*sarosbulmarkıt, "uzunum.. Full uzun..bu borsa bugün düşmez.kapanış yeni zirvede olur"
**metrikss**
Printable View
*sarosbulmarkıt, "uzunum.. Full uzun..bu borsa bugün düşmez.kapanış yeni zirvede olur"
**metrikss**
[quote=Astatin;206493]dün bir magaznde senin makyajsız resmini gördüm.... artık sana inanmıyorum:D:D (livvv taylır a yani)...mişel fayfır ıda yaşı çok geçtiği için çıkardım truested list den...:D[/quote]
Listene Vumpir lazım mı, aste?:D
[QUOTE=mbm;206498]*sarosbulmarkıt, "uzunum.. Full uzun..bu borsa bugün düşmez.kapanış yeni zirvede olur"
**metrikss**[/QUOTE]
abi nerde bullmarket .. arada sivri çıkışları olasada iyi adamadı .. üvv kayıpmı oldu ... :o:o:o
mesut abi aylık kontrole geliyolarmı gene ..:D:D:D:D
ego tatmini için gün bugündür he.
500 kontrat boyayan 500 puan oynatır burayı :D
dünü geçti bea..[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;206500]abi nerde bullmarket .. arada sivri çıkışları olasada iyi adamadı .. üvv kayıpmı oldu ... :o:o:o
mesut abi aylık kontrole geliyolarmı gene ..:D:D:D:D[/QUOTE]
ehekemküm... he geliyorlar....:D:D:D
he sarosbullmarket iyi adam...bende çok severim..
kendisi yok ama metrikss e yazılı bir demeç vermiş... full uzun diye....:D:D
[QUOTE=adalı54;206489]Yaşadığımız bir olay bundan 25 yıl kadar önce (1984 gibi) ölüdenize tatile gittk sabah erkenden sahile indik 3 Arkadaş uyuyakalmışız yol yorgunluğu falan.Uyandığımızda etrafımızı İngiliz turistler sarmış hepsi genc hepsi Tangalı üstsüz falan Manken gibiler .Bizim arkadaş uyandı baktı baktı hadi tası tarağı toplayıp gidelim buradan dedi.Niye dedim Ya ben bunları görünce katil olucam dedi.Arkadaş o zamanlar evli idi.Bunca yıl kandırmışlar bizi bu bizim kadınlar dedi Sonrada bombayı patlattı
Bunlar kadınsa bizimkiler ne
Bizimkiler kadınsa bunlar ne
Bunca yıl ......mun la yatmışız haberimiz yokmuş ya dedi
Bastık kahkahayı baktık turistler bize bakıp bakıp gülüyor
kolay kolay unutmam bunu Bayanlardan özür dilerim Ne demişler cirkin bayan yoktur ..[/QUOTE]
o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ( 2 tane çocuk yapsınlarda gör onları)ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların eşleri tüm gün kahvede oturup,akşam gelince evdeki tüm işlerin yapılmasını istemiyor...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildtleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...
sevilmeyecek kadın,güzelleşmeyecek kadın yoktur..amma bakım herşeydir..
[QUOTE=abka;206505]o kadınlar sırtlarında odun taşımıyor..sırtlarında çay balyası yok..4 tane çocugun ve ataerkil kocaman ailenin bakımı,,temizliği yemeği yok...
o kadınların eşleri tüm gün kahvede oturup,akşam gelince evdeki tüm işlerin yapılmasını istemiyor...
o kadınların elleri mercimek tarlalarında nasırlaşmamış,cildleri temmuzun kavurucu güneşinde kavrulmamış(ankaranın köyleri için)...[/QUOTE]
mercimek tarlasımı kaldı abka....
hadi kırsalda azda olsa var diyelim....
kentlerdekiler için ne diyeceksin...
o dediğin işlerin çogunu herifler yapıyor artık...
sözüm meclisten dışarı......:D:D:D
melaba...
ben kimim efiksci
Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p
[quote=Strategist;206508]Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p[/quote]
sen ekşın adamı görmemişsin:D bağa bak bağa...avatara bak
alanyaya gittik yazın...
balkona oturduk... gelene geçene bakıyoruz arkadaşla...
10 hatun geçiyor.. 9 u şu bizim manken diye televizyana çıkanlar varya onlardan 5 gömlek üstün...
nasıl bir gen ..nasıl bir asalet ya......
10 da dokuzu böyle olursa doğal olarak doğan bebelerde böyle oluyor diye düşünüyorum....
kem küm he he....:):)
bütün kadınlar güzeldir...:)))..anlamı ,bütün kadınlara kozmetik kakalanabilir...