-
[quote=Vob Trader;87404]denemekden zarar gelmez. gidiom yoksa diyin çekin blöfü :) hatta tel de yanınızda biri varmış gibi yaz kızım eft talimatını diyin :)[/quote]
Onada gerek yok 60 kuruş yap de beğenmezse başka kuruma geçsin.Zor reddederler.Müşteri bulmak zor.10 günde 700 iyi para.700 yerine 420 versin yine kar ederler.700 işlemin maliyeti 100 ytl.
-
[quote=Vob Trader;87409]napayım ağa can sıkıntısı :)[/quote]
Yine don gomlek long olayı devam edıyor mu sayın vob trader, ona gore pozısyon alalım:)
-
[QUOTE=tuareg;87411]Yine don gomlek long olayı devam edıyor mu sayın vob trader, ona gore pozısyon alalım:)[/QUOTE]
tabiki:) don gömlek longum her daim geceleri
-
[quote=mbm;87364]aynı anda farklı nickle yazma ihtiyacı hisseden adam psikolojik sorunludur...
o adamla işim olmaz......
ama bunu nasıl anlarız..kim bilebilir bunu.... çok zor..
şundan dedim ...yakalandınmı işyeri arkadaşım de...[/quote]
O çift nickle yazmanın zevkini herkes bilemez.Herkese de nasip olmaz.
-
[quote=GÖKHANFINDIK;87410]Onada gerek yok 60 kuruş yap de beğenmezse başka kuruma geçsin.Zor reddederler.Müşteri bulmak zor.10 günde 700 iyi para.700 yerine 420 versin yine kar ederler.[/quote]
ben de ordan yola ciktim zati
nedir ki aksin bi cesme de bizden
akmasa damlar derler heralde salak deillerse:D
-
[quote=Vob Trader;87412]tabiki:) don gömlek longum her daim geceleri[/quote]
Ne de olsa, en karanlık gecelerde long kardeşliğimiz vardı, senı yalnız bırakmayayım:)
-
[QUOTE=abka;87368]çok ağır bir teşhis..zaten normalde gerek yok farklı nickle yazmaya..ama heyecan,değişiklik vs. nedenlerden yazan vardır..bana göre önemli olan [B]kelimelerdir..[/B] birde ,farklı yönler göstermemektir..
yanlış anlaşılmasın.benim asla öyle problemim olmadı..ama bu olayı çok fazla büyütmem demek istedim..[/QUOTE]
Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..
[B]BAZILARI[/B] Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...
Birisi yeni üye olmuştur.. Birilerine 2. yazısında saldırır.. XXXX kişi bu saldırının haklı olduğu konusunda karşı cevapta bulunur.. Ama o cevabı verirken bu yeni üyenin kendisinin iş yerinden tanıdığı biri olduğunu söylemeyi ihmal eder.. Hay allah.. IP aynı çıktığında ise 2. yazısında forom yazarlarını eleştiren kişinin iş arkadaşı olduğunu iddia eder...
[B]Sizin için kelimeler önemli belki ama... Esas olan kişinin niyetidir...[/B]
Sayın Abka... Burda evcilik oynamıyoruz.. İlkokul öğrencisi de değiliz hiç birimiz..
-
[QUOTE=tuareg;87415]Ne de olsa, en karanlık gecelerde long kardeşliğimiz vardı, senı yalnız bırakmayayım:)[/QUOTE]
aman ha
don, karanlık gece kelimeleri aynı mesajda görülmesin yanlış anlam çıkabilir :)
-
ah yfas !..ilk başladığımda bindebirden komisyonla çalıştım..yani 7 tl oluyordu(vob 60-70000 iken)..gittim rica ettim ayda 1.000 kont yaptığı söyledim..indirmediler..5 ytl bile yapsalardı orada kalırdım..çünkü sanko nun 1 tl si daha yeni çıkmıştı ..üstelik istanbulda idi...
neyse sonunda sankolu olduk...
şimdi diyeceğim şu..yahu kardeşim..müşteri yok diye diye ağlarsınız...sonrada tek müşteriden ayda 2 milyar daha fazla alacagız diye ,5 milyarı kaybedersiniz....derler ya[B] ''donacaksan bile kuyruğun dik olsun''[/B] bunların misalide bu..
-
[QUOTE=tuareg;87401]Müebbet en adil olanıdır, asarsak kurtulmus olur, bu arada modları uyanık olmaya davet edıyorum, her an farklı bır ısımle gelebılır, her yenı uyeye astı gozuyle bakarım bır sure, takıntı halıne gelecek ama napalım artıkın.:D[/QUOTE]
ben sana demiştim dimi reco.. 1 ay önce foruma giremeyip de 2-3 nick aldığında asti:..: not et bu nickleri bir yere, bunlardan bize sabotaj gelme ihtimali yüksek diye.. ahh ahhh unuttun dimi o nickleri..:eek::..:
-
[quote=catedral;87416]Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..
Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...
Birisi yeni üye olmuştur.. Birilerine 2. yazısında saldırır.. XXXX kişi bu saldırının haklı olduğu konusunda karşı cevapta bulunur.. Ama o cevabı verirken bu yeni üyenin kendisinin iş yerinden tanıdığı biri olduğunu söylemeyi ihmal eder.. Hay allah.. IP aynı çıktığında ise 2. yazısında forom yazarlarını eleştiren kişinin iş arkadaşı olduğunu iddia eder...
Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,
Sadece canım öyle istedı dıye nıckımı değiştim, yazınız fazla nıyet okuma kokuyor, bu kadar kesın hukumlerde bulunmasanız,
''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.
-
-
[quote=jerfin;87419]ben sana demiştim dimi reco.. 1 ay önce foruma giremeyip de 2-3 nick aldığında asti:..: not et bu nickleri bir yere, bunlardan bize sabotaj gelme ihtimali yüksek diye.. ahh ahhh unuttun dimi o nickleri..:eek::..:[/quote]
Yine de telasa mahal yok, hangı nıckle yazarsa yazsın 2. mesajda kendını bellı eder, yeter kı tetıkte olalım. Astı olmayınca sankı foruma bır bahar havası gelmış, cok mu onyargılıyım neee:)
-
[QUOTE=jelibon;87421]ziyafet sona mı erdi ne.[/QUOTE]
zıkkım yiyesiceler
-
[QUOTE=suprad;87391]sankoda komisyonu indirmeye caliscam da
elimde kart olmasi acisindan soruorum
burda 1tl oduiom 10 gunde 700tl komisyon werdim
inerlermi asagii
bi de
dier kurumlar die soze baslicam
tera gedik 0.5 0.6 yapio desem yada dier kurumlar? warsa ornek teskil olabilecek[/QUOTE]
Bu sankoda belli sayılara ulaşınca onbinde bire kadar indirim gelmiyor muydu? Her onbin kontratta onbinde bir komsiyon indirimi filan.
-
[QUOTE=tuareg;87420]
[B]Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,
Sadece canım öyle istedı dıye nıckımı değiştim, yazınız fazla nıyet okuma kokuyor, bu kadar kesın hukumlerde bulunmasanız,
''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.[/QUOTE][/B]
Tamam [B]bazıları[/B] diye düzeltirim.. Ayrıca sizin alınmanıza ne gerek var ki? Onu hiç anlamadım.. Siz diğer forumda olsun ilk zamanlar bu forumda olsun çok aktif katılımda bulunmuyordunuz ki.. .brv
-
Jerfın, haberturk verıyor, lolo devretmıs, hemen oyna, ben de oynarım, cıkarsa parayı bastırıp astıyı omur boyu yasaklatırız.
-
Sayin suprad ben günde 150 kontrat yapıp araci kurumumun bana verdiği skalaya göre 60 kuruş ödüyorum.
[quote=suprad;87414]ben de ordan yola ciktim zati
nedir ki aksin bi cesme de bizden
akmasa damlar derler heralde salak deillerse:D[/quote]
-
[quote=abka;87418]ah yfas !..ilk başladığımda bindebirden komisyonla çalıştım..yani 7 tl oluyordu(vob 60-70000 iken)..gittim rica ettim ayda 1.000 kont yaptığı söyledim..indirmediler..5 ytl bile yapsalardı orada kalırdım..çünkü sanko nun 1 tl si daha yeni çıkmıştı ..üstelik istanbulda idi...
neyse sonunda sankolu olduk...
şimdi diyeceğim şu..yahu kardeşim..müşteri yok diye diye ağlarsınız...sonrada tek müşteriden ayda 2 milyar daha fazla alacagız diye ,5 milyarı kaybedersiniz....derler ya[B] ''donacaksan bile kuyruğun dik olsun''[/B] bunların misalide bu..[/quote]
Şimdi onbinde 1.5 teklif ediyorlar... demek ki canları yanmış kaçan müşterilerden sonra...
Global de bana kendi GLYHO'larını kaklamaya kalktıydı ... hepsi aynı... müşteriyi nereden kazıklasak diye bakıyorlar ama sonra pişman olan kendileri... biz uyanık olmalıyız... ne yazık ki dürüstlük yok...
-
[quote=simba;87427]Sayin suprad ben günde 150 kontrat yapıp araci kurumumun bana verdiği skalaya göre 60 kuruş ödüyorum.[/quote]
neresi hocam orasi
-
[quote=catedral;87425][/b]
Tamam [B]bazıları[/B] diye düzeltirim.. Ayrıca sizin alınmanıza ne gerek var ki? Onu hiç anlamadım.. Siz diğer forumda olsun ilk zamanlar bu forumda olsun çok aktif katılımda bulunmuyordunuz ki.. .brv[/quote]
Kendı adıma alınma falan durumu yok sayın catı, zaten yazınızın ıcerıyı ile hıcbır ortak yanım olmadıgının da gayet net farkıundayım, ben sadece bır durum tesbıtı yaptım, baskaları da masum nedenlerle nıck değiştirmiş olabılır, ancak sızın yazınızda belırttıgınız nedenler de var tabıı kı, ''bazılar'' dıyınce sorun kendılıgınden ortadan kalkıyor zaten.
Ben onyargılara, butunu ıtham eden genellemelere bır de astatıne karsıyım.:)
-
ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..
-
bu arada akillanmis sanko aradim
anlasmaya yakiniz 0.6:Dya
tabi yenisinz bakalim 1 hafta daha durumlari war
ama olumlular
-
Ben Güven menkul ile çalışıyorum ama bildiğim kadarı ile Tera da aynısını veriyor sayın Suprad.
-
Dolar trende girdi, burada flatım sabahtan beri, en iyisi oradan shortlıyayım, Bunlar bir şey yapmaz buğün...
-
[QUOTE=tuareg;87422]Yine de telasa mahal yok, hangı nıckle yazarsa yazsın 2. mesajda kendını bellı eder, yeter kı tetıkte olalım. Astı olmayınca sankı foruma bır bahar havası gelmış, cok mu onyargılıyım neee:)[/QUOTE]
Hayır doğru teşhis. O burdayken bize yazacak sayfa bırakmıyordu. Gidince tabi haliyle bi gep oluştu. Sabah beri O gepi doldurmaya çalışıyorum. Ohhh ne rahatmış be onsuzluk.:..::..:
-
ozelden yazan arkslara da tskrlr
degerlendircz artik
-
[QUOTE=teo;87434]Dolar trende girdi, burada flatım sabahtan beri, en iyisi oradan shortlıyayım, Bunlar bir şey yapmaz buğün...[/QUOTE]
dolar 1.67 altına inmedikçe satış yapmak tehlikeli (bahsettiğim spot fiyatı)
-
[QUOTE=jerfin;87431]ya cati, sen eskiden böyle değildin.. herşeyi çok fazla ciddiye almaya başladın.. eskiden buradaki olaylara gülüp geçer takıntı yapmazdın..[/QUOTE]
Jerfi sabahki olayın gülüp geçilecek tarafı mı var sence?
-
[quote=parderi;87435]Hayır doğru teşhis. O burdayken bize yazacak sayfa bırakmıyordu. Gidince tabi haliyle bi gep oluştu. Sabah beri O gepi doldurmaya çalışıyorum. Ohhh ne rahatmış be onsuzluk.:..::..:[/quote]
''Ortak düşman muttefıklıgı'' diye bır topık acalım en ıyısı, burayı mesgul etmeyelım.:..::D:D
-
-
Sayın vob trader, hanı dowu kımse sallamıyordu S&P ye bakıyorduk, neden kop da gel olmuyor??
-
[QUOTE=tuareg;87441]Sayın vob trader, hanı dowu kımse sallamıyordu S&P ye bakıyorduk, neden kop da gel olmuyor??[/QUOTE]
ben anlamam dowdan :) anlasam 15 gündür geceleri gep yemem :) ben nerde ata biniosam oranın pistine bakarım :)
-
[QUOTE=catedral;87438]Jerfi sabahki olayın gülüp geçilecek tarafı mı var sence?[/QUOTE]
biliyorum haklısın sende.. bana da aynı şekilde bir suçlama yapılsa bende sinirlenirdim ilk başta kesin.. hatta senden daha fazla tepki verirdim belki de..
ama sen eskiden önce öfkeni kusar, sonra da olayı gırgıra almaya başlardın..
sanırım sen oldukça kırıldın ve gülüp geçemiyorsun artık..üüü
-
-
[B]Gece geç yattığım için Ne zaman öğlenleri uyusam VOB da kazanıyorum. Stopumu koyup gerisini Şansa bırakıyorum. Bi bakıyorum aaa...
Rahmetli Vehbi Koç gibi. öglen uykusu alışkanlığı edinsem onun servetine yaklaşır mıyım abaca :)))))
Eeee yeter mi bu kadar long long long.. dünden beri 800 puan etmiş.
Shortlayalım mı artık ? Yoksa uyumaya devam mı :) :) :)[/B]
-
-
Bu kadar döke saça gittiklerine göre bunları 32800den aşağısı kurtarmaz.
-
[quote=tuareg;87420][quote=catedral;87416]Çeşitli sebeplerle farklı niclerle forumlarda yazı yazmayı sorunlu olarak kabul ederim.. Kişi kendini farklı bir şekilde tanıtmıştır.. Diğerlerine karşı kötü gözükmemek adına farklı bir nicle yazar.. Yada yanıldığı gözükmesin diye..
Başka bir forumdan XXX nicle çıkarılmıştır.. İzi görünmesin diye başka forumda farklı nick kullanır.. Hadi bu belki de.. Ama neden bir çok kişi aynı nickle yzmaya devam eder de bazıları değiştirir? Bunu da hiç anlamam...
Çok onyargılı olmus sayın cati, ben diğer forumda baska bır nıckle uyeydım, buraya gelınce değiştirdim, sonra kendı nıckımı beğenmeyıp bır daha değiştirdim, kımseyle dalasmadım bu gune kadar,
''Bazıları'' dıye baslasaydı yazınız bır ıtırazım olmazdı.[/quote]
Bende de 2. bir nick yok.Suçsuzum hekem beğğ..lelele.lelele
-