMPİYON YAVRULAR VEREREK ÜLKEMİZDE YETİŞEN AYGIRLAR SIRALAMASINDA DA EN BAŞARILI İSİM OLDU. "
Burada yazan SEREN I ile alakası yok.[/QUOTE]
bu ayrı bir konu ya. efsane KARAYEL.
18 YARIŞ 18 BİRİNCİLİK
Koşu Yeri Koşu Tarihi Koşu Adı Mesafe - Pist Süre
İstanbul 02.09.1972 Maiden 1100 Çim 1.10.60
İstanbul 17.09.1972 Baltacı - KV 1400 Çim 1.26.48
Ankara 15.10.1972 K. Elizabeth 1400 Çim 1.25.32
Ankara 05.11.1972 T. Başer 1400 Çim 1.27.66
Ankara 19.11.1972 Çaldıran 1600 Çim 1.40.26
İstanbul 21.04.1973 Akif Akson 1400 Çim 1.28.22
İstanbul 06.05.1973 Erkek T.D. 1600 Çim 1.37.54
İstanbul 20.05.1973 Sait Akson 2200 Çim 2.20.48
İstanbul 10.06.1973 Gazi 2400 Çim 2.34.62
İstanbul 29.07.1973 Sadun Atığ 2000 Çim 2.10.20
İstanbul 30.08.1973 Büyük Taarruz 3000 Çim 3.18.06
İstanbul 23.09.1973 Ankara 2800 Çim 2.54.84
İstanbul 29.10.1973 Cum. 50. Yılı 1800 Çim 1.50.72
Ankara 11.11.1973 Cumhurbaşkanlığı 2400 Çim 2.29.44
Ankara 25.11.1973 Başbakanlık 2000 Çim 2.02.20
Ankara 08.12.1973 Cum. Senatosu 3000 Çim 3.16.70
İstanbul 16.06.1974 Ahmet Atman 2400 Çim 2.32.28
İstanbul 14.07.1974 Boğaziçi 2400 Çim 2.28.64
[quote=teo;87327]3 yanında 0, onun yanında 3'ün karesi, onun yanında 3 karesinin bir eksiği, onun yanında da üçün karesinin bir eksigiğinin,3 artısı..
Umarım py matematik bilmiyordur..
:) Sevgiler...[/quote]
son kısım rakam değil sayı oluyor.
ya da ben de matematik bilmiyorum :..:
[QUOTE=unlimitted;87330]son kısım rakam değil sayı oluyor.
ya da ben de matematik bilmiyorum :..:[/QUOTE]
Yok Yok py hemen bildi. 309812 imiş.:confused:
[B]en azından bunun bılınmesi gerekli diye yazdım cunku gereksiz suclama yapılmamalı..
Hem astatin o benim is arkadasım demis olay netlesene kadar boyle uygun gordu sayın hellim demekki..
Konuyu kapattım pardon[/B]
[URL=http://www.resim-yukle.gen.tr/viewer.php?file=ohe5lpiyo6cq6xio7qit.gif][IMG]http://www.resim-yukle.gen.tr/images/ohe5lpiyo6cq6xio7qit.gif[/IMG][/URL]
tartışma toipine yazmak daha uygun
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url]
[QUOTE=mersiyk;87342][B]en azından bunun bılınmesi gerekli diye yazdım cunku gereksiz suclama yapılmamalı..
Hem astatin o benim is arkadasım demis olay netlesene kadar boyle uygun gordu sayın hellim demekki..
Konuyu kapattım pardon[/B][/QUOTE]
olabilir benim eski işyerimde 2-3 bilgisayarın ip si aynıydı.
Benim ofisimde 63 kişi var, ve hepsi 1 ip ile adsl uzerınden bağlanıyorlar.
Şimdi bunun artık anlamı yok, ip olayı neyi ifade eder.
farklı kişide olur, aynı kişide olur.
Sonra aynı kişi olsa ne olur.
Çift kişilikli deriz geçeriz,
Detaylarda boğulmayalım... Teknoloji çağında artık ip kontrolü yerine, kelime kontrolü yapalım...
insanlar tartişabilir medeni şekilde, bu sataşma değildir, tartışmadır.
Küfür, ve kişisel hakaretler hariç her şey serbest olmalı...
Adam ben buğün kısa donla dolaşıyorum shortum diyor. Niye buna ceza yok, Kış günü donla dolaşılır mı :) hehehe
[quote=marakes;87348]maaşallah forum dallas ı geçti [B]entrika kapanı[/B] gibi..[/quote]
brezilya dizileri gibide diyebiliriz.ne ararsan var :p
entrika kapanı deyince aklıma hexen abinin kurt kapanı yeresi lafı geldi.forumda entrika kapanı yeresine döndü :..:
[QUOTE=VOBiX;87344]Benim mesajlarım kasıtlı mı siliniyor yanlışlıkla mı siliniyor?[/QUOTE]
Sanırım Turkcellden vodafona numara nakli varya . Karışmış olabilir.:..:
[QUOTE=teo;87352]
Adam ben buğün kısa donla dolaşıyorum shortum diyor. Niye buna ceza yok, Kış günü donla dolaşılır mı :) hehehe[/QUOTE]
donla dolaşmak serbest....
bunu teşhir etmek yassak.......:)
[QUOTE=mersiyk;87350]tartışma toipine yazmak daha uygun
[url]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/url][/QUOTE]
Oraya da baktım direkt silinmiş mesajlar. Tartışmayla alakası olmayan resimdeki mesaj yok mesela :
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3618/resbv1.png[/IMG]
[quote=traderx;87351]olabilir benim eski işyerimde 2-3 bilgisayarın ip si aynıydı.[/quote]
bir işyerinde ip statikse (ki %90'ında öyledir) ağdaki [B]bütün [/B]bilgisayarların IP'si aynı görünür zaten.
aynı şahıs,farklı nicklerle ,[B]farklı pozisyon ve yön [/B]yorumu varsa bu etik değildir..
ama farklı nickle ,herhangi bir konuda (pozisyon ve yön dışında) fikrini beyan ediyorsa ..bana göre çok da sorun yok...