bu olayda tek konuşmayan başbakan.......
kıs kıs gülmekten konuşmayı unuttu.....
devam kısa... basın leyn........
Printable View
bu olayda tek konuşmayan başbakan.......
kıs kıs gülmekten konuşmayı unuttu.....
devam kısa... basın leyn........
[quote=unlimitted;206478]mesajdaki derinliği anlamamışsın sen.
yıkıl... :D[/quote]
Derinliğini yirin:D
[quote=Cerphin;206481]bundan sonra aktif vade bitene kadar başka vadede işlem yapmayacağım.. bu ne böyle yaa...[/quote]
ahan da benim 6 vade önce söylediğim cümlenin aynısı. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[CENTER][SIZE="7"][COLOR="Indigo"][B]yydgffd[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR="Navy"]yorum yok don gömlek full flat devam ..[/COLOR][/B][/CENTER]
[QUOTE=unlimitted;206484]ahan da benim 6 vade önce söylediğim cümlenin aynısı. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
valla sinir geldi haa.. tahtada ne denge var ne de teknik çalışıyor..:mad::mad:
halbuki son gün yeni vadenin daha isdikrarlı olması lazım..
bundan sonra yeni vadede bırak işlem yapmayı tahtasına fiyatına bile bakmayacağım.. çok kızdım..
yo yo şo de ni san va de
[quote=selçuklu;206485][CENTER][SIZE=7][COLOR=indigo][B]yydgffd[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=navy]yorum yok don gömlek full flat devam ..[/COLOR][/B][/CENTER]
[/quote]
Abi,
Şapka , kıravat, don , gömlek şık durmuş üzerinde:..:
[quote=unlimitted;206473]trabzonda fuhuş yaparken yakalanan adama mikrofon uzatan gazeteci ile adam arasında geçen diyalog:
-yaptığınızdan utanıyor musunuz
-niye utanacauum ki daaa
-karınıza yalan söylediniz, onu aldattınız
-(yanındaki rus fıstığa bakarak) asıl yıllarca onlar bizi "kadınız" diyerek aldattıkları için utanmalılar.
:D:D:D:D[/quote]
Yaşadığımız bir olay bundan 25 yıl kadar önce (1984 gibi) ölüdenize tatile gittk sabah erkenden sahile indik 3 Arkadaş uyuyakalmışız yol yorgunluğu falan.Uyandığımızda etrafımızı İngiliz turistler sarmış hepsi genc hepsi Tangalı üstsüz falan Manken gibiler .Bizim arkadaş uyandı baktı baktı hadi tası tarağı toplayıp gidelim buradan dedi.Niye dedim Ya ben bunları görünce katil olucam dedi.Arkadaş o zamanlar evli idi.Bunca yıl kandırmışlar bizi bu bizim kadınlar dedi Sonrada bombayı patlattı
Bunlar kadınsa bizimkiler ne
Bizimkiler kadınsa bunlar ne
Bunca yıl ......mun la yatmışız haberimiz yokmuş ya dedi
Bastık kahkahayı baktık turistler bize bakıp bakıp gülüyor
kolay kolay unutmam bunu Bayanlardan özür dilerim Ne demişler cirkin bayan yoktur ..
*PAPANDREU, "DAHA ÖNCEKİ HÜKÜMET, KAMUYU TALAN ETMİŞ"
*PAPANDREU, "DAHA ÖNCEKİ HÜKÜMET, KAMUYU TALAN ETMİŞ"
ueheueh yaf aynı bölge ve kültür sahibi oldugumuz cok belli değilmi şu açıklamayla.. türkü yunanı farketmiyo..
bızde her donem hukumetın ılk acıklaması budur :) enkaz devraldık , içine etmişler kamunun filan deyu :D
[QUOTE=excali;206488]Abi,
Şapka , kıravat, don , gömlek şık durmuş üzerinde:..:[/QUOTE]
patron 175 longcover ederken shortta çsam olurmuş ..kaldık işte böyle don gömlek kravat .üvvvvvvvvv .eheuhee :D:D:D
[quote=Cerphin;206486]valla sinir geldi haa.. tahtada ne denge var ne de teknik çalışıyor..:mad::mad:
halbuki son gün yeni vadenin daha isdikrarlı olması lazım..
bundan sonra yeni vadede bırak işlem yapmayı tahtasına fiyatına bile bakmayacağım.. çok kızdım..[/quote]
dün bir magaznde senin makyajsız resmini gördüm.... artık sana inanmıyorum:D:D (livvv taylır a yani)...mişel fayfır ıda yaşı çok geçtiği için çıkardım truested list den...:D
[QUOTE=abka;206431]61500 den kısa açtım..dün tüm kısaları 61000 den kapamıştım..günlük sat olunca uzun olmuyor..
kanımmca 60.000 ne yakın yerde kapatacagız..(şubat vadeyi)[/QUOTE]
60400 ve altında kısaların kapanması için alış yazdım ve işlere dalıyom..