[quote=enorton;205815]60600 den AL gelmişti benim beynime, yoksa söylemedim mi forumda :::[/quote]
yoo dedin de...60700 ken dediydin...:)
Printable View
[quote=enorton;205815]60600 den AL gelmişti benim beynime, yoksa söylemedim mi forumda :::[/quote]
yoo dedin de...60700 ken dediydin...:)
[quote=BORSACIOZGUR;205813]Bu saatten sonra Yukarı doğru [B]Yeni zirve bekleyen[/B] vob u kapatsın pc yi pencereden atsın. Himayalara felan gitsin... Yazı tura bile atmasın. :))[/quote]
sn BORSACI ÖZGÜR BEY bu soruyu hala yanıtsız bıraktınız
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=204816&postcount=2027[/URL]
cevaplarsanız memnun olurum.teşekkürler
abicim eskiler derler ya..hatta bazı yeniler bile der..aklına ilk geleni yapacaksın diye..sabah uyandığımda dedimki kendime, bu toplantıdan ne çıkacağı belli olmaz açılışta flatle otur bekle toplantı bitene kadar...fıçırlarda eksiye döndüydü ne güzel..heç yoksa 61400 den iflatlardık gari..
Toyota geri çağırma yaptıkça toyotaya ilgim arttı.Gidip gidip corolla bakıyorum nette. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bu herhalde.
[QUOTE=Astatin;205810]hah şöyle ya..delikanlı janti jilet gibi..neydi öbürü yaww öyle...[/QUOTE]
Yeni avatar, Gordon Geckov :::
[quote=flexy;205819]Toyota geri çağırma yaptıkça toyotaya ilgim arttı.Gidip gidip corolla bakıyorum nette. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bu herhalde.[/quote]
toyota iyidir...benimde, bir kaç akarabamında toyota dır..9 yaşınd olanı bile en son ne zaman sorun çıakrdı hatırlamıyor eniştem:D
adı lazım değil biri amerikan biri fransız iki marka vae misal.. onlarda çook ciddi üretim hataları var... brak araçları geri çağırmayı, itiraz edip hak arayanları dövmedikleri kalıyor;)
toyota iyidir
toplantı sonucunda güççük bi gaz verseler pırt etse bile:) bence bu gün ve gece dow alır o gazı:) kapanış tahminim histemsel 60600 :::
[quote=Astatin;205818]abicim eskiler derler ya..hatta bazı yeniler bile der..aklına ilk geleni yapacaksın diye..sabah uyandığımda dedimki kendime, bu toplantıdan ne çıkacağı belli olmaz açılışta flatle otur bekle toplantı bitene kadar...fıçırlarda eksiye döndüydü ne güzel..heç yoksa 61400 den iflatlardık gari..[/quote]
Asti sistemine al gelmemişmiydi sisteme uymuyormusun yoksa
[QUOTE=flexy;205819]Toyota geri çağırma yaptıkça toyotaya ilgim arttı.Gidip gidip corolla bakıyorum nette. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bu herhalde.[/QUOTE]
Bana da satış primi versinler o zaman :D
[quote=adalı54;205823]Asti sistemine al gelmemişmiydi sisteme uymuyormusun yoksa[/quote]
geldi abi uyuyoruz..longuz...ama benim prensibim sisteme ters olmamak...kardayken histemli flat serbest
walla hemen pozisyonel bir yorum yapayım...15 dklıklardaki dev TOBO tamamlanıyor..DAX acaip gevşedi biz o nispet gevşemedik..üwww
üwwwwwwwwwwww