hayırlı sabahlar--bol kazançlar
Printable View
hayırlı sabahlar--bol kazançlar
Cümletten günaydın, hayırlı işler,
günaydın.
bol kazançlar daytraderler.lelele
Herkese günaydın...Bol kazançlar
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
[quote=trader38;274392]hayırlı sabahlar--bol kazançlar[/quote]
Günaydın patron. Sen, Selpatros ve diğer tüm EW'ciler bir olun tamamlayın ne olur şu ED'yi artık. Acilen itkisel ve etkisel ve gerekirse bitkisel bir şelale lazım.
Bu diyagonal denen şey ne belaymış ya... Ne sistem adam gibi çalışıyor ne histem... üvvvv... Hele Temmuz başından beri hepten sadaka denecek miktarlara talim ediyoruz... Çoluk çocuk evde aç alacaklılar kapıda... Mümkünse 1-2'yi es geçip direkt 3.3'le düşelim abi... üvvvv..
[quote=Strategist;274398]Günaydın patron. Sen, Selpatros ve diğer tüm EW'ciler bir olun tamamlayın ne olur şu ED'yi artık. Acilen itkisel ve etkisel ve gerekirse bitkisel bir şelale lazım.
Bu diyagonal denen şey ne belaymış ya... Ne sistem adam gibi çalışıyor ne histem... üvvvv... Hele Temmuz başından beri hepten sadaka denecek miktarlara talim ediyoruz... Çoluk çocuk evde aç alacaklılar kapıda... Mümkünse 1-2'yi es geçip direkt 3.3'le düşelim abi... üvvvv..[/quote]
Ending, Running, Corrective, Primary v.b. v.b. yaw ne mixed bir pırodaktmış bu EW patron..üwwww..
he abi yaw..bu ending diagonal en az starting horizontal kadar kötü ve çarpan bişi..hehehee.. ED yereleri sistemlerin en çok bafilendiği formasyonlarmış..üwwww
[quote=Strategist;274398]Günaydın patron. Sen, Selpatros ve diğer tüm EW'ciler bir olun tamamlayın ne olur şu ED'yi artık. Acilen itkisel ve etkisel ve gerekirse bitkisel bir şelale lazım.
Bu diyagonal denen şey ne belaymış ya... Ne sistem adam gibi çalışıyor ne histem... üvvvv... Hele Temmuz başından beri hepten sadaka denecek miktarlara talim ediyoruz... Çoluk çocuk evde aç alacaklılar kapıda... Mümkünse 1-2'yi es geçip direkt 3.3'le düşelim abi... üvvvv..[/quote]
ben bitirdim ed yi :) gerisi size kalmış
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/fa5ac0ec.png[/IMG]
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
[quote=Astatin;274401]Ending, Running, Corrective, Primary v.b. v.b. yaw ne mixed bir pırodaktmış bu EW patron..üwwww..
he abi yaw..bu ending diagonal en az starting horizantal kadar kötü ve öarpan bişi.. ED yereleri sistemlerin en çok bafilendiği formasyonlarmış..üwwww[/quote]
üwwww çözemiyorum bir türlü ::: ::: ::: halka in biraz asticim :..: :..: :..:
[quote=a.kaya;274405]üwwww çözemiyorum bir türlü ::: ::: ::: halka in biraz asticim :..: :..: :..:[/quote]
abi ben de çözemiyorum..o terimleri EW ciler kullanıyor ben deel...onlara sor:::::: onlar halka insin...gerçi running ve ed olayını çözdüm ama daha derinine inmemeyeyim diyorum EW nin..inersem çıkamam gibi geliyo bana
amanın .. gap yakaladım .. ühühüh ..