-
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=darkred][B]60 800-61025 arası 15 gündür tek 1 işlem yapmadan beklediğimiz shortlar kapatıldı...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][B]HERKESE duyrulur. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][B] Kısa pozisyonlar kapandı... ha ha ha[/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]Sonrasını düşüneceğiz..[/SIZE][/FONT]
-
[quote=Kennym;205945]eeuheuh pala bu altta kalır mı :) daha sen yazmadan gösterdi :::::::::[/quote]
benim ekrande en düşük 650 diyor:(
-
Las vegası kapayın ulem, tüm dünyada herkes evinden internette bizim vob oynasın:)
-
nisan vade 60.500 den de alış yaptım.. napıyor bunlar yaa.. ikili dibe oynadık ama pala fena çarpacak galiba..
-
-
[quote=boz ayı;205942]60.700 long...............[/quote]
60.950.......long.cover.........
pala..........
-
[QUOTE=Strategist;205926]Günün en düşük değerini tekrar test edip oradan dönen piyasalara bayılırım... Bu tür piyasalar az sonra fezaya çıkmalarıyla ünlüdür... :..:[/QUOTE]
valla öyle düşünüp girdik alışa ama çarpılacağım gibi hissediyorum.. üüww
-
yok benim bu cistem çok güzel..hiç al vermedi..tepki olduğunu anladı..ben durabilseydim..parça pinçik aldık biraz..üww..
-
[quote=artanis;205944]sen nezaman şort açacağını söyle[/quote]
şimdilik short düşünmüyorum ben yılda böyle büyük tarzda 5-6 işlem yaparım
bazısıda short olur yani long hastası değilim;)
-
[quote=BORSACIOZGUR;205813]Bu saatten sonra Yukarı doğru [B]Yeni zirve bekleyen[/B] vob u kapatsın pc yi pencereden atsın. Himayalara felan gitsin... Yazı tura bile atmasın. :))[/quote]
[B] bir kaç saat önce şu mesajı yazmışız...:):):)[/B]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;205946][FONT=Times New Roman][SIZE=5][COLOR=darkred][B]60 800-61025 arası 15 gündür tek 1 işlem yapmadan beklediğimiz shortlar kapatıldı...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][B]HERKESE duyrulur. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5][B] Kısa pozisyonlar kapandı... ha ha ha[/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=5][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=5]Sonrasını düşüneceğiz..[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
tebrikler..en temizi..herkesin gözü önünde oldu.brv
-
[quote=BORSACIOZGUR;205955][B] bir kaç saat önce şu mesajı yazmışız...:):):)[/B][/quote]
seni gökhan fındık iyi benzetmişti