Günaydın
Printable View
Günaydın
herkese gunaydın...gündem fullemiş bugün...herkeşe hayırlı kazançlar,kazandıını tekrar burada kaybetmeden çatır çutur yemeler:))
[quote=QUEEN;205580]le..biz boşamı kapadık şortları..yukardan kısalcaktık... artı gap olcekti..çok uyanık gördüm kendimi..eheeh..asti üww..[/quote]
hehehehehe...
USDYTL yine hareketlenmiş....fıçırlar badem olmuş....siyasi arenada ise derin sessizlik var..derin sessizlik çok şeylere gebe olabilir ve piyasa sessizliği ve belirsizliği sevmez... ehuheue
sen demiyomuydun gııı dün, trend bu boru değil.....:D:D
Matrisk Mağdurları Derneği - Bülten 4568
Efenim uzun süredir Matrisk den şikayetciyim biliyorsunuz...Dün Matrisk le hukukumuz yeni bir boyut aldı. Şöyle ki; Matrisk de ST yi çalıştırıyorum, izliyorum v.s. Laptopu kapatıp sabah tekrar açınca aynı sistem ST de sonuç üretmiyor. Buna şöyle bir çözüm geliştirdim kendimce; sistem formüllerini word e kopiledim, her sabah ordan MTX in ST sine yeniden kopyalayıp öyle çalıştırıyorum..Fakat dün sabah kopi peyst ederken, kopyaladığım metnin son karakterini kopyalamamışım, koşulların birindeki 44, olmuş 4üüüüüüüüü Gelmeyecek al sinyali gelmiş oldu..Bu bana şorrtta kalmış olma durumuma göre 300+300 puana patladı (her ne kadar günlük toplamda iyi karla kapatmış olsak da)üüüüüüüüü
Bu vesile ile yeni gününüzün iyi geçmesine diler, MTX in ** derim. Mevzu MTX se, KY teferruattır der MTX le ilgili her konuda 2 kere dikkatli olmanızı öneririm.
Saygılarımla,
3456 ncı MTX Mağduru Astatin the "Astetom"
[quote=QUEEN;205580]le..biz boşamı kapadık şortları..yukardan kısalcaktık... artı gap olcekti..çok uyanık gördüm kendimi..eheeh..asti üww..[/quote]
üü :confused:. belki de aşağıdan uzunları açaçacak da olabilir misiniz?.boks.
[B]Günaydın voborsa,[/B]
İşiniz gücünüz rast gelsin...Allah,dostu dost,düşmanı düşman bilenlerden eylesin herkesi...
[QUOTE=excali;205591]üü :confused:. belki de aşağıdan uzunları açaçacak da olabilir misiniz?.boks.[/QUOTE]
uzunmu..:o:o
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
[IMG]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1483.jpg[/IMG][URL="http://i1002.hizliresim.com/2010/2/25/1483.jpg"][/URL]
[quote=Astatin;205590]Matrisk Mağdurları Derneği - Bülten 4568
Efenim uzun süredir Matrisk den şikayetciyim biliyorsunuz...Dün Matrisk le hukukumuz yeni bir boyut aldı. Şöyle ki; Matrisk de ST yi çalıştırıyorum, izliyorum v.s. Laptopu kapatıp sabah tekrar açınca aynı sistem ST de sonuç üretmiyor. Buna şöyle bir çözüm geliştirdim kendimce; sistem formüllerini word e kopiledim, her sabah ordan MTX in ST sine yeniden kopyalayıp öyle çalıştırıyorum..Fakat dün sabah kopi peyst ederken, kopyaladığım metnin son karakterini kopyalamamışım, koşulların birindeki 44, olmuş 4üüüüüüüüü Gelmeyecek al sinyali gelmiş oldu..Bu bana şorrtta kalmış olma durumuma göre 300+300 puana patladı (her ne kadar günlük toplamda iyi karla kapatmış olsak da)üüüüüüüüü
Bu vesile ile yeni gününüzün iyi geçmesine diler, MTX in ** derim. Mevzu MTX se, KY teferruattır der MTX le ilgili her konuda 2 kere dikkatli olmanızı öneririm.
Saygılarımla,
3456 ncı MTX Mağduru Astatin the "Astetom"[/quote]
Benim bir sistemede kapandıktan sonra yada ertesi gün sinyal geliyor.:..:Dün banada oldu akşam evde baktım sinyal gelmiş.
Matriks problemleri herkeste oluyor demek bendede oldu tlf actım laf kalabalıklığı yaptılar başkabir şey değil .Yalnız ASTİ senin problem senden kaynaklanmış son harfi kopy etmemişsin diye anladım
[quote=QUEEN;205595]uzunmu..:o:o[/quote]
farları kastetmiştim:..::..:
[quote=Larossıan;205598]Benim bir sistemede kapandıktan sonra yada ertesi gün sinyal geliyor.:..:Dün banada oldu akşam evde baktım sinyal gelmiş.[/quote]
oooo o MTX de sıradan bir olay patron...Ortalama ayda 1 yaşıyoruz onu...yanış hatırlamıyorssam Emortım ve SAZAN da tanışmıştı bu arıza ile :Düüüüüü