sistem kullanma yeteneğim yok benim .. histem ne derse o ..şimdi long diyor .. zild . :o:o
Printable View
sistem kullanma yeteneğim yok benim .. histem ne derse o ..şimdi long diyor .. zild . :o:o
[QUOTE=kitaro;205655]60600 den al veren sistemin sahibi elini kaldırsın[/QUOTE]
Öyle bir sistem yok. Pasifte emri olan faydalandı o furyadan...
yafff...usdytl düşüyor..tahvil faizi de düşüyor..dax ve fdj toparlıyor ..vob niye duruyor **...sistemde hala satta..üwww
[quote=Astatin;205691]hımmmm...[SIZE=4][COLOR=red]ya senin dip dediğin yerden de aşağı giderse ne yapıyorsun?[/COLOR][/SIZE]
..[/quote]
59000 de stop loss edecektim
Ge garantideki %21 payını satmak istiyor
ge garantideki %21 payını satmak için jp morgan ı görevlendirdi.
---habertürk---
[quote=kitaro;205698]59000 de stop loss edecektim[/quote]
ok..bu dediğin pozisyon açma şekline göre yaklaşık 1500 puan zarar eder.. çok yüksek kaldıraç yoksa sorun değil... umarım 30 u da 40 50 yaparsın...
[quote=kitaro;205693]20 kontratı 300 kontrata çıkardım desem:)[/quote]
Cüzdan kalınmış derim ben !!!:..:
[QUOTE=kitaro;205698]59000 de stop loss edecektim[/QUOTE]
kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o
sayım yaptım .. sazan abi nerde .. üvvv .. emergency help abi nerdesin .. üvvvv
ahanda sayım eheuhue :o:o:o:D:D:D
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/187/adszell.jpg[/IMG]
[QUOTE=Cerphin;205694]ne yapıyor bu efg böyle.. habire özel emirle bi alıyor, bi satıyor..[/QUOTE]
kafa karıstırıp , malları dagıtıyordur saga sola.. ayak hesaplara .. gorunum degıstırmeye ugrasıyo olabılır...
[quote=queen;205703]kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o[/quote]
:d:..::)
[QUOTE=Kennym;205700]Ge garantideki %21 payını satmak istiyor
ge garantideki %21 payını satmak için jp morgan ı görevlendirdi.
---habertürk---[/QUOTE]
işte bu çok okkalı oldu..endeksi max. etkileyem hisse..artıkın üzerinde baskı olacağı kesin..kimse bu fiyatdan garantibnaksının %20 sini almaz...