valla sistem kısa olmasına kısa da....içimde dow %1 üzeri artı kapatacak akşamda siyaset mevzuları yumuşayacak ve yarın artı gap olacak gibi bir his var....
Printable View
valla sistem kısa olmasına kısa da....içimde dow %1 üzeri artı kapatacak akşamda siyaset mevzuları yumuşayacak ve yarın artı gap olacak gibi bir his var....
[IMG]http://i49.tinypic.com/mjqnpv.jpg[/IMG]
geceye flat .. + 1100 puanla kapattım günü .. .son longstop canımı çok sıktı işlem yapmadım dahada .. daytrade hakkını veremedim .. +4000 puannlık gündü bence .. hiçte zor değildi ayrıca .. canımız sağolsun ..
cümleten iyi akşamlar !
[QUOTE=Astatin;205490]valla sistem kısa olmasına kısa da....içimde dow %1 üzeri artı kapatacak akşamda siyaset mevzuları yumuşayacak ve yarın artı gap olacak gibi bir his var....[/QUOTE]
:mad::mad::mad::mad:
son longstop olmasa long girerdim geceye ... don gömlek flat .. vay anasını .. üvvvv ... ıngaaaaaaaaaaa
[quote=kitaro;205487]kimsenin beni dinlediği yok koskoca ankette bir ben birde imales long olmuş:::
[COLOR=red]ralli is on the way[/COLOR][/quote]
Yeni üye olmanıza rağmen, forum klasiği tabirleri biliyorsunuz..Sessiz izleyicilerden miydiniz geçmişte aceba:rolleyes:
short devam ayı tuzağı mayı tuzağı anlamam ben süper düştük bugün tepki gelsin longlarız en kısa en hızlı sistem bile ala geçmedi lakin gapa çare yok bununda bilincindeyiz ama sistemede vefalıyız :)
ne uzunu gıı..düşüyoz işte..trend değilde ne..flat olurda..gap olabilir..ama gene düşer..trend öle..ama 60000de piyasa rahatsızlandı..bidahaki sefere alışır..
[QUOTE=Astatin;205490]valla sistem kısa olmasına kısa da....içimde dow %1 üzeri artı kapatacak akşamda siyaset mevzuları yumuşayacak ve yarın artı gap olacak gibi bir his var....[/QUOTE]
dow ilerleyen saatlerde göçer,
tutuklanan askerlerin ya kendileri yada avukatları birilerinin kulaklarını çınlatır.....
benimde senaryom bu....::::::
[quote=Astatin;205496]Yeni üye olmanıza rağmen, forum klasiği tabirleri biliyorsunuz..Sessiz izleyicilerden miydiniz geçmişte aceba:rolleyes:[/quote]
evet gün sonları burasıyla hisseneti okurdum bende yazayım dedim buradaki espirileri bilmemek mümkünmü bugün bile gülmekten yarıldım selçuklu abeyim sağolsun neşe kaynağımız+.
67500 ortalama maliyetli 20 kontrat shortlarla devam..yalnız 70xxx lerde mc yedigimi ve teminat yatırdıgımı belirteyim,bu vadede gercekten 10 yıl filan yaslandım..gecelik 2300tl zarar yazdıgım gunlerde oldu,palaya cok pis hırslıyım,geceye flat girmem gerekiyordu ama o kadar beklemisim psikolojisi mahvediyor adamı..hatta 668xx leri gördügümde elim kapatmaya kadar gitti,gercekten psikolojiyi dagıtıyor bu vob,hepinizi seviyorum..yarın ya herro ya merro,hedef 50bin nisan sonuna kadar..iyi aksamlar..