Hay Allah Bu arada benim km. ekaıntımda aşağılara düşmüş. Ya ben akıllanmam arkadaş. Sana ne milletin dalaşmasından. Sen kendi işine baksana.( Kimse üzerine alınmasın kendimi tenbihliyorum.)
Printable View
Hay Allah Bu arada benim km. ekaıntımda aşağılara düşmüş. Ya ben akıllanmam arkadaş. Sana ne milletin dalaşmasından. Sen kendi işine baksana.( Kimse üzerine alınmasın kendimi tenbihliyorum.)
o zaman şöle bi tez atalım olaya. astatinin mesai arkadaşı daha 4. mesajında sn SEREN e zıt olması sadece tesadüfmüdür?
[QUOTE=abka;87358]aynı şahıs,farklı nicklerle ,[B]farklı pozisyon ve yön [/B]yorumu varsa bu etik değildir..
ama farklı nickle ,herhangi bir konuda (pozisyon ve yön dışında) fikrini beyan ediyorsa ..bana göre çok da sorun yok...[/QUOTE]
aynı anda farklı nickle yazma ihtiyacı hisseden adam psikolojik sorunludur...
o adamla işim olmaz......
ama bunu nasıl anlarız..kim bilebilir bunu.... çok zor..
şundan dedim ...yakalandınmı işyeri arkadaşım de...
sayfalar suyunu mu çekti noldu anlamadm bi anda başka bi boyuta geçmiş gibi hisettim kendimi.arkadaşlar hep ne diyoruz..önemli olan niyet..illa birilerini ters düz etmek, açıgını cıkarmak, onu da geçin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak,bi de sürekli igneleme yapmak,haset gütmek..bunlar forum amacı olamaz.bakın sabah 9 du bi tartısma başladı saat 1 oldu hala devam ediyo..şmidi bence asıl bakılması gereken şahısların niyetleridir.derler ki ntten adam mı tanınır 2 satır la.yok vala ole guzel tanınıyo ki herkesin niyeti açık açık çıkıyo ortaya.olaylara bu gözle bakın..art niyetsiz yazan varsa lütfen burayı karştrmaya ugrasmasın.artniyetsiz yazan herkes de kaldgı yerden devam etsin.kreş çocugumuyuz biz allah aşkına..ne bu 3 gün de bi sen onu dedin ben bunu dedim..biraz kendimize çeki düzen verelim lütfen..
[QUOTE=mbm;87364]aynı anda farklı nickle yazma ihtiyacı hisseden adam psikolojik sorunludur...
o adamla işim olmaz......
ama bunu nasıl anlarız..kim bilebilir bunu.... çok zor..
şundan dedim ...yakalandınmı işyeri arkadaşım de...[/QUOTE]
çok ağır bir teşhis..zaten normalde gerek yok farklı nickle yazmaya..ama heyecan,değişiklik vs. nedenlerden yazan vardır..bana göre önemli olan [B]kelimelerdir..[/B] birde ,farklı yönler göstermemektir..
yanlış anlaşılmasın.benim asla öyle problemim olmadı..ama bu olayı çok fazla büyütmem demek istedim..
Bizler artık aileyiz,
Aile içinde kavga da olur, Her şey olur,
Sakin olalım,Astatin bir şey yapmadı, işin garibi diğerleride bir şey yapmadı.
Yapan moderatördür,
Müdahale etmeseydi, bir şey olmayacaktı.
Rte kadar olamadınız, Suçu atın moderatöre...
Catedral sinirlendi, Astatin sinirlendi,
Forumun diğer üyeleri gazladılar.
Moderatör sağlıklı düşünemedi,
Haksızlığa dayanamayanlar şikayete başladı.
Haksızlığı sevenler ses çıkarmadılar.
Futbol maçı gibi taraf tutanlar oluştu.
Moderatör mesajları diğer tarafa attı.
Bizim genel huyumuzdur. Hem savcıyız hem polis,
Trafik kazası yaparsın, polis gelir, Suç sende der..Hemen taraf tutar...
Polisin halbuki görevi nedir, Delil toplamak ,savcıya iletmek, kararı savcı verir,
Ama kaza esnasında trafik polisi kararını verir,suçlu ile suçsuzu belirler,raporu ona göre düzenler...
Türkiye'm böyle ne yapalım...
Gülü seven dikenine katlanır...
[QUOTE=abka;87368]çok ağır bir teşhis..zaten normalde gerek yok farklı nickle yazmaya..ama heyecan,değişiklik vs. nedenlerden yazan vardır..bana göre önemli olan [B]kelimelerdir..[/B] birde ,farklı yönler göstermemektir..
yanlış anlaşılmasın.benim asla öyle problemim olmadı..ama bu olayı çok fazla büyütmem demek istedim..[/QUOTE]
işte ondan dedim....
heyecan için çift nick alacaksın forum olarakta [B]vob topiğini [/B]seçeceksin...
kesin sorunludur o kişi....:D
[quote=jerfin;87312]recoooo nerdesin.. bak dileğin sonunda gerçekleşti, asti yasaklandı..:D
bunun şerefine bu gece forumda parti yapalım, şampanyalar senden..:..:
nasıl, seni yeterince uyuz edebiliyor muyum asti...:..:.dng.dng[/quote]
Ciddi misin? ne oldu kı?
Mesele astıyı kızdırmaksa asla gerı kalamam, Kaç yıl yasaklandı:)
sonuca itiraz edersen ,mahkemeye başvurabilirsin...trafik mahkemesi falan diyorlar...ama uğraşacak zamanın olmalı...
short olan varmı
kendimi yalnız hissediyorum
ya diom işde bi buluşma olsun efelenen,dayılanan,birbirini seven sevmeyen bi kucaklaşsın. hesabı olan hesabını kapasın, yeni hesap açmak isteyen hesap açsın :)
bu arada dax yamulmuş biz kalmışız aynı..niyeki acaba?
[QUOTE=Vob Trader;87378]ya diom işde bi buluşma olsun efelenen,dayılanan,birbirini seven sevmeyen bi kucaklaşsın. hesabı olan hesabını kapasın, yeni hesap açmak isteyen hesap açsın :)[/QUOTE]
bencede.
[QUOTE=truva;87377]short olan varmı
kendimi yalnız hissediyorum[/QUOTE]
Yok kardeşim iki çıplak bi hamama yakışırmış.:..::..:
[QUOTE=marakes;87379]bu arada dax yamulmuş biz kalmışız aynı..niyeki acaba?[/QUOTE]
doğu avrupa moğu avrupa bir gariplikler.
[QUOTE=jelibon;87380]bencede.[/QUOTE]
hakkaten ya. biri çıkar aileyiz der. biri çıkar en ufak tartışmada ulan seni varya diye başlar :)
[QUOTE=tuareg;87374]Ciddi misin? ne oldu kı?
Mesele astıyı kızdırmaksa asla gerı kalamam, Kaç yıl yasaklandı:)[/QUOTE]
hiç sorma, yine yapacağını yaptı, karıştırdı ortalığı forumun haylaz çocuğu asti..:..:
biz ''bir yıl'' talep edelim de ceza için,:) iyi halden, nefsi müdafadan indirim falan gelir nasıl olsa..:..:
bizim işyerinden 3 arkadaş kayıt için başvurdu...
[B]mam,mcm ve mdm nickleriyle[/B]
sonradan ip iniz aynı, aynı kişisiniz demeyin ha...:):)
yaw aynı ortamda olsak :) in lan kapıya, çık lan dışarı modu olcak heralde:)
Trafik polisinin görevi bilirkişilik yapmaktır
itiraz olursa mahkeme başka bi trafik görevlisi atar kararı savcı vermez
bilirkişilerin raporu doğrultusunda mahkeme verir
[QUOTE=albatrros;87387]Trafik polisinin görevi bilirkişilik yapmaktır
itiraz olursa mahkeme başka bi trafik görevlisi atar kararı savcı vermez
bilirkişilerin raporu doğrultusunda mahkeme verir[/QUOTE]
siz trafik polisimisiniz?
Mahkeme olayına karsıyım, erk sahıbı suclu ılan etmısse iş bitmiştir, Karakolda doğru soyler mahkeme de şaşar diye bir türkü vardır, mahkemede doğru soyler demiyor mesela,
Ayrıca mahkemede işin rengi değişir, iş bilen avukat senı suclu cıkarır, misal astatın ıcın mahkeme duzenlenırse (allah korusun) ya yasağı kalkarsa...
bütün bunlar PY yüzünden.
VOB o kadar uyuz ki, 100 puan göreceğiz diye saatlerce ekran başında beklemekten millete gına geliyo, haliyle [B]başka şeylerle[/B] uğraşmaya vakit oluyo. :cool:
hadi yaw şelale mi olacak motor mu ne olacaksa olsun da milletin dikkati azıcık dağılsın.
ııı..eeee..motor ossun lütfen. :D
sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
elimde kart olmasi acisindan soruorum
burda 1tl oduiom 10 gunde 700tl komisyon werdim
inerlermi asagii
bi de
dier kurumlar die soze baslicam
tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek
[QUOTE=jerfin;87384]hiç sorma, yine yapacağını yaptı, karıştırdı ortalığı forumun haylaz çocuğu asti..:..:
biz ''bir yıl'' talep edelim de ceza için,:) iyi halden, nefsi müdafadan indirim falan gelir nasıl olsa..:..:[/QUOTE]
Hayır gelmesin. Asalım, Asalım.
[quote=Vob Trader;87378]ya diom işde bi buluşma olsun efelenen,dayılanan,birbirini seven sevmeyen bi kucaklaşsın. hesabı olan hesabını kapasın, yeni hesap açmak isteyen hesap açsın :)[/quote]
Hakkariye düşersem kışlaya beklerim.Keleşle görürüz hesapları.Kasıma atalım şu hesap işini..lelele.lelele.lelele
[QUOTE=suprad;87391]sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
inerlermi asagii
bi de
tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek[/QUOTE]
sankoda onbinde 1 ödüyorum ben ama günde 700 tl bırakıorum :)
[quote=jerfin;87384]hiç sorma, yine yapacağını yaptı, karıştırdı ortalığı forumun haylaz çocuğu asti..:..:
biz ''bir yıl'' talep edelim de ceza için,:) iyi halden, nefsi müdafadan indirim falan gelir nasıl olsa..:..:[/quote]
Aksam kutlayalım geyık topiğinde, tum astı gıcıkcıları davetlıdır:):..::..::D
[QUOTE=tuareg;87389]Mahkeme olayına karsıyım, erk sahıbı suclu ılan etmısse iş bitmiştir, Karakolda doğru soyler mahkeme de şaşar diye bir türkü vardır, mahkemede doğru soyler demiyor mesela,
Ayrıca mahkemede işin rengi değişir, iş bilen avukat senı suclu cıkarır,[COLOR="Red"]misal astatın ıcın mahkeme duzenlenırse (allah korusun) ya yasağı kalkarsa..[/COLOR][/QUOTE]
recoooo asti'yi çıldırtmak için mükemmel fırsat... kudurur kudurur okuyup da yazamayınca... gün intikam günü..:..::..:.dng.dng
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87394]Hakkariye düşersem kışlaya beklerim.Keleşle görürüz hesapları.Kasıma atalım şu hesap işini..lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
bendede bi sallama var arabada oturak altındA :D
[quote=mbm;87385]bizim işyerinden 3 arkadaş kayıt için başvurdu...
[B]mam,mcm ve mdm nickleriyle[/B]
sonradan ip iniz aynı, aynı kişisiniz demeyin ha...:):)[/quote]
o şekilde belli olur, şu şekilde yapsaydın keşke, bir dönem bu da yapılmıştı kimse anlamamıştı aynı kişi olduğunu...
Ahmet cander
Cander Ahmet...
hatırlarmısın...:) heheheh
[QUOTE=teo;87399]o şekilde belli olur, şu şekilde yapsaydın keşke, bir dönem bu da yapılmıştı kimse anlamamıştı aynı kişi olduğunu...
Ahmet cander
Cander Ahmet...
hatırlarmısın...:) heheheh[/QUOTE]
hatırlamazmıyım he heeeee:D
[quote=parderi;87393]Hayır gelmesin. Asalım, Asalım.[/quote]
Müebbet en adil olanıdır, asarsak kurtulmus olur, bu arada modları uyanık olmaya davet edıyorum, her an farklı bır ısımle gelebılır, her yenı uyeye astı gozuyle bakarım bır sure, takıntı halıne gelecek ama napalım artıkın.:D
[quote=Vob Trader;87395]sankoda onbinde 1 ödüyorum ben ama günde 700 tl bırakıorum :)[/quote]
1 den asaiii imkansiz mi yanii
hawadan para ya daha ne istiolar:o
[quote=suprad;87391]sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
inerlermi asagii
bi de
tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek[/quote]
Vermezlerse değiştir kurumu onu da belirt.Verirler.
[QUOTE=suprad;87402]1 den asaiii imkansiz mi yanii
hawadan para ya daha ne istiolar:o[/QUOTE]
denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]15:30 - ABD Ocak ayı ÜFE[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 15:30 - ABD Haftalık İşsizlik Sigortası Başvuruları[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 17:00 - ABD Şubat ayı Philadelphia FED İmalat Endeksi[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 17:00 - ABD Ocak ayı Öncü Göstergeler[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] 19:00 - TCMB Para Kurulu Toplantısı Faiz Kararı[/FONT][/SIZE]
bu sistem ayda ortalama 6-9 kere pozisyon aldırıyor...o açıdan 1 tl problem değil...ama ayda 3.000 kont yaptığım zamanlarda bile hayır dediler...ama o zaman tera nın indiriminden haberim yoktu..
[QUOTE=Vob Trader;87404]denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)[/QUOTE]
bugün formundasın.;)
[QUOTE=jelibon;87408]bugün formundasın.;)[/QUOTE]
napayım ağa can sıkıntısı :)
canımda sıkkın zaten keyif arıom
18 jant 35 yanak lastik taktık arabaya hafatasında balon manyağı oldu lastikler:(