[QUOTE=jerfin;87651]dow'da görüp göreceğiniz tepki bu kadardı.:..:[/QUOTE]
Al işte. Parayı bırak bütün gün çenelerindende kurtulunmaz bunların.
Ben söyleyeyim. Yarın çok ceza alan olur burda.
Printable View
[QUOTE=jerfin;87651]dow'da görüp göreceğiniz tepki bu kadardı.:..:[/QUOTE]
Al işte. Parayı bırak bütün gün çenelerindende kurtulunmaz bunların.
Ben söyleyeyim. Yarın çok ceza alan olur burda.
[QUOTE=parderi;87654]Al işte. Parayı bırak bütün gün çenelerindende kurtulunmaz bunların.
Ben söyleyeyim. Yarın çok ceza alan olur burda.[/QUOTE]
ceza derken..?..:..:
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87647]
Gençken oynardım vob.:D:DBen bu ismi tescil ettiriyim bari.Recep İvedikin ismini almış adamın birisi.20milyar verdi zor aldı.İlerde meşhur oluruz belki.20 milyar gitmesin.Taburu da mı vobçu yapsak.Hakkariden voba selam pehh.Kentuf yazsana nerdesin yavf.Peh dedim bak telif ödemem..kom.kom[/QUOTE]
Astsubaylardan uzak dur onların parası kıymetli.
hehehe taburdakiler parayı batırısa darbe yapmaya kalkmasın. Ergenekonun VOB bacağı sorumlusu diye seni de alırlar sonra içeri.
bende long gırdım geceye hemde son 5 sanıyedekı ıslemlerden bırısı benım 31.250 malıyetlı long
yarın vobda yukarı acılıs ongoruyorum 31.600 denerız dıye dusunuyorum
ızleyelım gorelım
dow ne olur dersenız eksı kapamaz dıyorum
[QUOTE=Vob Trader;87650]bende maliet 28500:) büyük düşünüyorum. ondan hergece longum[/QUOTE]
Hee.. bende dünden 29.800 den longum.. Nolcakki.. Nası olsa hedefim belli.. Önce 33.400 düzeltmeden sonra 37.000.. :..:
RALLİİ RALLİ :..: :..: :..:
[quote=catedral;87658]Hee.. bende dünden 29.800 den longum.. Nolcakki.. Nası olsa hedefim belli.. Önce 33.400 düzeltmeden sonra 37.000.. :..:
RALLİİ RALLİ :..: :..: :..:[/quote]
yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.
[QUOTE=jerfin;87655]ceza derken..?..:..:[/QUOTE]
Ceza derken şu . Mesela çoğunluk kaybetmiş, Üç tane kısacı geçip karşımıza dalga geçmiyceklermi bizle. İşte katliam o zaman başlıycak. Hellimde üyelik katliamına başlıycak. Seyreyle sen cümbüşü..lelele.lelele
[quote=parderi;87660]Ceza derken şu . Mesela çoğunluk kaybetmiş, Üç tane kısacı geçip karşımıza dalga geçmiyceklermi bizle. İşte katliam o zaman başlıycak. Hellimde üyelik katliamına başlıycak. Seyreyle sen cümbüşü..lelele.lelele[/quote]
iste ben de o yuzden simdiden dalga geciyorum ya.:..:.
Ralliciler çıktı yine ortaya:), 35000 de ralli 30000 de ralli, lastik kalmadı jantla ralli:..:....yarın açılışımız iyi kapanışımız hüsran olabilirde...dikkatli olmak lazımdır, iyi akşamlar, saygılar...
hee yaaa, bide yarın açılış tahminleri yapalım şimdiden, dow ilk seans bitmeden yapılmalı bu tahminler:) yada avrupa kapanmadan....32000 diyorum ben..
Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım
[QUOTE=QUEEN;87663]Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım[/QUOTE]
Metro kabusu sardı topiği, yeni bir hastalık bu, metrofobi çıktı :confused:
[QUOTE=nunu;87661]iste ben de o yuzden simdiden dalga geciyorum ya.:..:.[/QUOTE]
Dow kapanıncaya kadar dalga serbest. Hani sevdiklrimdensin ama Sonrasında lütfen tikat:..::..:
arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)
[QUOTE=QUEEN;87663]Bu kadar longa metrodakiler dayanamaz..gitti güzelim paracıklarım[/QUOTE]
Sorma queen, benide ketenpereye getirdiler bu gün rezil herifler.üüü
[QUOTE=follow;87666]arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)[/QUOTE]
Ağzın bal yesin emiii.:D
[QUOTE=nunu;87631]su cumleyi bir kere de olsa yazmazsam catlarim.
[B]Allah yarin uzuncularin yardimcisi olsun[/B].:..:.[/QUOTE]
Haydaaa..
Geceye ben de UZUN girdim yaw??
[quote=bull market;87653]Aslında bakıyorumda, forum açılışları biliyor, uzuncu fazlaysa vob yukarı açılıyor, kısacı fazlaysa aşağıya açılış oluyor, flat fazlaysa kapanış seviyelerinden açılış oluyor, buda demek oluyorki, terse kalan açılışta hemen kapanırsa ve ilerleyen dakikalarda oluşan yöne göre poz alırsa durumu garanti kurtarır, artık bu yeni poz u tekrar kapandığı yön olur veya tersi, önemli olan açılışta gaplı terse kalmak çoğunlukla poz kapamayı gerektiriyor ve poz kapatılırsa en iyi hamle yapılmış oluyor, aynı durum gap ile açılışta doğru yöndeysen kazancı al demek olduğundan, eğer uzun vadeli poz taşımayıp al sat yapan birisi gaplı açılışta poz kaparsa bu işi doğru yapmış demek oluyor gibi bir sonuç çıkıyor, saygılar...[/quote]
Yeni indikatör mü lazım?.lelele.lelele:eek:Kim de ne kadar büyük poz var belli değil o yüzden forum esasta shortmu longmu belli değil.
[quote=nunu;87659]yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.[/quote]
Vob yarın 31500 açacak.
[quote=follow;87666]arkadaslar gonlunuzu ferah tutun bu dow bugun artı kapar yarında yukarı acarız
lutfen not edınız bunu :):)[/quote]
Ekleme yapayım ayrıca artı kapatırız.
[quote=bikmisbroker;87669]Haydaaa..
Geceye ben de UZUN girdim yaw??[/quote]
Namaz 12 30 da ön saflarda bulunun.Cuma ile beraber eda edeceklermiş longların namazını.Ben yakamda kırmızı karanfille ön saftayım.Tanışır kaynaşırız.Ama sizin de namazı kılacaklar.:D:DBeni long yazıyorlar hergece ama ben long değilim.Ben shortum ama altın short.:D:DGörüşüm long görüşü.Kolay gelsin.
Foruma gıremıyoruz ne iştir anlamadım, dow tahmını de yapamadık
pozısyon long
dow 7666,16 (bırcok kısı aynı rakamı gırdı dıye, maksat hır cıkarmak: HIRRRR
nunu ya ozel olarak da dow kapanıs 7866 (bu da sahsına kapak olsun)
[quote=tuareg;87674]Foruma gıremıyoruz ne iştir anlamadım, dow tahmını de yapamadık
pozısyon long
dow 7666,16 (bırcok kısı aynı rakamı gırdı dıye, maksat hır cıkarmak: HIRRRR
nunu ya ozel olarak da dow kapanıs 7866 (bu da sahsına kapak olsun)[/quote]
alirim madalyani.:..:.
kizdirmayin beni kotu haber yapistirip dururum haaaaa.:..:.
BAC VE CITI %10 ekside...bunların gidişi gidiş değil...ALLAH sonlarını hayretsin...
[quote=nunu;87675]alirim madalyani.:..:.
kizdirmayin beni kotu haber yapistirip dururum haaaaa.:..:.[/quote]
Vayyy satasmaya bakınız, erkeksen kavga toğıgıne gel:..::..:
[QUOTE=bull market;87643][IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30UZUN.gif[/IMG] Teo, borsacıözgür, truva, bull market, furkan, parderi, gökhanfındık, yavuzhan, vobtrader, catedral, Queen, özgürefe, abka,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/30KISA.gif[/IMG] Nunu, mbm, selçuklu, thracian,
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/vmoods/images/FLAT.gif[/IMG]Oğuzt, jerfin, cnc, sentinus, doruk, türkmen[/QUOTE]
bizim ganyanlar bayagı fazla.... he heee:)
[QUOTE=nunu;87659]yarin 30000 acacagiz. 200 puana tamah et.:..:.[/QUOTE]
Mümkün değil kanki.. İmkanlı bişi de anlaşalım diycem ama.. Ne pariteler ne petrol nede altın hiç bişey desteklemiyo düşüşü şimdilik..
Çok gider gelir bu gece dow..Biraz da erken ötüyor gibi:..:
[quote=catedral;87684]Mümkün değil kanki.. İmkanlı bişi de anlaşalım diycem ama.. Ne pariteler ne petrol nede altın hiç bişey desteklemiyo düşüşü şimdilik..
Çok gider gelir bu gece dow..Biraz da erken ötüyor gibi:..:[/quote]
basimizi kesecekler diyorsun yani kanki?..kom.
iyi de neyle? paket de kalmadi ki!
[QUOTE=SEYYAH;87676]BAC VE CITI %10 ekside...bunların gidişi gidiş değil...ALLAH sonlarını hayretsin...[/QUOTE]
Devletleştirilip 0 olacaklar. Parasınımı verdim onlara.. Bizim borsa başka borsa..
[QUOTE=nunu;87685]basimizi kesecekler diyorsun yani kanki?..kom.
iyi de neyle? paket de kalmadi ki![/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Her zaman paket gerekmez.[/B][/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;87245]Herkes batacak göçecek dediği zamanlarda piyasalara habere veriye bakmadan anlamsız saçma sapan alışlar gelir, bu alışlarla teknik hazırlanır ardından saçma sapan yükselişler teknikçilerin alımalrıyla devam eder. 26400den 39000e kadar %50 alacak ne vardı da aldılar ki. Onun gibi saçma alışlar gelebilir. Bu yüzden her iki yöne de stoplosslarınızı iyi kollayın. Böyle %50 olmasa da margin call getirecek miktarda yüksleişe gebe olabiliriz.[/QUOTE]
[quote=catedral;87686]devletleştirilip 0 olacaklar. Parasınımı verdim onlara.. [b]bizim borsa başka borsa[/b]..[/quote]
mb: Kurul faız ındırımlerıne ragmen fınansal kosullardakı ek sıkılıgın kısmen devam ettıgı degerlendırmesınde bulundu
-matrıks-
19.02.2009 19:02:58 *merkez bankası faiz oranlarını 150 baz puan indirdi
[quote=VOBiX;87690]19.02.2009 19:02:58 *merkez bankası faiz oranlarını 150 baz puan indirdi[/quote]
yarın sabah şenlikli olacak burası...
[b][b]*merkez bankası faiz oranlarını 150 baz puan indirdi[/b]
[/b]
[QUOTE=nunu;87688]mb: Kurul faız ındırımlerıne ragmen fınansal kosullardakı ek sıkılıgın kısmen devam ettıgı degerlendırmesınde bulundu
-matrıks-[/QUOTE]
Güzel... Bu durumda borsa yukarı döviz yukarı:..::..::..:
[quote=catedral;87695]Güzel... Bu durumda borsa yukarı döviz yukarı:..::..::..:[/quote]
tabiii yaaa, bugun karakasimiz icin yukselmistik cunku.:..:.
dünden yazdığım senaryo hala geçerlidir.
ralli yok bant var.
ayı piyasası reconfirmasyonu gelmeli.
755x altı kapanış olmalı.
sevgiler.
Doalr yine 1,695 üstüne fırladı.
[quote=MRFREE;87693][B][B]*merkez bankası faiz oranlarını 150 baz puan indirdi[/B]
[/B][/quote].lelele.dng.dng:dü:.kom
[QUOTE=nunu;87696]tabiii yaaa, bugun karakasimiz icin yukselmistik cunku.:..:.[/QUOTE]
Benim kaşlarım sarı :) Senin kaşların kara mı? :..:
cnbce anketınde bıle 100 baz puan uzerı ındırım beklenmıyordu, 100 ve 75 baz puan ındırım bekleyenler ıse 1 ve 2 idi sadece.