[QUOTE=ATHLON;206461]yahu herkes kendı resmını koisa ne güzel olur avatarına...[/QUOTE]
Ben varım :)
Printable View
[QUOTE=ATHLON;206461]yahu herkes kendı resmını koisa ne güzel olur avatarına...[/QUOTE]
Ben varım :)
[quote=unlimitted;206526]bak şu para sayma pardon para yapma makinasının kurdelasını çözerken yanlış tuşa basmışın heyecandan. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
geçmiş olsun.
çıkarırsın sen stro. ama bugün pis gün. tıkatli olmak lazım gelir...;)[/quote]
Çerez sözleşme adediyle istediği kadar çarpsın Pala. Sermayeyi etkilemez...
Adam gibi sözleşme adediyle poz açmak için Opening Range Breakout bekliyorum. Bu yaklaşım bu tür günler için birebir... ;)
şubat ve nisan vade başı pasta rica ediyorum..
[QUOTE=Astatin;206531]apkeyi boşver..beni götür oraya:D:D...Ukrayna ve tarla...hımmmmm:cool:[/QUOTE]
yok forumca gideceğiz dedik ya asti..
ayıp ediyon valla...
ahada liste....gelenler teşekürü tıklasın... hahahah
:D:D:D
mbm, aykilic, Strategist, boz ayı, unlimitted, perfectt, borsacim, indregandi, raymonda, ATHLON, uufuk, abka, adalı54, tırtıl, mur@t, Kennym, SaNCaKTaR, thracian, EMEKDAR, borsa8447, juliano, last trader, citiwan, hexa, daylight, YAVUZHAN, Sekube, elmas, Javacheff!, men, elstock, onal, feridunabi, Kanaatkar, tutku, hilmi, vobran, al bundy, Toledo, liti, kiwi, suphisezar, pammin, maşuk, yukcel, zekican9, kimseo, minyas22, abdullah yıldız
[quote=enorton;206536]Ben varım :)[/quote]
hocam sen koi,ben de başlıorum...
birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
bizim foruma gel gibilerinden......
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......
[quote=ATHLON;206530]ilk defa rusyaya gircem havaalanında,tırsıyorum,sonuçta pasaport polisidir ,katıdır,ne diiceimi düşünerek girdim sıraya...bi baktım..karşımda 1.80 boyunda sarışın bi pasaport polisi bayan...soruyor nereye gidiosunuz diye...nereye istersen dedim:))[/quote]
senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D
ve de hepsi aristokrattır slav kadınlarının...bakarsınız forumcak orada sistem neyin geliştiririz...saatlik ama...al -sat veren :))
[quote=mbm;206539]yok forumca gideceğiz dedik ya asti..
ayıp ediyon valla...
ahada liste....
:D:D:D
mbm, aykilic, Strategist, boz ayı, unlimitted, perfectt, borsacim, indregandi, raymonda, ATHLON, uufuk, abka, adalı54, tırtıl, mur@t, Kennym, SaNCaKTaR, thracian, EMEKDAR, borsa8447, juliano, last trader, citiwan, hexa, daylight, YAVUZHAN, Sekube, elmas, Javacheff!, men, elstock, onal, feridunabi, Kanaatkar, tutku, hilmi, vobran, al bundy, Toledo, liti, kiwi, suphisezar, pammin, maşuk, yukcel, zekican9, kimseo, minyas22, abdullah yıldız[/quote]
ben bir Türk kadına aşığım..itiraf ediyorum... ben gelemem..üwwwwww
[QUOTE=Astatin;206542]senin yine iyi...bi ara iş gereği türki cumhuriyetlere gidiyoruz kazakistan, türkistan, azerbaycan, v.b. karışık... sık sık..hangisiydi hatırlamıyorum... polis molis güvenlik işlerinde hala ruslar var.. rus türk karışımı bir bağyan polis vardı kontrolde...bize şöyle bir soru sordu " yar**k bulunur mu"......ben bir tarafdan içimden "olmaz mı" diyorum ama aynen yanımdaki patron gibi şok olup kalmış durumdayız..birbirimize baktık...kadın tekrar, işaret parmağını ileri geri kırarak "yar**k " dedi...biz heykel olduk kaldık..sonra sıradaki bir adam geldi, silah var mı diye soruyor dedi gülerek....:D:D:D:D o kelime orada silah demekmiş...:D:D[/QUOTE]
he..... at avrat silah işte... ordan geliyo...
at olayı karıştırıyo ya olsun...
[QUOTE=boz ayı;206541]birkaç gündür bazı forumlardan mail alıyorum....
bizim foruma gel gibilerinden......
başka arkadaşlarada geliyormu....merak ettim.......[/QUOTE]
yok bizi gale alan yok....:D:D:D
*YUNANİSTAN, "ALMANYA'DAN SAVAŞ TAZMİNATI KONUSUNDA DAHA UZLAŞILMADI"
eski defterleri karıştırıyo yunanistan , belki bikaç kuruş alacak buluruz diye ... abavv bunlar hakkaten topu atmışlar :D ueheuh yakında bize bile gelirler izmirden ayrılırken bıraktıgımız kap kacagın hurda değerini istiyoz diye :)