[QUOTE=enorton;205719]Benim sistem AL verdi şubat vade short kapatıp nisan vade longladım... Hayırlısı artık...[/QUOTE]
vadenin son gününe kaddar subattayım emortım üüü üüü
Printable View
[QUOTE=enorton;205719]Benim sistem AL verdi şubat vade short kapatıp nisan vade longladım... Hayırlısı artık...[/QUOTE]
vadenin son gününe kaddar subattayım emortım üüü üüü
py hedeflerim 65xxx ile 55xxx arasındadır, bu durumda 57- 59 bandı sadece zevişme yeresidir, 5-120 arası alış sinyali aldım bütün zamanlarda, 60 lık ve 120 lik için özellikle 120 lik te ki son veren o teyit alacam, buradan gelişmeleri paylaşacam,......
[quote=QUEEN;205713]tmm ihtimal..deyelim..guzu tarzı yazıyosun..kimsiniz..merak ettim..exper olabilirmi..:)[/quote]
[I]tahmin hakkımı kullanıyorum....[/I]
[I]yasaklı...[/I]
[I]won mises........[/I]
[QUOTE=fXci;205722]vadenin son gününe kaddar subattayım emortım üüü üüü[/QUOTE]
doğrusu o patron bence... aktif vade .. ben çok denedim .. uzlaşma haftası falan diğer vadedeki hareketler sönük kalıyor .. aktif vade daha güzel oluyor bence .. :o:o:o
bugün sıfır işlem.......
tv..seyreder gibi bakıyorum.....
dur bakalım..
[quote=boz ayı;205724][I]tahmin hakkımı kullanıyorum....[/I]
[I]yasaklı...[/I]
[I]won mises........[/I][/quote]
tanımam etmem abim kim olduğum önemli deyil ne yaptığım önemli
zaten hep bu yüzden kaybediyoz
[quote=boz ayı;205724][I]tahmin hakkımı kullanıyorum....[/I]
[I]yasaklı...[/I]
[I]won mises........[/I][/quote]
ben kişiselleştirmeden tahmin hakkı kullanacağım... bence de, yakın geçmişte yasaklanan iki kişi şu an yeni nicklerle aramızda...:..:
kısa devam.......
işlem var.. 850 uzun 950 kısa......
5 dakikalık hariç hepsi satta....
ben 15 liğe bakıyorum......
vallah son pozişında kontratta arttırdım pera büyüdüü üçün.... hadi be zibop yap bi güzellikte zararlı çıkma pozişından guzum bundan sonrakinden çıkabilirsin emme bundan çıkma gayri
toplantı haberleri olumlu pompalanırsa ki başka çare yok, bu durumda geçici al sarhoşluğunun ilk durağı 63325 dünki bahsettiğim yere olacak, atak ani ve güçlü olur ve cört avalama şeklinde olur, terside öyle olur, ağa kar ortağı istemez, rapbena hep bana der,..........
toplantı ne başlıyor..ne zaman bitebilir..
[CENTER][B][COLOR="SeaGreen"][SIZE="7"]zildgobtm[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]zeroişlemlongdevamgololurbencetahminimmüsterihim[/COLOR][/B][/CENTER]