-
[QUOTE=oguzhan;206171]Arkadaşlar merhaba ya naptınız böyle ya palanın kafasına kafasına vurmuşsunuz.
Ben bu hafta nasipsiz köpek misali kurbanda dağa çıktım.İşlerim dolayısıyla ancak saat 4,30dan sonra izleyebiliyorum düşüşden faydalandım ama sizler kadar değil.Kazananlar güle güle harcasın
fXci söyle güzel bi gırafın yokmu önümüzü görelim[/QUOTE]
geliyore abey
-
[QUOTE=bull market;206185]Ben tam short yapıyom basıyo yaa, bana çalışır oldu nasıl olduysa+.+.[/QUOTE]
günaydın...
ya bu benim ekmek kapım bullmarket...
benim sistemim bile yok.. sırf buna göre oynuyorum.. h ehehehe:):)
(şaka ..affına sıgınarak:))
-
kademelere bak. 500 kontratı basan 300 puan oynatır burayı :..::..:
-
Vob napar Naper Vob
585xx yeresi 60900 yeresi arasına kırmızı x çizdiğim potanstayız.
585xx yeresi aşağısında tutunacak dalımız kalmaz. 585xx yeresi korundukçada gözümüz yukarılarda olur gayri
[IMG]http://i50.tinypic.com/mhdqit.png[/IMG]
-
Ben de cok islem yaptim bugün, dün bugün bir iki pozda ters de kalsam güzel oldu...
Ben bu gece histem portföyümde kisa kalmayacagim, cünkü bence cok kritik bir destekte VOB. 59497 altinda kaparsa belki kisa kalirim, ancak buralar tepki icin cok ideal yerler...
Ayrica yarin da vade sonu!!!
sistem portföyüm ise sistemin emrinde:)
Simdiden iyi aksamlar herkese...
-
[quote=unlimitted;206191]kademelere bak. 500 kontratı basan 300 puan oynatır burayı :..::..:[/quote]
eheh birisi basmaya karar vermiş. :D
-
ahhha bullmarket ahhhh...
10 dakika bekleyemedin....
bizide yaktın.....
-
61.000 isteriz.........
ARTUR geliyor..........
-
selam millet. son dakika uzamasi yapalim bakalim:)
-
[quote=mbm;206195]ahhha bullmarket ahhhh...
10 dakika bekleyemedin....
bizide yaktın.....[/quote]
o bi şey değil, piyasalar kapandıktan sonra başbakan ve gkb ortak açıklama yapacaklar diye bir söylenti vrmış..tamamen net fılıltısı..duman oluruz kısalar yarın **..doğruysa
-
allah gönlünüze göre versin arkadaşlar...
bol kazançlar....
ben kaçar....saat 17,30 olmuş bile.. geç kalmışım...
kısa devam ben....
-
[QUOTE=mbm;206190]günaydın...
ya bu benim ekmek kapım bullmarket...
benim sistemim bile yok.. sırf buna göre oynuyorum.. h ehehehe:):)
(şaka ..affına sıgınarak:))[/QUOTE]
Yok beee, bugün zararım yok henüz, shortlardan para yaptım kapadım 1000 puan, longlardan zarar yaptım kapadım 650 puan, ordan beridirde full short artı komisyon:) bana komaz yani:) saygılar.