[B]emortım [/B]20 dakkafelam kaldı shorta gecırecek boyle gıderse saat kapanışına dovru :::
Printable View
[B]emortım [/B]20 dakkafelam kaldı shorta gecırecek boyle gıderse saat kapanışına dovru :::
[quote=flexy;206632]Martı formasyonu oldu :D[/quote]
your nick is so sexy:..:
SEANS SONU...
İMKB 100 Endeksi 644 puanlık artış ile seansı 49,384 seviyesinden kapattı. İşlem hacmi 845 milyon TL olarak gerçekleşirken, piyasaya ilk on aracı kurum bazında yaklaşık 10 milyon para giriş çıkışı olmamıştır. Altın/Ons fiyatı 1,112 dolar civarından, Dolar/TL kuru 1,5420 seviyesinden işlem görüyor.
26.02.2010 12:31:42
euehuh gedik seans sonu raporu okuyunca afallıyo ınsan.. uehueh onlarda pıyasanın bu halınde kafaları karısmıs..
piyasa yapıcı kavramı nasıl bişey ya.
biri acilen bizim piyasayı yapsın:D:D
millet sıkıntıdan patlayacak yoksam
geldim shortlar istop olmuş badem olmuş ... 150 point iade ettim pelaya .. hayrını görsn ..
[QUOTE=fXci;206640][B]emortım [/B]20 dakkafelam kaldı shorta gecırecek boyle gıderse saat kapanışına dovru :::[/QUOTE]
Durduk yere öğle arası 500 puan zarar yazıyoruz :mad:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;206628]Basbug hoca diyecek ki en sonunda..
Bütün askeriyeyi içeri aldınız..Şerefli insanların şerefiyle oynadınız.. Darbe darbe diye tutturdunuz..
Alın size darbe.. Diycek...İçeride olmayan askerlerle darbe yapacak.
Yurtdışı da dow da en yüksekteyken ve düşecekken.
[B][U]Büyük oyuncular bu havada Yeni Short açmayıp da ne yapsın. ?[/U][/B][/QUOTE]
hocam sebep aradıktan sonra herseye bisey bulunur gibi geliyo bana.. buyuk oyuncular tum bunları bu zaman kadar bılmıyodu da bu haftamı akıllarına geldı bunlar..
adamlar ıstedıklerı gıbı yonlendırıyorlar ıste endexı burası kesın.. onlarda max kar elde edeceklerı sekılde assa yukarı surup duruyolar cırptıkları kadar karı cebe atıyolar yoksa aman darbeymıs yok basbakanmıs bence pek ılgılendıklerı yok .. sen ben dıyoruz aha darbe olucakmıs vay efendım gerılımmıs.. 70000 e kadar bastılar ordan realıze edıyo ıste vade asonu yaklastıgı ıcın dayıogulları ..
haftaya 70000 e tekrar gıtse bunun ıcın de bı bahane bulunur merak etme :)
[quote=enorton;206645]Durduk yere öğle arası 500 puan zarar yazıyoruz :mad:[/quote]
karşıki dağlar,ıssız dağlar
sarp kayalar,geliiiyorrr emortimlarrr...:))
ben de nisan vade grafiğini açtım artık, eğer sat gelirse nisan vadede sata geçeceğim. şimdilik 61225 şubat vade longlarla devam...
[QUOTE=Kennym;206642]SEANS SONU...
İMKB 100 Endeksi 644 puanlık artış ile seansı 49,384 seviyesinden kapattı. İşlem hacmi 845 milyon TL olarak gerçekleşirken, piyasaya ilk on aracı kurum bazında yaklaşık 10 milyon para giriş çıkışı olmamıştır. Altın/Ons fiyatı 1,112 dolar civarından, Dolar/TL kuru 1,5420 seviyesinden işlem görüyor.
26.02.2010 12:31:42
euehuh gedik seans sonu raporu okuyunca afallıyo ınsan.. uehueh onlarda pıyasanın bu halınde kafaları karısmıs..[/QUOTE]
Günün sorusu :rolleyes:
10 mılyon para giriş çıkışı olmadıysa acaba ne kadar para giriş çıkışı olmuştur ?
yada para giriş çıkışı olmuşmudur bugun ?
ilginç bir vade sonu günü ..
quenn apla nuni apla jerfin apla ..nerde .. kayıplmı oldular iyi aplalardı ... üvvvv ..:o:oüüüüüü
[QUOTE=enorton;206645]Durduk yere öğle arası 500 puan zarar yazıyoruz :mad:[/QUOTE]
du bakalım emortım dathill modunun sürmesi leazım daha ...
zisteme uymaya devam etceyim 2 üç çarpılsın hele bakalım