[quote=fXci;205868][/quote]
matriksin işlem platformu e-broker...eğer e-broker kullanıyorsan ve o an e-broker açıksa muhtemelen çalışıyordur..ben e-broker kullanmadığım için deneyemiyorum
Printable View
[quote=fXci;205868][/quote]
matriksin işlem platformu e-broker...eğer e-broker kullanıyorsan ve o an e-broker açıksa muhtemelen çalışıyordur..ben e-broker kullanmadığım için deneyemiyorum
[QUOTE=Astatin;205870]GORDON uyuma yoww..at şu mavi badnın 62000 üzerine..sonrada 62225 kır...çok şık olacak TOBO..yoksa biz olacağız BOBO[/QUOTE]
tahminim tobo ile değil de ikili diple çıkacaklar asti..:o tabi çıkacaklarsa..:D
[QUOTE=Cerphin;205872]derinlikli ise matriks ve emir girişini matriks e-broker den girdiysen göstermesi lazım..[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;205873]matriksin işlem platformu e-broker...eğer e-broker kullanıyorsan ve o an e-broker açıksa muhtemelen çalışıyordur..ben e-broker kullanmadığım için deneyemiyorum[/QUOTE]
tüm emirlerde ebroker kullanıyorem ve derinnik var gayri emme bu indikatır beni sevmedi galibe emaaan boşverin yaşasın metastock
[quote=Cerphin;205874]tahminim tobo ile değil de ikili diple çıkacaklar asti..:o tabi çıkacaklarsa..:D[/quote]
Katılıyorum. V'li dip ooooo kaddaaaar nadir birşey ki böyle mızrak gibi bir dip gördüm mü anlıyorum ki o dip kolay kolay yalnızlık çekmez... :)))
yanlız aslıl TOBO dax'da var.. hemi de kocaman..:eek: 5.750 üstünde onaylanır tobo..
[quote=adalı54;205871]Kalp kırmak yok başka forumlar gibi olmayalım Lütfen[/quote]
yok abi herşeye tamam ok ama yalana tahammül edemem bak ben 59.000 stop loss uygularım dedim olurda gelirse stop olurum sonra kıvırmam burada. insan hata yaptığınıda gelip burada söylemeli ve kabul etmeli kıvraklığını yapacaksa borsaya yapmalı trübünlere değil
Tek reklam.......................
Halil Akülerini görmeden,aracınıza akü almayın............
Halil Aküleri...aracınızın güvenli aküsü....:::
geçenli düşüşde de panik satışlarla 62.350 yi gösterdiler bi kez.. ve bir daha 63.000 altına inmedi tepki boyunca.. belli olmaz tabiki..bu tepkide de tekrar 60.000 ler görülmeyebilir..
ben TV izleyemiyorum..eğer izyebilen varsa, toplantı sonrası yapılacak basın açıklamasında, açıklamayı yapan kişinin suratının relax veya pişmiş kelle gibi mi, yoksa gergin ve haşlanmış patates gibi mi olduğunu söyler mi lütfen..erken sinyal verebilir..ehuheue
bu omuzlar yakayor beni hep..le asti..obonun omzumu tobonun omzumu..oboysa..omuzumda ağlayacan astiii..üüww
[quote=QUEEN;205882]bu omuzlar yakayor beni hep..le asti..obonun omzumu tobonun omzumu..oboysa..omuzumda ağlayacan astiii..üüww[/quote]
avatardaki gızın omzunda ağllim ben..o zaman sorun değil..hatta mümknse TOBO değil OBO olsun o zaman...:D:D:D apla istemeye geliyoruz ha avatar gızını..oğa göre
Stres atmak için züstem yapıyom... Amacım da getiri eğrisi mümkün olduğu kadar 45 dereceye yakın ve hiçbir yerde tehlikeli şekilde göçmeyen sistem yapmak... Son denemem: