61.500 şort.....
ohhh be aslıma döndüm.........
Printable View
61.500 şort.....
ohhh be aslıma döndüm.........
[QUOTE=Strategist;206417]=== Flash Haber ===
Bir grup Türk küçük yatırımcısının sabah gap'leri aleyhine Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde açtığı dava reddedildi. Mahkeme başkanı Erik Neyerik: "Gap yemeye devam, Pala'ya selam... Afiyet olsun..." şeklinde demeç verdi...
-- Matrisk --[/QUOTE]
=== Flash Haber ===
ünlü yatırımcı sarosbullmarketin saat 10 da bir basın açıklamasıyla uzadığını açıklayacagı beklenmekte.....:D:D
-- Matrisk --
:..:[quote=boz ayı;206423]61.500 şort.....
ohhh be aslıma döndüm.........[/quote]
[I]kırk yıllık ayudan boğa olur mu ulaa...[B]pala......:..:[/B][/I]
[quote=ATHLON;206424]:))yahu benden olsun 200-300 puan ...üstünde defterine yazarım:))[/quote]
sen beni biliyon abi yaw, 25 puan hesabını yapan bi deliyim işte:D
emme stop yeresi olarak ne güzel point seçmişim bak. kıyısından döndü..heyk
MBM, sana inanıyorum...eksi kapatacağız de ...ehuheuehe...üwww
sabah operasyonu tamam ... tüm pozlar .. flat .. yarım saat mola .. çay içelim kave yokmuş a* .. üvvv . eeheuhue:o
sibop yvade ve nisan vade grafs
vadenin son haftası nisana geçmek leazımdı ... geçte olsa zabah 100 pıvan farkla nısana taşıdım shortları
yo yo şo de ni san va de :::
[IMG]http://i46.tinypic.com/rt2mqh.png[/IMG]
61500 den kısa açtım..dün tüm kısaları 61000 den kapamıştım..günlük sat olunca uzun olmuyor..
kanımmca 60.000 ne yakın yerde kapatacagız..(şubat vadeyi)
[QUOTE=Astatin;206428]MBM, sana inanıyorum...eksi kapatacağız de ...ehuheuehe...üwww[/QUOTE]
acil bullmarketi bulup getir buraya...
sana granti veririm o zaman eksi kapayacagımızın...
şimdi bişey diyemem....:D:D:D
En bi klasik TA ve PUPU...Bu pupuların çalışmaması lazım..üwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/21bk7kn.jpg[/IMG]
isterse taban tavan olsun 10:15 ten sonra işlem yapacam ..histem disiplini .. eheuheu:o:o:D
gerci hiç harekete gerek yoktu..günlük 20 günde net 7.000 puan vermiş zaten..bizimkisi alışkanlık oldu artık..aracı kuruma para kazndırma hesabı..