oofff çok kötüyüm.. hakkınızı helal edin arkadaşlar, herhalde ben gidiciyim..:(:))):)))
Printable View
oofff çok kötüyüm.. hakkınızı helal edin arkadaşlar, herhalde ben gidiciyim..:(:))):)))
== Flash Haber ==
Matriks programını firmanın çaycısının yazdığı ortaya çıktı. Yıllardır Matriks kullanıcılarının yaşadığı okların görünüp kaybolması, çubukların gün içinde değişmesi, aynı sistemin her testte farklı sonuç vermesi gibi problemlerin nedeni anlaşılmış oldu. Programı yazan Hamit Dinamitoğullarından tutuklandı.
--- Matriks Haber ---
[QUOTE=Cerphin;205535]oofff çok kötüyüm.. hakkınızı helal edin arkadaşlar, herhalde ben gidiciyim..:(:))):)))[/QUOTE]
Benden yana helal olsun :::
[QUOTE=enorton;205537]Benden yana helal olsun :::[/QUOTE]
tam da sen geçiyordun aklımdan..:D ben burada en çok enorton'a eziyet ettim diye..üüwwüüü
[QUOTE=Cerphin;205533]mesele görmek değil kardeşş..:..: mesele; gördüğünü uygulayabilmek.. neymiş mesele.. heheheee[/QUOTE]
heee..asıl mesele icraat..:D
[QUOTE=Cerphin;205538]tam da sen geçiyordun aklımdan..:D ben burada en çok enorton'a eziyet ettim diye..üüwwüüü[/QUOTE]
Yok estafirullah ne eziyeti, aşk olsun... Şaka bir yana geçmiş olsun... Hayırdır havalar çok mu soğuk oralarda?
Balyoz'da 5 emekli askere tutuklama
[url]http://www.ensonhaber.com/gundem/257549/balyozda-5-emekli-askere-tutuklama-.html[/url]
[QUOTE=enorton;205540]Yok estafirullah ne eziyeti, aşk olsun... Şaka bir yana geçmiş olsun... Hayırdır havalar çok mu soğuk oralarda?[/QUOTE]
yok yok ettim eziyet..:))):)))
2. olarak da unlimit'e çok eziyet ettim.. onla da helalleşmem lazım..:..:
sağol.. havalar güzel de ev çok sıcak oluyor, çok cam kapı açıyorum.. kaptım şifayı işte..
[U][COLOR=blue]geceyi bekleyin[/COLOR][/U]
[QUOTE=Cerphin;205542]yok yok ettim eziyet..:))):)))
2. olarak da unlimit'e çok eziyet ettim.. onla da helalleşmem lazım..:..:
sağol.. havalar güzel de ev çok sıcak oluyor, çok cam kapı açıyorum.. kaptım şifayı işte..[/QUOTE]
bende deyorum cerfinonm nerde yuaw :::geçhmiş olsun cerfo..
bu arada
Yo yo ŞO de
[QUOTE=fXci;205545]bende deyorum cerfinonm nerde yuaw :::geçhmiş olsun cerfo..
bu arada
Yo yo ŞO de[/QUOTE]
sağolasın efiksim.. ben flatım.. 60.000 aşağı geçilmedikten sonra kalıcı short düşünmem herhalde..
[quote=nunu;205528]zirlama zirlama,hala [B][COLOR=red]boga[/COLOR] [COLOR=black]piyasası[/COLOR][/B][COLOR=black]n[/COLOR][COLOR=black]da[/COLOR] oldugumuzu unutma:rolleyes:[/quote]
Yeni doğan [B]buzağı[/B],biraz büyüdümü [B]dana[/B],biraz daha büyüdümü kendini [COLOR=lime][B]boğa[/B][/COLOR] sanar,burarlar::: olur [B][SIZE=4][COLOR=red]öküz[/COLOR][/SIZE]...öküzler etlik olur kasaba gider...;)[/B]