yo yo lo de napalım ya ne
Printable View
yo yo lo de napalım ya ne
YYLD sistem hala longda ama asti valla gerdin beni :)
[QUOTE=Astatin;205883]avatardaki gızın omzunda ağllim ben..o zaman sorun değil..hatta mümknse TOBO değil OBO olsun o zaman...:D:D:D apla istemeye geliyoruz ha avatar gızını..oğa göre[/QUOTE]
:..::..:özgür gız bu..ben annesi değilim..kafamı bozma yine:D
[quote=enorton;205886]YYLD sistem hala longda ama asti valla gerdin beni :)[/quote]
Daha ne gördün...:)
şş gordon abi dikkat, para akış indikatörleri hızla gevşiyor abi, acaba referansdan döneceklermi..ama dönmez kırarlarsa 1000 puan daha gider abi..oha o ne, sabahtan beri CCI da NU varmış...üüüüffffff 15 dakıkalıkdaki takoz aşağı kırıldı galiba...oha o ne..RSI alçalan tepler yapmaya başladı TOBO tuzak demekki:D:D:D
şimdi nassın gordon abi:..::..:
[QUOTE=enorton;205886]YYLD sistem hala longda ama asti valla gerdin beni :)[/QUOTE]
bakma oaa emortım biz yaslanak arkaya patromz
toplantı bitti
[quote=QUEEN;205887]:..::..:özgür gız bu..ben annesi değilim..kafamı bozma yine:D[/quote]
e napcaz o zaman?? kaçırıyımmı yani..şikayetçi olmazsın dimi...yok mu bu kızın akrabası annesi babası falan...:D:D gerçi bunun omzu da pek darmış...oBO çalışırsa benim kafaya küçük gelir o omuz...kırılır lem bu çıt diye:D:D
[QUOTE=Astatin;205891]e napcaz o zaman?? kaçırıyımmı yani..şikayetçi olmazsın dimi...yok mu bu kızın akrabası annesi babası falan...:D:D gerçi bunun omzu da pek darmış...oBO çalışırsa benim kafaya küçük gelir o omuz...kırılır lem bu çıt diye:D:D[/QUOTE]
evlenmeyi düşünmüyoruk..senin kirli çoraplarını yıkamaycak..dans ediyoruz..özgürüz..aaa..gızın ayaklar ..senin kafa büyükmüş..:D:D
[quote=kitaro;205817]sn BORSACI ÖZGÜR BEY bu soruyu hala yanıtsız bıraktınız
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=204816&postcount=2027[/URL]
cevaplarsanız memnun olurum.teşekkürler[/quote]
[B]STOP lamadım tabii ki.... STOP lasaydım zaten en kötü akşam foruma yazardım. Genelde pozisyon değişikliklerimi foruma yazıyorum...[/B]
[B]Oraya yazdıgım stop sadece o gün geçerliydi. ( Nerelerden stoplanabileceğini Fikir belirtmek amacıyla ) [/B]
[B][U]Not artırımı haberi geldiği gün[/U] zaten dışarıydaydım. Dokunmadım..[/B]
[B]Endeksin tekrar zirve yapmayacağını biliyoruz. O sadece o günlüj[/B]
[B]k haberle bir yükselişti... Ertesi gün öğleden sonra zaten rüzgar söndü.[/B]
[B]Durmak yok , yola devam.[/B]
SAYGILARIMLA, ÖZGÜR..
[quote=QUEEN;205892]evlenmeyi düşünmüyoruk..senin kirli çoraplarını yıkamaycak..dans ediyoruz..özgürüz..aaa..gızın ayaklar ..senin kafa büyükmüş..:D:D[/quote]
ha iyi...evlenmeyi düşümüyosak daha iyi..:D:D:D
ne demek istedin annamadım? kızın ayaklarına mı yatayım yani..üwww:D
Cumhurbaskanlıgı: Kurumlarımızın yıpranmaması ıcın herkesın sorumluluk bılıncıyle hareket etmesı gerektıgı vurgulandı
-matrıks-
Olumlu gibi geldi bana açıklamalar