bu gep dolar...bı bu kadar da mal çıkarlar...dikiş tutmaz artıkın...
Printable View
bu gep dolar...bı bu kadar da mal çıkarlar...dikiş tutmaz artıkın...
günaydın arkadaslar...
ben de kapandım, ama nisan vade 61900 üzerinde kalırsa tekrar uzarım...
cümeleten günaydın
cümleten günaydın ve bol kazanclar..
yahu bunlar napıyo boyle bilgisi olan var mı ?
yok not dusumu yasanabilir tarzında haberler dönmeye başladı medyada.. citigroup dandun laf etmiş filan falan.. yahu *.* bunların kafasına gore takılıp duruyoruz iice oyun alanı olmus heryer..
atacak kursunları kalmadı galıba surecı tersıne cevırıp yenı şarjor bulmaya calısıyolar... allah sabır versin ..
750 kontratla 1500 puan yukarı taşıdı...ballı kaymak oldu onun için....:)
günaydınn...
haşıııırrrrrrrrrrtttt diye br ses geldi.....
bulmarkeeeeeeeeeetttttttt yaktın lo bizi....
abicim kaç kere diyorum sana.....:):)o ne öyle yok full kısa yazmalar... gördün full kısayı...
pala kardeş bullmarket duyduguma göre uzunlayacakmış.. hatta uzunlamış biraz.. ... :):):)demi bullmarket...
(15 dakikalık satta hala.. ben kısa devam bu yüzden....al gelirse flatlayacagım..uzun yok bugün...)
350 longcover .. 325 deneysel short .. istop ve long yeresi 475 üstü ..
Nisanda 60825, 60975 uzunda bekliyorum, bir kısım dünkü lönklerimi çıktım bir kısmınıda tutuyorum, onlarıda 61475, 61625 ve 61825 yerelerine satış girdim,
unutmamalıki maç 90 dakika
[quote=ATHLON;206393]bu gep dolar...bı bu kadar da mal çıkarlar...dikiş tutmaz artıkın...[/quote]
sabah gap'i yemiş olup hala anlayamama/hesaplayamama/sebep-sonuç ilişkisini kuramama sakinliğinde olan şortları rahatsız edip stoplatmadan olmaz o iş...
millet bi kendine gelsin hele. soona [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
önümdeki sistemler şimdiden son iki günde 2500 puan zarar yapmışlar
histem karda