günaydın cümleten,
Printable View
günaydın cümleten,
Bekle 45 dk :)
dipten 1250 puan yukarıdayız
dün üzerime çok kişi gelmişti:) ozaman buyrun shortlayında göreyim demiştim işte dün orada shortlayanlar bu kadar zarardalar yani
Arkadaşlar bu [B][URL="http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=ignorelist"]"Yasaklı Listesi"[/URL][/B] süper bişey tavsiye ederim... :)
[quote=kitaro;205671]dipten 1250 puan yukarıdayız
dün üzerime çok kişi gelmişti:) ozaman buyrun shortlayında göreyim demiştim işte dün orada shortlayanlar bu kadar zarardalar yani[/quote]
yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
amma hatırladığım kadarıyla senin ilk "buyrun şortlayın, burdan yukarı" dediğin yer 62000 lerdi galiba;)
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)
[QUOTE=kitaro;205671]dipten 1250 puan yukarıdayız
dün üzerime çok kişi gelmişti:) ozaman buyrun shortlayında göreyim demiştim işte dün orada shortlayanlar bu kadar zarardalar yani[/QUOTE]
önümüzdeki bir haftada o dipten daha çok alış imkanı verirler merak etme.. :..:
[QUOTE=Astatin;205674]yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
amma hatırladığım kadarıyla senin ilk "buyrun şortlayın, burdan yukarı" dediğin yer 62000 lerdi galiba;)
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)[/QUOTE]
bozuk saat misali..........
[quote=Astatin;205674]yok yyok..bu forumda kimse kimsenin üzerine gitmez..burası öyle forumlardan değil....
kaldıki ben dün 61500 ün altında şortladım diyen kimse de hatırlamıyorum forumda..:) varsa da sorun değil..forumdakiler kendi portfoyleri ile ilgileniyorlar başkalarınınki ile değil :)[/quote]
Bende shortlarla devam ediyorum 62500 gecilirse kapatıcam shortları ondan önce kimse indiremez beni shorttan..
[QUOTE=selçuklu;205665]5 dk 625 al verdi ..[/QUOTE]
sat vermedimi hala tekrar.....:D:D
işlem yok kısa devamm......
Günaydin arkadaslar...
Herkese saglik, afiyet ve bol kazanlar...
sana inanıyorum
[QUOTE=ERK;205680]sana inanıyorum[/QUOTE]
he bende sana...