-
[quote=ERK;206347]Yatırımcı Cevabı : Piyasa gidebileceği yere kadar yükselir. BENİM CEVABIM BU.
ANCAK BEN BİR YATIRIMCI DEĞİLİM.
BEN BİR OYUNCUYUM.
PİYASANIN NEREYE GİDEBİLECEĞİ HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK OLMASINI DA İSTEMEM. SADECE POZİSYONUMUN DOĞRU OLMASINI SAĞLAYACAK OYUN OYNAMALIYIM HEPSİ BU
BU ÇOK BASİT YA DA ÇOK ZORDUR. BİREYDEN BİREYE DEĞİŞİR. zORLUĞU 'İNSAN PSİKOLOJİSİNE AYKIRILIK İÇERİYOR OLMASI'
kOLAYLIĞI İSE OYUNUN KURALLARINA UYMAK.[/quote]
sana inanıyorum
-
[quote=excali;206351]Ekmek arası long mu var??.kom[/quote]
Boş vampir kadromuz var, gelmek ister miyin?
-
[quote=unlimitted;206352]sana inanıyorum[/quote]
:..::..::..::..::..: In Excali We Trust:D:D:D
-
[quote=unlimitted;206352]sana inanıyorum[/quote]
hımm....
Olayım allahına...
-
[quote=unlimitted;206349]ojgeldin bre eks.
abey mesele kaldıraç diil ki. sen biliyorsun işte, foreks'te 1'e 800 kaldıraçla oynadığım gün oldu benim. 1'e 800 kaldıraçlı işlemde stop koymuyor muyum. ona da bir haber gelebilir ve stopu patlatabilir tabii ki.
toyoda bi açıklama yapar, yen'i etkileyecek bir açıklamadır, senin [COLOR=black]€/[/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=black]¥ pozisyonunu badem eder. [/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=black]ama bilirsin ki, bu senin pozisyonunu badem etmek için yapılmış bir açıklama değildir. millet o açıklamanın sonuçları olduğunu, bu sonuçların gereği olarak paritede o işlemlerin yapıldığını ve stopunun bu yüzden patladığını bilir.[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][COLOR=black]S&P haberinin geldiği gün sabah satışla açıldık biliyorsun. 63.350'den alım yaptığımı söylemiştim. o günün grafiğini aç bak, en düşük kaç görmüş. herkes neredeyse fiyatsız satış yaparken EFG 10bin kontratı 1birbuçuk saat içerisinde aldı. yani kızdığım şey EFG ile terste olmak türü şeyler değil. [B]kanıma dokunan yapılan açıklamaların mevcut pozların kapanması için yapılması.[/B] (S&P haberi geldiği anda 65.8xx'i geçildiğinde APSD'yi takip eden arkadaşlar varsa, ne dediğimi çok iyi anlayacaklardır.)[/COLOR][/FONT][/COLOR]
[/quote]
ojbulduk unli,+.
Bi şey diyemem, ABD'de de haberler konusunda durumun pek farklı olmadığını söylüyorlar(dün ABD saati öğlenleyin gelen haberler). Ama onların piyasası daha derin olduğu için stop patlatma o kadar kolay değildir sanırım..
-
[quote=Astatin;206355]:..::..::..::..::..: In Excali We Trust:D:D:D[/quote]
In me I trust.dng
-
[quote=Astatin;206353]Boş vampir kadromuz var, gelmek ister miyin?[/quote]
Dişlerimi uygun mu gördün?
-
[quote=excali;206360]Dişlerimi uygun mu gördün?[/quote]
yok butlarını göbeğini uygun gördüm.dng
-
[quote=unlimitted;206349]
bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varsa, en ufak bir ego olmadan, tam bir ilkokul 1. sınıf öğrencisi tavrı ile seve seve yardımını kabul ederim. :)))[/quote]
Abi stop patlatma operasyonları sıkıntı veriyorsa tek tavsiyem stop'unu ekrana yazmayıp kafanda tutmak olabilir. Sen son derece displinli birisin. Fiyat kafandaki stop noktasına geldiğinde ve sen bunun Pala'nın operasyonu olmadığını bildiğinde stop'larsın zaten. Stop'unu piyasaya önceden gönderdiğin zaman avlanma riskin her zaman olur, bunun kaçışı yok.
-
[quote=excali;206358]ojbulduk unli,+.
Bi şey diyemem, ABD'de de haberler konusunda durumun pek farklı olmadığını söylüyorlar(dün ABD saati öğlenleyin gelen haberler). [B]Ama onların piyasası daha derin olduğu için stop patlatma o kadar kolay değildir sanırım[/B]..[/quote]
bir not arttı, 15 saniyede 64.xxx'ten 66.xxx'e gittik.
sonraki 15 saniyede de 66.xxx'ten 64.xxx'e geri geldik.
sonraki 1 saatte de 65.900'e gittik.
eder sana 5.000 puan. yani %9.
dowu tüm tarihinde bu kadar sürede %9 oynatan tek olay 11 eylül saldırılarıdır.
piyasa açılır açılmaz limit-down olmuştu.
-
Günaydın Dostlar Bol Kazanclar Hayırlı Cumalar Dilerim
-
[quote=Strategist;206362]Abi stop patlatma operasyonları sıkıntı veriyorsa tek tavsiyem stop'unu ekrana yazmayıp kafanda tutmak olabilir. Sen son derece displinli birisin. Fiyat kafandaki stop noktasına geldiğinde ve sen bunun Pala'nın operasyonu olmadığını bildiğinde stop'larsın zaten. Stop'unu piyasaya önceden gönderdiğin zaman avlanma riskin her zaman olur, bunun kaçışı yok.[/quote]
kesinlikle doğru stro. tek handikapı çalışıyor olmam. her dakika ekran (piyasa ekranı) başında olamıyorum maalesef.