[QUOTE=mimar74;87562]üsttede Tıfıl ın var 7666.6 sonradan gördüm :)[/QUOTE]
ben değiştiriyorum o zaman 7443 :dü::..:
Printable View
[QUOTE=mimar74;87562]üsttede Tıfıl ın var 7666.6 sonradan gördüm :)[/QUOTE]
ben değiştiriyorum o zaman 7443 :dü::..:
Ben 3 yıldır buradayım vobun bilmediği gece çok nadir olmuştur.Bu gece de öyle olacak.Long zamanı.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img158.imageshack.us/img158/4530/87828506mx2.jpg[/IMG][/URL]
Dow ne yapar bilemem çünkü müneccim değilim.
Ama trend modunda olduğu için sıkı bir artı yapar...
Kayda geçsin lütfen...
[QUOTE=nunu;87569]farketmez babo, nasil olsa madalyayi alamayacasiniz.:..:.[/QUOTE]
Teneke de olsa bir madalyam olsaydi bari?? :D
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87564]Dow daha 0.77 artı.Bugün kapanış 1.77 olur desek.75 puan eklersek 7687 diyorum kolay gelsin.Vob toplantısı yapıldı dün aracı kurumlar arasında ve vobaşla.Çok yeni önlemler var.Kurumlara cezalar gelecek.Manipülasyonlara.Emir fazla yazmalara haberiniz olsun.İlk uyarıyı ben aldım.Cezası en düşük 9700 ytl civarı üst limit 50000 ytl.Yazık olmasın 9700 ytl nize.Aracı kurum paranızı dışarı çıkarttırmaz sonra cezayı ödemeden haberiniz olsun.27 a maddesi ile yargılanırsınız ayrıca.[/QUOTE]
kardeş boş vaktinde şu konuyu bi açarmısın ne yaptında uyarı aldın ,emir yazıp iptali mi sıkıntı yaratacak bilgilenelim
dj loto 7725
mbm kısa mı, uyumsuzluk var gibi,
Geceye long...
dow loto 7599 geceye flat
SAAT 17den sonra, sonraki günün tersine bir hareket oluyor genelde
bakalım...
LONG düşünüyorum ben de..
7700 üstünde kapatsın yeter
31700 bugun gorsede eve flat gitsek
[QUOTE=selçuklu;87543]31375 kısa geceyde kısa stoploss yok vade sonu uzlaşırız .. dow tahminimde 6566,55 kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
aynen vede aynı yerden dostum.....
kısa devam......
[QUOTE=teo;87580]mbm kısa mı, uyumsuzluk var gibi,
Geceye long...[/QUOTE]
uyumsuzluk yokda.... gönlümden kısa geçiyor......
her yer alda..ama uzunculara feyk atar dow diye düşünüyorum..
o yüzden kısa girecegim.. 375 kısaldım......
[QUOTE=türkmen;87578]kardeş boş vaktinde şu konuyu bi açarmısın ne yaptında uyarı aldın ,emir yazıp iptali mi sıkıntı yaratacak bilgilenelim[/QUOTE]
50,000TL teminatın varsa ve pozsiyonun yoksa en fazla 100 kontrat yazabilrisiniz. 101 yazmamalısınız. Bazı aracı kurumalrın sistemelrinde temiant kontrolü otomatik oalrak yapılıyor ve fazla yazmanıza izin vermiyor. Eeğr emr yazarsanız ve teminat yetersizliğinden gerçekleşmezse çok cuzi bir miktar ceza ödetiyorlardı. Yüzbinde beş gibi bir rakam. Bazı sistemler temiant kontrolü yapmadan sitediğiniz kadar emri girilmesine izin veriyor. Bunları da engelleeycekler çünkü tahtada diyelim ki 1000 kontrat long bekliyor. Adam elindeki 1000 kontratı aktif verince 100ü gerçekleşiyor 900ü pasifte kalıyor ve ne yaptığı ortaya çıkıyopr. Bunları engelleyecekler. Sanırım bahsettiği olay bu.
uzunlar geceye devam
[QUOTE=abilag;87582]SAAT 17den sonra, sonraki günün tersine bir hareket oluyor genelde
bakalım...[/QUOTE]
Bu yazının altına imzamı atarım..brv
sallıyolar dut ağacını :)
Geceye uzun dow 7650
geceye kısa ..
dow [B]7252.19[/B] kayıtlara geçsin lütfen..... he heee:)
Full uzunlarla geceye devam...
DJI kapanış 7919 :)
[quote=teo;87576]Dow ne yapar bilemem çünkü müneccim değilim.
Ama trend modunda olduğu için sıkı bir artı yapar...
Kayda geçsin lütfen...[/quote]
trend ne zaman degisti kardes? trend degisince top atiyorlar da biz mi duymadik?.:..:.
7443 son kayıtlara geçsin...
[QUOTE=bull market;87593]Full uzunlarla geceye devam...
DJI kapanış 7919 :)[/QUOTE]
Ahha !
[QUOTE=parderi;87596]Ahha ![/QUOTE]
Yaaaa, işte öyleee.
Neden? iki gündür terse geliyorumda ondan, artık doğru yolda inatlaşacağım:) saygılar...
[quote=VOBiX;87586]50,000TL teminatın varsa ve pozsiyonun yoksa en fazla 100 kontrat yazabilrisiniz. 101 yazmamalısınız. Bazı aracı kurumalrın sistemelrinde temiant kontrolü otomatik oalrak yapılıyor ve fazla yazmanıza izin vermiyor. Eeğr emr yazarsanız ve teminat yetersizliğinden gerçekleşmezse çok cuzi bir miktar ceza ödetiyorlardı. Yüzbinde beş gibi bir rakam. Bazı sistemler temiant kontrolü yapmadan sitediğiniz kadar emri girilmesine izin veriyor. Bunları da engelleeycekler çünkü tahtada diyelim ki 1000 kontrat long bekliyor. Adam elindeki 1000 kontratı aktif verince 100ü gerçekleşiyor 900ü pasifte kalıyor ve ne yaptığı ortaya çıkıyopr. Bunları engelleyecekler. Sanırım bahsettiği olay bu.[/quote]
emir silmeyi yasaklasınlar olsun bitsin. façası yiyen yazsın o zaman 1000 kontrat bi kademeye bakalım milleti korkutmak veya aldatmak için...
poz yazmaya gerek yok:) beni bilionuz don gömlek longum geceye :)
Geceye kisa:)
[QUOTE=mbm;87592]geceye kısa ..
dow [B]7252.19[/B] kayıtlara geçsin lütfen..... he heee:)[/QUOTE]
çok iyimser tahmin .. bu .. olmaz revize et . :D
[QUOTE=Vob Trader;87599]poz yazmaya gerek yok:) beni bilionuz don gömlek longum geceye :)[/QUOTE]
bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)
altına bakarsanız ddow düşer diyor bu gece...[B]bence...[/B]
Dow [B]7652 [/B]ama geceye [B]flat...[/B] TCMB faiz 0.50 indirirse verirler buraya... ben almıyım o riski...
[QUOTE=mbm;87602]bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)[/QUOTE]
aman abi don kalsın ... :o
[QUOTE=selçuklu;87601]çok iyimser tahmin .. bu .. olmaz revize et . :D[/QUOTE]
taban kaç onu bilmiyorum dowda... 6238 yazacaktımda...
hee heee hhee:):):):):)
uzuuuun dow kopacak(şaka)
[quote=mbm;87602]bir gün alacaklar o donunuda....... he heeee:)[/quote]
ben gömleği yazacaktım sen don demişsin! :..::..:
yine de cesaretinden dolayı bi tebriği hakediyor.
%90 ihtimal deseler kalmam geceye don gömlek bi pozisyonda.
ben ağzımın payını almış adamım...
geceye kısa....
LONG
DJ 7722 (bir gün tutacaktır elbet)
[QUOTE=mbm;87606]taban kaç onu bilmiyorum dowda... 6238 yazacaktımda...
hee heee hhee:):):):):)[/QUOTE]
taban tavan yok gavurlarda abi .. aşağı serbest ... :)
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30UZUN.gif[/IMG] Teo, borsacıözgür, truva, bull market, furkan, parderi, gökhanfındık, yavuzhan, vobtrader, catedral, Queen, özgürefe, abka,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG] Nunu, mbm, selçuklu, thracian,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG]Oğuzt, jerfin, cnc, sentinus, doruk, türkmen