-
[quote=adalı54;205599]Matriks problemleri herkeste oluyor demek bendede oldu tlf actım laf kalabalıklığı yaptılar başkabir şey değil .Yalnız ASTİ senin problem senden kaynaklanmış son harfi kopy etmemişsin diye anladım[/quote]
yaw iyi de, her gün kopyalamak zorunda brakan da mtx :( neyse..artık..ms edineceğiz mecbır
-
62000 i görmüş.. he heeeeee
-
gördünüz dünya yıkılsa düşmüyor işte dün tarihin en büyük ayı tuzağıydı
-
günaydın..
futureler eksiyken böyle.. artı olsaymış kaç açacaktı acaba..
-
[quote=mbm;205603]62000 i görmüş.. he heeeeee[/quote]
61900 görünüyo en yüksek:confused::confused:
-
-
[quote=Astatin;205602]yaw iyi de, her gün kopyalamak zorunda brakan da mtx :( neyse..artık..ms edineceğiz mecbır[/quote]
Züstemi System Tester'da kullanmak yerine Expert Advisor olarak yazınca bu sorunların çoğunun ortadan kalkması lazım. Öyle yapıp denedin mi hiç?
-
[QUOTE=Astatin;205606]61900 görünüyo en yüksek:confused::confused:[/QUOTE]
forekste 62000..al sat yaptıgım ekranda günün yükseği olarak
matrixte 61900..grafikte
-
[quote=Strategist;205608]Züstemi System Tester'da kullanmak yerine Expert Advisor olarak yazınca bu sorunların çoğunun ortadan kalkması lazım. Öyle yapıp denedin mi hiç?[/quote]
deneyelim bir bakalım hatırlatma icin Teşekkürler dostum
-
dün ne dedin yarın dünya yıkılsa 60600 den long almayı isteyenler alamayacak dedim ağa buna izin vermez
o fırsatı yakalayan yakaladı ben orda fulledim
şimdi oraya birdaha gelsinde long olayaım yada oraya gelsinde shortlarımı realize edeyim diyenler çok bekler
-
325 den alış yaptım ehühühüü
-
[quote=kitaro;205604]gördünüz dünya yıkılsa düşmüyor işte dün tarihin en büyük ayı tuzağıydı[/quote]
geçen hafta cuma günü,yani 4 iş günü önce 66800 gördüğümüzü hatırlatırım..
an itibariylede 61450 görüyorum fiyatı..
dünya yıkılmadan 5 bin puandan fazla düştük yani 3 işlem gününde..