-
[QUOTE=Astatin;206507]melaba...
ben kimim efiksci[/QUOTE]
patron profiline yazı yazdım cevap yazmamışın ayıp ediyon patron ... konuşmayacam bak .. hellim aplayada söyleyecem seni avatar değiştirip duruyo diyecem yasaklasın seni. .. eheuuhue .... :D:D:D :o:o:o
-
[QUOTE=mbm;206506]mercimek tarlasımı kaldı abka....
hadi kırsalda azda olsa var diyelim....
kentlerdekiler için ne diyeceksin...
o dediğin işlerin çogunu herifler yapıyor artık...
sözüm meclisten dışarı......:D:D:D[/QUOTE]
bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
hayat standartın ne kadar iyiyse o kadar kendine vakit ayırırsın..para ve vakit varsa kadın;spora gider,makyajına,bakımına dikkat eder.
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...
-
nisan vade full pastayı verebilecek varmı arkadaslar... kim neci merak ettim..
-
[quote=Strategist;206508]Deneysel yakın stoplu sembolik kısa a*....
Flat kalmak zor geliyor... Ekşın adamıyım ben... :p[/quote]
ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D
-
[QUOTE=unlimitted;206515]ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D[/QUOTE]
abi bende mesajı görünce long açmıştır strat patron demiştim short açmış .. hayırlısı olsun tabi ..
-
[quote=abka;206513]bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
hayat standartın ne kadar iyiyse o kadar kendine vakit ayırırsın..para ve vakit varsa kadın;spora gider,makyajına,bakımına dikkat eder.
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...[/quote]
patron gel seni bi ukraynadaki tarlalara götüriim,orada da kadınlar çalışıo...tarım bir tek bizde yok,tarla da çalışan kadın da...
-
basın leyn....
fincan kulpu boşverin...
asti şunlara bişe de.....
-
selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
tarihi ve turistik bir geziye.....
demi selçuklu....:D:D
-
[quote=abka;206513]bizim köylerde var..gelde iş yapan kadın gör..karadenizdede işlerin çogunu kadınlar yapar...
geçim derdi gibi zaruri ihtiyaç ön plana geçince herşey arkada kalıyor...[/quote]
rusyada kule vinç operatörü, alçıpan ustası, tesisat ustalarının kadın olduğu dönemleri bilir misiniz siz?
rusyada bir dönem'in ağır iş ustalarının çok büyük bir kısmı kadındı.
iş yükü bahsettiğiniz bakımsızlığın bir sebebi olabilir. ama tek sebep değildir.
-
[QUOTE=mbm;206519]selçuklu ile biz vobdan vurgun yaparsak yazın ukranyaya gideceğiz...
tarihi ve turistik bir geziye.....
demi selçuklu....:D:D[/QUOTE]
he abi gidelim .. iyi yerelermiş oralar .. ehuhuhue :D:D:o:o:o
-
[quote=unlimitted;206515]ulen uzun olaydın bari madem deneysel ve stop yakın. 800 puan düşmüş piyasada deneysel şort mu olunur
olunsa olunsa denek olunur :D:D[/quote]
75 puanla stop'ladım zaten... .dng
-
gençleerrrrrrrrrrrrr............
bu ne yawww..........
çalışın biraz ......
5 dk....çıktık.. bir numero yok.........
hesap yaptım.......bu sene 1 koyup 3.5 almışım paladan.........
çok müsterihim.............
ha ha haaaa.........