15:15:46 saniyesinde 31125 kademesi çöktü kalktı,
15:16:40 ....31150-31175
Printable View
15:15:46 saniyesinde 31125 kademesi çöktü kalktı,
15:16:40 ....31150-31175
[QUOTE=Vob Trader;87490]2oo den kısaldım. sebepe pgç - oldu ve garandaki fortis satışlarını sevmedim[/QUOTE]
maceraya gerek yok 150 den özüme döndüm. malietim baya bi aşşada düne göre
[QUOTE=Vob Trader;87490]2oo den kısaldım. sebepe pgç - oldu ve garandaki fortis satışlarını sevmedim[/QUOTE]
Kısalar don gömlek pantolon dimi:)))
şişman kadın vob 9500 longu aşırı alım bölgesinde yaptı..ardından spotta 3 milyon - ile en ciddi satıcıyken...8 milyon + ya geçti..alınan mal garan........yorum sizin....ordinodan önce vob da pozisyon mu aldı acaba sorusu akla geliyor...??*
[QUOTE=Vob Trader;87492]maceraya gerek yok 150 den özüme döndüm. malietim baya bi aşşada düne göre[/QUOTE]
Anadolunun en hızlı silahşörü sensin... gölgesine long giydiren adam:D
bugun işlem yok sistemler uzunda artık kafayı çalıştırmaya calışmıcam akıllılık yapmıyacağım sistem sata dönerse satarım kafayı yormaya gerek yok onceden uysak 4000puan kar vardı bu düşüşte ama biz bişey alamadık
düşüşte herkes dip avcılığı yaparken, şimdi çıkıyoruz herkes tepe avcısı.
Vob aşırı alım bölgesinde ama sağlam yerde, burdan indirebilmek için çok sert vermeleri lazım bir uzun bar ile, olabilirmi, bilemem, ama buradan inmezse de, çok sert çıkarlar..
Ben uyumsuzluk göremedim cci da, malum indikatöre mi bakıyorsunuz Mbm,
Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.
31150 uzun..veriye sistem yönünde.....
[QUOTE=teo;87498]Vob aşırı alım bölgesinde ama sağlam yerde, burdan indirebilmek için çok sert vermeleri lazım bir uzun bar ile, olabilirmi, bilemem, ama buradan inmezse de, çok sert çıkarlar..
Ben uyumsuzluk göremedim cci da, malum indikatöre mi bakıyorsunuz Mbm,[/QUOTE]
evet...15 dakikalıkda vardı.. onun realizasyonunuda yaptılar işte...
100 puan kurtarmış olduk.....
ben söyleyim hedefi 32000:D
sabah bakmıştım tobo vardı boğazı 30800 deydi,
hedefi 32 de.
-yine açıklama geldı malıye bakanlıgndan
[quote=bikmisbroker;87499]Trend takip etmekte fayda var.
Zirt Pirt islem yapip araci kurum zengin etmemek gerek.[/quote]
görüşünüz nedir sn bıkmışbroker?
teşekkürler!
Dow nasıl açılır. Yükselişle mi düşüşle mi _?
Haberlere göre yükselişle açılması lazım...
31125 kısa........stopum 31500
yapılan bütün hamleler deflasyona girilmemesi içindir. girilmeyecektir. senaryo resesyondur ancak yerini depresyona bıarakacaktır, kaçınılmazdır. aman kısa vade algılanmasın. ayrıca hamlelerde yanlış yapılmaktadır.
[B][COLOR="Red"][I]Dow'un kurtuluş için fazla zamanı kalmadı[/COLOR][/B]
Theodoor Gilissen Bankiers'ten teknik analist Edward Loef, tehlikeli şekilde Kasım ayı kapanış düşük seviyelerinin etrafında dolaşan Dow Jones Industrial Average'ın başka bir dibe vuruşla karşı karşıya olduğunu ve gelecek birkaç seansın diğer endekslerle birlikte kaderini belirleyeceğini söyledi. Loef, satış baskısının tırmandığını gördüğünü ve fazla zamanın kalmadığını belirtti. Loef'e göre 8,000 eşiğinin kırılmış olması nedeniyle zamanla Kasım ayı düşük seviyelerinin altına inilecek. Dow, Çarşamba günü 7,555 puandan kapandı 7,552 olan Kasım düşüğünün çok az yukarısında. [/I]
[QUOTE=deks;87508][B][COLOR="Red"][I]Dow'un kurtuluş için fazla zamanı kalmadı[/COLOR][/B]
Theodoor Gilissen Bankiers'ten teknik analist Edward Loef, tehlikeli şekilde Kasım ayı kapanış düşük seviyelerinin etrafında dolaşan Dow Jones Industrial Average'ın başka bir dibe vuruşla karşı karşıya olduğunu ve gelecek birkaç seansın diğer endekslerle birlikte kaderini belirleyeceğini söyledi. Loef, satış baskısının tırmandığını gördüğünü ve fazla zamanın kalmadığını belirtti. Loef'e göre 8,000 eşiğinin kırılmış olması nedeniyle zamanla Kasım ayı düşük seviyelerinin altına inilecek. Dow, Çarşamba günü 7,555 puandan kapandı 7,552 olan Kasım düşüğünün çok az yukarısında. [/I][/QUOTE]
tuttum bu Edwardı. aynı görüşteyiz. zamanını bilmem.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;87505]Dow nasıl açılır. Yükselişle mi düşüşle mi _?
Haberlere göre yükselişle açılması lazım...[/QUOTE]
Haberlerde FDOW a bakarak konuşuyorlar zaten.
Dow'un açılışı taban 7600 olmalı bence.
Bu gece dow u çok pis alacaklar şimdiden kapanış tahmini yapıyım 7840.47
Geçenki gibi %9 çeksede 32900 leri görsek, çok mu istedim , acaba, çok zamanda kalmadı ama....
[QUOTE=teo;87513]Geçenki gibi %9 çeksede 32900 leri görsek, çok mu istedim , acaba, çok zamanda kalmadı ama....[/QUOTE]
max 32500görürüz gibi geliyor
Grafikler günlük incelendiginde 5 günlük hareketli ortalama olan 31,325 seviyesinin direnç noktasi oldugunu görüyoruz . Kisa vadede bu seviye önemli . 31,325 direncinin hacimli asilmasi halinde ise hedef 22 günlük hareketli ortalama olan 32,500 seviyesi olacaktir . Haftalik hareketli ortalamalar genelde ilk test edildiginde destek ve direnç olarak iyi çalisir. O yüzden 31,300 bölgesinden gelebilecek kar realizasyonlarinda 30,950 - 30,600 seviyeleri destekler olarak beklenebilir . [url]www.ekinvest.com[/url]
tcell de ne kadar iyi tutundu heralde endeks 26 ları bulsa bu sefer tcell 10 ları devirir
sp direnç 804.
destek 741-752.
nasdaq destek 1460, 1434, 1400.
direnç 1500, 1537.
Sevgili Vob Trader ın dediği gibi don gömlek fanle endeks long.. Altın short devam:)
[QUOTE=teo;87513]Geçenki gibi %9 çeksede 32900 leri görsek, çok mu istedim , acaba, çok zamanda kalmadı ama....[/QUOTE]
HSBCyi aramak lazım. 50000e çektiğiniz gibi bire hareket planınız var mı diye.
[quote=catedral;87518]Sevgili Vob Trader ın dediği gibi don gömlek fanle endeks long.. Altın short devam:)[/quote]
donu artık türbanlılar bile giymiyor, G-String giyeceksin, aş kendini biraz...
31125 kısaları 31200 den stopladım.....uzun devam.....tırstım......
çok heveslenmeyin yukarıda.....
bütün dünya böyle yukarı yapacak deyip beklerken gitmez bu dowwww.
önce aşagı yapar kanımca........
[QUOTE=teo;87520]donu artık türbanlılar bile giymiyor, G-String giyeceksin, aş kendini biraz...[/QUOTE]
CALVIN CLAIN olur mu.lelele
dikkat dun baslayan apsd azalmasi (fiayatlar nispeten dipten donup artarken)bugunde daha siddetli devam ediyor.(sn vobixe tesekkurler)
şu cim de kaç gündür shortladıgı 6 7 bin lotluk kontratları kapasa artık ne iyi olur:)
[quote=mbm;87521]31125 kısaları 31200 den stopladım.....uzun devam.....tırstım......
önce aşagı yapar kanımca........[/quote]
kesinlikle katılıyorum.
uzuncuları dökmeden gitmezler diye düşünüyorum.
[quote=teo;87513]Geçenki gibi %9 çeksede 32900 leri görsek, çok mu istedim , acaba, çok zamanda kalmadı ama....[/quote]
Nunu, Teo'nun kredi notunu BAA2'ye dusurdu, gorunumu negatif.:..:.
[QUOTE=nunu;87526]Nunu, Teo'nun kredi notunu BAA2'ye dusurdu, gorunumu negatif.:..:.[/QUOTE]
cati de uzun onun notunda değişiklik yok mu?.dng
Full kısalar kapatıldı, uzuna geçtim bakalım...
[quote=VOBiX;87527]cati de uzun onun notunda değişiklik yok mu?.dng[/quote]
uzun mu o da? altin short yazmis ama?
Allah cezani vermesin cati..dng.
[QUOTE=mbm;87521]31125 kısaları 31200 den stopladım.....uzun devam.....tırstım......
önce aşagı yapar kanımca........[/QUOTE]
senaryoya göre bu sefer direk gidecek dün o vazifesini yerine getirdi 7600 e yakın açıp 7500 altını gösterip döküş vazifesni tamamladı