[QUOTE=YAVUZHAN;205629]hala şubat kontratında işlem yapan varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
Ben :)
Printable View
[QUOTE=YAVUZHAN;205629]hala şubat kontratında işlem yapan varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
Ben :)
[quote=adalı54;205639]Asti Patron biraz daha gecmişten gelerek seninkine benve Laros patronunukine benzetmeye calışıyorum Bol Kazanclar Dilerim
[/quote]
teprik ederim..aysonu sistem performansları topiğinde skorunu görmek isteriz... ne kadar çok sistem nirvanasına eren kişi, o kadar bafilenmiş pala demek:D:D
amma herkes de sistemci olmasın..o zaman bi işe yaramaz sistemler ü[url]www..[/url].
bu arada emortım; şubat ayı 17xxx:cool::cool::cool:
[quote=QUEEN;205637]ben:)[/quote]
[quote=enorton;205642]Ben :)[/quote]
Hayır benim...KUIN zaten bağyan, o olamaz kara murat felan...üwwww:..::..:
ya YAVIZHAN ım, bi fırsat bir dat bir okazyon yakalayıp şubattan nisana sıçrayayım diyorum ama olmadı bi türlü **...:..:
Bugün dünün dibini yenileyebilirz desem çok mu fantastik olur
vade sonu hareketleri dikkat...
şubat sonuna kadar zorlama devam edbilir....
[QUOTE=abka;205633]önce fırtına kopar..sonra uzlaşma olur..sukunet olur...her zaman....27 nisan sonrası,dolmabahce zirvesi misali..[/QUOTE]
bu sefer zor........
haksızlık yapan ezmeye çalışan bu sefer AKP..
magdurları oynayamaz... timsah gözyaşları dökemez artık...
hükümet ya geri adım atacak..ki zor ihtimal.. yüklenebildği kadar yüklenecektir......
her insanın ve askerinde bir sabrı var... ip bi yerden kopar...
o yüzden zor
hacim ikiye bölündü.. her iki vadede de kademeler zayıf..
Valla net camiasında bin türlü spekülasyon dolanıyor..kimi diyor ki, üst düzey komutanlar topluca istifa edecekler... kimi diyor ki, yok bu söylentileri AKP çıkarıyor, tam tersine Başbuğ, hükümetten cemaatle ilgili hukuk süreçlerine engel olunmamasını isteyecek v.s. v.s. du bakalım
fitch notumuzu düşürebilirmiş..buyrun..2000lik küskü bar korkusu..ehee
hükümet ve ordu uzlaşacaktır....orta yol bulunacaktır...buna mecburlar...çünkü makro sorunlar çok ama çok daha büyüktür şu an itibariyle...zaten yeteri kadar zaman kaybedildi yurt içi gündemler ile...
[QUOTE=QUEEN;205650]fitch notumuzu düşürebilirmiş..buyrun..2000lik küskü bar korkusu..ehee[/QUOTE]
ne bu ..borumu....
indir kaldır.indir kaldır...:mad::mad:
düşmeeezzzz