[QUOTE=Astatin;205660]kuzu kim?:D[/QUOTE]
AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı [B]Burhan [COLOR="Blue"]Kuzu[/COLOR][/B] .dng
Printable View
[QUOTE=Astatin;205660]kuzu kim?:D[/QUOTE]
AK Parti Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı [B]Burhan [COLOR="Blue"]Kuzu[/COLOR][/B] .dng
[quote=QUEEN;205703]kitarom..serenadım..çok iddalı deyorsun..burası dipse 59 dan niye stop oluyosun..derlermi..derler..:..::o[/quote]
iddialı olacaksın ablam ama yanılıncada hesabını keseceksin yoksa stop etmesem eskiden kazandığımıda veririm bu olmaz bu salaklıktır. bu oyunda yanıldığınıda kabul edenler kazanır.
kitaro patronu teprik ederim amaç kazanmak .. kazanılıyosa mesele yok bence .. herkesin tarzı farklı ..:o:o
[QUOTE=kitaro;205710]iddialı olacaksın ablam ama yanılıncada hesabını keseceksin yoksa stop etmesem eskiden kazandığımıda veririm bu olmaz bu salaklıktır. bu oyunda yanıldığınıda kabul edenler kazanır.[/QUOTE]
tmm ihtimal..deyelim..guzu tarzı yazıyosun..kimsiniz..merak ettim..exper olabilirmi..:)
Saatlik sistemiim al verdi arkadaslar...
[quote=QUEEN;205713]tmm ihtimal..deyelim..guzu tarzı yazıyosun..kimsiniz..merak ettim..exper olabilirmi..:)[/quote]
ablam kuzuyla ve tayfasıyla işim olmaz onlar makrocu
ben anlamam öyle şeylerden ben anlarım histemden
bak şimdi sistemler ala geçti ama bence bu sinyal hatalı yani son bir hafta çok kazndılar ilk sinyalleri hatalı olacak
Vee Şortos Bitos artık longos
long tabiki long bitanesim
amman dikkat edin benim zistem çok kar yazdı artık zararlara başlayabilür amman dikkat
[IMG]http://i45.tinypic.com/4qsv2p.png[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;205695]sistem kullanma yeteneğim yok benim .. histem ne derse o ..şimdi long diyor .. zild . :o:o[/QUOTE]
histem saglammıs ayda kac point yapıyo bu patron histem sonuçlarını paylaşsana ilgili topicte ::::::
dün 62525- 61425 arasından yaptığım lönklerimi, bu gün teslimat yapıyorum, ilk iki tur indregandiden sonra teslimata başladım, teslimat devam ediyor,
Benim sistem AL verdi şubat vade short kapatıp nisan vade longladım... Hayırlısı artık...
5 dakikalikta güzel bir kanal olusuyor, alt bandi su anda 61582`de...
Ben de 61500 stoplu uzun oldum:) Oradan kisaya dönerim...
Bu arada saatlik sistem kullanan 3 kisiyiz diye biliyorum (ben, Enorton ve Fxci)
3`ümüzün sistemi de ayni barda al verdi...