Ben bugün yarın bi IMF haberi bekliyorum.. Heyeti Ülkeye davet etdik diye .. dikkat etmek lazımm....herşey bir yere kadar :))
Printable View
Ben bugün yarın bi IMF haberi bekliyorum.. Heyeti Ülkeye davet etdik diye .. dikkat etmek lazımm....herşey bir yere kadar :))
minik bir long denemesi yakın istoplu heyecan olsun
meclistede çadır karışdı.....
ülkeyi ne hale soktular......
ugraşmadıkları ,çomak sokmadıkları yer kalmadı...
bu ülkenin gerçegi ekonomidir..
ekonomiye odaklansalar bak bu sorunlar kendinden çözülüyormuydu çözülmüyormuydu...
2 vade arası 600 puan sakamı bunlar yaa.. spot 700 puan daha satıs yerse destegine degecek... nısan vadeli 58750 dener herhalde ozman
[quote=BOSNALI;206092]2 vade arası 600 puan sakamı bunlar yaa.. spot 700 puan daha satıs yerse destegine degecek... nısan vadeli 58750 dener herhalde ozman[/quote]
Demek ki yarın spota cok saglam satıs var hocam..:)
[quote=abdullah yıldız;206090]minik bir long denemesi yakın istoplu heyecan olsun[/quote]
ben de denedim hem larossian abinin dediği desteğe güvenip .uyk hem de bozayı yalnız kalmasın deyuu:D
tepecek...
[QUOTE=unlimitted;206095]tepecek...[/QUOTE]
baglamaz..:)
ortalık kan gölü olmuşsa bozzz müdahil olur..........
[quote=BOSNALI;206092]2 vade arası 600 puan sakamı bunlar yaa.. spot 700 puan daha satıs yerse destegine degecek... nısan vadeli 58750 dener herhalde ozman[/quote]
pala bu ne yapsa yeridir::: inş. nisan vadeden desteğe değdirdim diye düşünmüştür benim yoksa bademmm:D
[QUOTE=mbm;206091]meclistede çadır karışdı.....
ülkeyi ne hale soktular......
ugraşmadıkları çomak sokmadıkları yer kalmadı...
bu ülkenin gerçegi ekonomidir..
ekonomiye odaklansalar bak bu sorunlar kendinden çözülüyormuydu çözülmüyormuydu...[/QUOTE]
Öyle yapıyorlar aslında, ekonomi mal ve hizmet üretemediğinden çöktü, enflasyon artmakta, mal fiyatlarını tutamıyolar, bu yüzden bazı şeylerin start alması için uğraşıyolar.
Geçen gün yazmıştım, Mayıs ayına kadar olanlar olacak, Mayıs ayında hemen IMF tarafından yama yapılacak, o kadar basit.
Genelde bahar aylarında olur bu gelişmeler, 21 şubat kitap fırlatma, 5 Nisan kararları VB...VB...
Neden? çünkü yola bu şekilde devam edilemeyecektirde ondan, reset atacaklar bi şekilde:) saygılar.
dolar.156..direnç..