[QUOTE=nunu;206229]rica ederim, tam ben yeni longlamisken soylenecek sey mi bu?:..:[/QUOTE]
sende mi longsun.. hehehee .. çok acı ama ben de longum..:)))
yarın sırayla doğrar hepimizi pala..::::::
Printable View
[QUOTE=nunu;206229]rica ederim, tam ben yeni longlamisken soylenecek sey mi bu?:..:[/QUOTE]
sende mi longsun.. hehehee .. çok acı ama ben de longum..:)))
yarın sırayla doğrar hepimizi pala..::::::
[QUOTE=Cerphin;206231]ben de geceye long girdim..
pala bizi doğramadan bırakmayacak galiba bozayım..üüwwüüüüüü[/QUOTE]
golu atarız aplalar .. müsterh olun bence .. üvvv ... ıngaaaa :o:o:D:D:D:D
[URL="http://img246.imageshack.us/i/xu100haftalk.png/"][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/2148/xu100haftalk.png[/IMG][/URL]
tam 4 hafta evvel vermiştik bu grafı. son bar çok şık oldu. Zor oyunu bozar, bu oyun zorlaştı. Şahsımca dikkat derim. Hayırlı akşamlar....
[QUOTE=selçuklu;206233]golu atarız aplalar .. müsterh olun bence .. üvvv ... ıngaaaa :o:o:D:D:D:D[/QUOTE]
hiç müsterih değilim patron.. bugün üstümüzden tır gibi geçti pala.. dün aldığımı fazlasıyla verdim bugün..
hasta hasta ne diye geçerim ki ekran başına..yatıp zıbarsana işte.. üüwww:(:(
[QUOTE=Cerphin;206235]hiç müsterih değilim patron.. bugün üstümüzden tır gibi geçti pala.. dün aldığımı fazlasıyla verdim bugün..
hasta hasta ne diye geçerim ki ekran başına..yatıp zıbarsana işte.. üüwww:(:([/QUOTE]
canın sağolsun apla .. dün benimde canımı sıkmıştı pela ... bugün intikamını aldım .. yarın .. golu atarız inşallah .. dow düşebilir .. ama müsterihim ... :o:o:o
[quote=Cerphin;206231]ben de geceye long girdim..
pala bizi doğramadan bırakmayacak galiba bozayım..üüwwüüüüüü[/quote]
müsterih ol. + gap var. :)
[QUOTE=unlimitted;206237]müsterih ol. + gap var. :)[/QUOTE]
sabah artı gap olmazsa paralarım seni bak ona göre..:D:D
[quote=Cerphin;206239]sabah artı gap olmazsa paralarım seni bak ona göre..:D:D[/quote]
sabah gap olur olmasina da, bilirsin, gap var gapcik var. sana ne kadar gap lazim bacim?:..:
[QUOTE=nunu;206241]sabah gap olur olmasina da, bilirsin, gap var gapcik var. sana ne kadar gap lazim bacim?:..:[/QUOTE]
şöyle 1000 puan artı gap olsa kardeş.. yok yok 2000 olsun..:)
neyse şansımı fazla zorlamayayım yatay açılışa da razıyım ben..:..::..:
nisan vob graftaki aralik kapanış ve şubat kapanış günlük görüntüsüne dikkat !!!!
[quote=Cerphin;206239]sabah artı gap olmazsa paralarım seni bak ona göre..:D:D[/quote]
aha...parala beni apla. çok parala. mesela şöyle bi 1.500 puanlık full pozisyon paralasan yeter.
hesap numaramı veriyoroooom :D:D
dow bugün 10.000 kapatır inşallahh...