[quote=ERK;206278]geceyi bekleyin[/quote]
arkadas sen de Turk filmlerindeki ''bir dost'' misali iki kelime yazip baska bir aciklama da bulunmuyorsun:..:
Printable View
[quote=ERK;206278]geceyi bekleyin[/quote]
arkadas sen de Turk filmlerindeki ''bir dost'' misali iki kelime yazip baska bir aciklama da bulunmuyorsun:..:
[QUOTE=nunu;206280]arkadas sen de Turk filmlerindeki ''bir dost'' misali iki kelime yazip baska bir aciklama da bulunmuyorsun:..:[/QUOTE]
esrarengiz..::::::gizemli.:..:
[quote=nunu;206280]arkadas sen de turk filmlerindeki ''bir dost'' misali iki kelime yazip baska bir aciklama da bulunmuyorsun:..:[/quote]
sana inanıyorum.
haberturk de pis kavga var..
dow tepiyomu ne ... nuni apla senmi manşetliyosun .. teprik ederim apla .. boğa resmi yokmu koyda kendimize gelelim .. üvvvvv ..:o:o:o
[QUOTE=Strategist;206276]Unlimitted gelene kadar ben yardımcı olayım: Ben kısada olduğum için USD/YTL düşüyor ve DOW artıyor. Ben uzun olsam tersi olurdu. Şahsen başka bir neden aramıyorum. :..: :..: :..:[/QUOTE]
hehehee.. yarından itibaren seans kapanmadan 10 dk. önce özelime pozunu yazar mısın rica etsem..:..::..:
hayır bir anda verdiler şaşırdım.. 10 dk içinde 1.40 artıdan 0.60 artıya düşünce dedim n'oluyor.. gecenin bi yarısı imf haberi mi patlattı yoksa bunlar dedim bi an..:))):)))
[QUOTE=ERK;206278]geceyi bekleyin[/QUOTE]
şu an zaten gece..:..: gece derken saat 12 yi mi kasdediyorsun.. yoksa fdow 12 de gong çalınca kurbağaya mı dönüşüyor..:::
[quote=Astatin;206283]haberturk de pis kavga var..[/quote]
Tarafçıyı parçaladı hoca..boks.
benim sayım vardı sabah saymıştım o sayım güzel oldu bence .. bulayım şimdi ..:o
[quote=Cerphin;206285]hehehee.. yarından itibaren seans kapanmadan 10 dk. önce özelime pozunu yazar mısın rica etsem..:..::..:
hayır bir anda verdiler şaşırdım.. 10 dk içinde 1.40 artıdan 0.60 artıya düşünce dedim n'oluyor.. gecenin bi yarısı imf haberi mi patlattı yoksa bunlar dedim bi an..:))):)))[/quote]
17:15 civarında ofisten çıkmadan önce seans topic'ine yazmaya çalışıyorum ki herkese tersimi yapacak bol zaman kalsın diye... Ama yine de gidip benimle aynı yönde girenler oluyor... Üzücü... :..:
Gap beni eskisi gibi germiyor artık... Daha 10:00 olmadan zararı çıkarmış oluyorum çoğu zaman... :)
ahanda sayım .. güzel saymışım bence .. teprik ederim kendimi .. ehuehue :o:o
[QUOTE=selçuklu;205704]sayım yaptım .. sazan abi nerde .. üvvv .. emergency help abi nerdesin .. üvvvv
ahanda sayım eheuhue :o:o:o:D:D:D
[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/187/adszell.jpg[/IMG][/QUOTE]
[quote=cerphin;206287]şu an zaten gece..:..: Gece derken saat 12 yi mi kasdediyorsun.. Yoksa fdow 12 de gong çalınca kurbağaya mı dönüşüyor..:::[/quote]
herkes prens ya da prenses olarak dünyaya gelir.
Bazı prens ya da prensesler sonradan kurbağaya dönüşürler.
Bana düşen onları tekrar eski prens ya da prensesliğine dönüştürmektir.
Dow da bu süreçte zaman zaman değim yaşamak zorunda kalıyor..
Iyi ki varım...