-
[quote=Kennym;206649]Günün sorusu :rolleyes:
10 mılyon para giriş çıkışı olmadıysa acaba ne kadar para giriş çıkışı olmuştur ?
yada para giriş çıkışı olmuşmudur bugun ?[/quote]
bence daha önemli sorun; paranın kimden çıkıp kimin cebine girdiğidir...yani kime girdiğidir ki, her kime girdiyse para da onun cebinden çıkmıştır
-
emortım patros .. avatar iyiymiş hayırlı olsun .. neye gülüyon patron askerde gülünürmü hiç .. eheuhue:D:o:o
-
[quote=Kennym;206649]Günün sorusu :rolleyes:
10 mılyon para giriş çıkışı olmadıysa acaba ne kadar para giriş çıkışı olmuştur ?
yada para giriş çıkışı olmuşmudur bugun ?[/quote]
[I]bu konuya kafayı takmış..kafayı yemiş.. bebeler tanıyorum..[/I]
[I]başka bir forumda....o forumdan beni atmışlardı....[/I]
[I]Allahın işine bak..şimdi transfer teklifleri alıyorum..[/I]
[I]kararımı verdim...transfer için...100 kontrat isterim...:..:[/I]
[I]ayrıca kaleye geçmem...santrafor oynarım....birde bütün[/I]
[I][B]top[/B]lara ben vururum.....[/I]
[I]nasıl ama.????[/I]
[I]ha ha haaaaa.........[/I]
.kom.kom.kom
-
emortım
yo yo şo de
nisan vade sibop short
yvade graf sibop long da ...
nisan vadede islem yaptıgım ısın short ettim
-
[quote=selçuklu;206653]emortım patros .. avatar iyiymiş hayırlı olsun .. neye gülüyon patron askerde gülünürmü hiç .. eheuhue:D:o:o[/quote]
[B]SÜPER.............[/B]
.kom.kom.kom.kom.kom
-
[QUOTE=fXci;206655]emortım
yo yo şo de
nisan vade sibop short
yvade graf sibop long da ...
nisan vadede islem yaptıgım ısın short ettim[/QUOTE]
sibobingo çarpingo
[IMG]http://i50.tinypic.com/2ykm2o5.png[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;206645]Durduk yere öğle arası 500 puan zarar yazıyoruz :mad:[/QUOTE]
Tam kurallarını oluşturamadım fakat 4 - 5 000 puanlık trendlerden sonra piyasaya bir kaç gün ara vermek daha avantajlı ...
-
[QUOTE=Javacheff!;206648]ben de nisan vade grafiğini açtım artık, eğer sat gelirse nisan vadede sata geçeceğim. şimdilik 61225 şubat vade longlarla devam...[/QUOTE]
Ben de dün erken geçtim yeni vadeye, artık son güne kadar geçmem bu da bana ders olsun üüü
-
[QUOTE=selçuklu;206653]emortım patros .. avatar iyiymiş hayırlı olsun .. neye gülüyon patron askerde gülünürmü hiç .. eheuhue:D:o:o[/QUOTE]
Valla patron benden 5 yaş küçük teğmen terhisime 9 gün kala beni dakikalarca yerde süründürdü ama ben yine sinirlenmedim :)
-
[QUOTE=selçuklu;206653]emortım patros .. avatar iyiymiş hayırlı olsun .. neye gülüyon patron askerde gülünürmü hiç .. eheuhue:D:o:o[/QUOTE]
Bi de dışarıda şapkasız gezilir mi ki?::::::
-
62250 nin önü tekrar açıldı, 61275 üstünde bu korunuyor, seneryo belli, teknik belli taktik belli, bu arada 1, 2 şarjördaha sıktım ağaya, bütün şarjörü sıkana kadar devam,....
-
Nisan vadede 61000 üzeri 629xx'leri hedefler bence...