150 puan ındırım ıcın borsa neden cokecek sayın karahan?
Printable View
150 puan ındırım ıcın borsa neden cokecek sayın karahan?
dow 25 dakikadir 7500 civarinda. bu destek calisti demekmi
bizim merkez gelecek ay faizi sıfırlıyacak galiba
[QUOTE=tuareg;87701]cnbce anketınde bıle 100 baz puan uzerı ındırım beklenmıyordu, 100 ve 75 baz puan ındırım bekleyenler ıse 1 ve 2 idi sadece.[/QUOTE]
Ben bekliyodum.. CNBC anketi falan tanımam .brv
[quote=truva;87704]bizim merkez gelecek ay faizi sıfırlıyacak galiba[/quote]
Büyük olasılıkla bu son indirimdi.
Şimdi sıra dow da, 7600 a yol alırsa yarın piyasa tadından yenmez artık:)
[QUOTE=tuareg;87707]Şimdi sıra dow da, 7600 a yol alırsa yarın piyasa tadından yenmez artık:)[/QUOTE]
o da olacak dikkatli izleyin dow u bu aksam
ben her aksam dow izlemem ama bu aksam buradayim
[quote=follow;87708]o da olacak dikkatli izleyin dow u bu aksam
ben her aksam dow izlemem ama bu aksam buradayim[/quote]
Sayın Follow, sizin burada olmanızın ne gibi bir etkisi oluyor Dow'a?
Sevgiler
dalgaları seans içine almaya başladı,
hiç duymadınız düne kadar 740 ı ağzımdan.
şimdi olacak.
sp 740 a hatta altına gidecek.
dün ne dedim.
780-(804-808)-740
orta bacak kısa kaldı, geçmiş olsun.
bunu ne bozar?
beklemememe rağmen,
18 + 1 = 19
yani bugün.
olasılıktır bizim dün yaptığımızı yapar ve güçlü dönerse iş değişir.
sevgiler.
Dow yukarı kapatırsa
yarına gapli bir açılış bekliyorum.
Ancak bugün dow çan çekişecek ve çekiştirecek gibi
Korkum dow'da ağırlığı olan teknoloji hisselerinin şu anda eksi performans göstermeleri.
Kötü gibi long dayım
[QUOTE=teo;87709]Sayın Follow, sizin burada olmanızın ne gibi bir etkisi oluyor Dow'a?
Sevgiler[/QUOTE]
teo usta burada olarak dowu zihinsel gucle yukseltiyorum diye sacma bir cevap bekliyorsaniz cevabim o degil :)
cevabim sudur:bu aksam internetteyim dow takip ediyorum hazir baglanmisken dostlarla 2 kelam edeyim istedim o yuzden buradayim :)
[quote=VOBiX;87698]Doalr yine 1,695 üstüne fırladı.[/quote]
ustad sen nerden takip ediyosun
doları bu vakitte
Ya heyecanlanmayın.Bakın long falan değilim.Ama borsalar artacak.Dip bu seviyeler.En kral ayu gelsin dipp burası.Altın da 987 dolar tepedir.Ahanda yazdım buraya.Merkez faiz kararı piyasayı canlandırmak içindir.Kredi piyasasını açabilir bu.Ama daha çok enflasyon bu demek.Daha çok enflasyon daha çok para basmak demek.Demek ki siz şimdiden yeşil renkli üzerinde Sabiha Gökçen olan 500 ytl leri taksicilere uzatmaya hazırlanın.:D:D:D.heyk.heyk
Merkez faizleri ne kadar indirdi acaba?
Bu forumda kısacıların ganyanının yüksek vermesine bakmayın bence.. Bu bizim foruma özel bir durum olabilir :)
Fiyat 31.000 seviyelernde iken millet yemedi içmedi kısaldı..
[QUOTE=Larossıan;87716]Merkez faizleri ne kadar indirdi acaba?[/QUOTE]
150 baz puan :..:
Kısa vade için banka hisseleri öncülüğünde İMKB :yü: Dolar da muhtemelen :yü: Altın :dü:
Gerçi şimdilik bi tepki vermedi dolar ama
:..:
anca yarım saatte okudum, tam trend şeklinde yükselmiş gün içi, yani yükselen kanal
tam benlikmiş, yükselen bantın tabanından longla tavnından şortla
en az 1000 puanlık rant kaçtı, tabiki pozsuzuz.
bu gece en çok isteyeceğim. dowun kötü kapaması, zira yarın daha ucuzdan mallanırım.
ama benimki sadece hayal yoksa dow bence 7450 altı kapamaz
he kaparsada 1 gün altında kalır 2 kalır 3. sünde pullback yapar tozunu atırır ortalığın,
3 te olmadı ise ne var ne yok satıp buğday arpa almak icap eder.
yani demek istediğim, dip avcılarını nasık kitledilerse, tepe avcılarınıda kitlerler:)
dow eksi diye şortçular sevinmesin, bence uzuncular kazanacak.(poz yok flatim)
merkez 150 baz puan indirmiş haa.. 1.6750 kapattı spot, şimdiden 1.69 olmuş..eee yarın 1.70 kırar mı ki..:..: çok mu şey istiyorum..:)
[quote=jerfin;87722]merkez 150 baz puan indirmiş haa.. 1.6750 kapattı spot, şimdiden 1.69 olmuş..eee yarın 1.70 kırar mı ki..:..: çok mu şey istiyorum..:)[/quote]
bakınız, astatın olmayınca piyasa nasıl bereketlı hale gelıyor,
nunu da şortundan bı vazgecse:..:
[QUOTE=truva;87713]ustad sen nerden takip ediyosun
doları bu vakitte[/QUOTE]
[url]http://www.ac-markets.com/forex-resources/currency-exchange-rates.aspx[/url]
[QUOTE=tuareg;87723]bakınız, astatın olmayınca piyasa nasıl bereketlı hale gelıyor,
nunu da şortundan bı vazgecse:..:[/QUOTE]
nunu şortlarından vazgeçmez, bende dolarlarımdan.. nunu'ya şort yakışıyor bi kere..:..:
aslında bende kısacı sayılırım çünkü bu borsanın daha düşeceğine inandığımdan bekliyorum dolarda..
uzuncuların moralini bozmayayım ama buralar dip falan olamaz.. hep dow'a bakıyorsunuz, dax uçurumun kenarında..:..:
[QUOTE=catedral;87718]150 baz puan :..:
Kısa vade için banka hisseleri öncülüğünde İMKB :yü: Dolar da muhtemelen :yü: Altın :dü:
Gerçi şimdilik bi tepki vermedi dolar ama
:..:[/QUOTE]
Bilmeyenler için açıklama faiz innce neden bankalar öncülüğünde IMKB :yü: çünkü bankaların ellerinde bulunan hazine bonosu ve tahviller yarın ekstradan %1e yakın kâr yazacaklar.
Dolar neden :yü: Ohh kaymaklı kadayıf oldu diyen tahvilci fonalrın bir kısmı dolarını alıp gideceği için dolara talep gelecek.
[quote=jerfin;87726]nunu şortlarından vazgeçmez, bende dolarlarımdan.. nunu'ya şort yakışıyor bi kere..:..:
aslında bende kısacı sayılırım çünkü bu borsanın daha düşeceğine inandığımdan bekliyorum dolarda..
uzuncuların moralini bozmayayım ama buralar dip falan olamaz.. hep dow'a bakıyorsunuz, dax uçurumun kenarında..:..:[/quote]
Seni dost belleyende kabahat, aynı pozda oluncaya kadar kadim düşmanımsın:D
[quote=jerfin;87722]merkez 150 baz puan indirmiş haa.. 1.6750 kapattı spot, şimdiden 1.69 olmuş..eee yarın 1.70 kırar mı ki..:..: çok mu şey istiyorum..:)[/quote]
artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
daha da kötüsü bollingerin tüm bacakları yatay, hafif açmış olsaydı, belkim derdim ama hiç şansı kalmamış geri çekilmekten başka..
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de vatandaşa buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...
kazanacak başka yere gider...
[quote=teo;87729]artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
daha da kötüsü bollingerin tüm bacakları yatay, hafif açmış olsaydı, belkim derdim ama hiç şansı kalmamış geri çekilmekten başka..
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...[/quote]
takilmayin siz o kadar bollingerin bacaklarina. yine erkek milleti iste!.:..:.
[quote=nunu;87730]takilmayin siz o kadar bollingerin bacaklarina. yine erkek milleti iste!.:..:.[/quote]
neden?? sizin bollıngerın bacaklarına antipatiniz mi var:D
ayrıca erkeklerın sanata olan düşkünlükleri bilinen bir gerçektir, sütun gibi maaşallah deyimi antik yunan'a olan ilgiden kaynaklanır:)
[QUOTE=teo;87729]artık dolar da artmıyorsa, ne artar siz düşünün, dolar niye artmıyor, çünkü zaten fiyatlamışlar her şeyi, bolingerin en üstünde günlükte,
Para faize gitmezse, herhalde Tunceli'de vatandaşa buzdolabı dağıtmaya gitmez, değil mi yani...
kazanacak başka yere gider...[/QUOTE]
1.71'in üstüne attığında gör sen o bollinger'in bacaklarını..:..:
cemiyette bir grup var paso ayu bir grup var paso boğa.
önemli olan her devrin adamı olmak:)))
[QUOTE=traderx;87733]cemiyette bir grup var paso ayu bir grup var paso boğa.
önemli olan her devrin adamı olmak:)))[/QUOTE]
düşerken boga ,çıkarken ayu olmak gibimi her devrin adamı olmak.....:D
don gömlek longum:)
yinemi, şaşırmadım:..:, Allahtan 70 lerde değiliz:)
ralli
yalnız en çok şu dünyaya toz pembe gözlüklerle bakan çakma haydinin(çizgi film olanı)
ayu versiyonu varya,(hani şu pembeli:..:) işte ona çok üzülecem, ormanda kaybedecekler onu:)
[quote=Vob Trader;87737]ralli[/quote]
bazi boga arkadaslar sayiklamaya basladi.:..:.
[quote=traderx;87738]yalnız en çok şu dünyaya toz pembe gözlüklerle bakan çakma haydinin(çizgi film olanı)
ayu versiyonu varya,(hani şu pembeli:..:) işte ona çok üzülecem, ormanda kaybedecekler onu:)[/quote]
o heidi'nin bir de st. bernard kopegi vardi, biliyorsun degil mi?..kom.
[quote=Vob Trader;87735]don gömlek longum:)[/quote]
Baba, gene don gomleksın, ınsallah kendınle beraber bızı de yakmayasın, gercı sımdılık 2-0 ondeyız:)
yahu kıyılcak gibide değilki, o kadar saf o kadar temizki, bu ayıcık:)
ne güzel de yürüyor, ormanın çakallarından kurdundan tilkisinden habersiz:(
aman kesin konuşmayalım..dow yakar bizi..uzun girdim geceye ..daha 2 saat var herşey olabilir..ümit-korku arasındayım..
tabiki biz her devrin adamıyız:..:
ama korkunun olmadığı piyasada kazanç olmaz(güzel söz söylemek için değil, piyasanın gerçeği:D)
7450 üstü her kapanış bana göre iyidir.
[QUOTE=nunu;87739]bazi boga arkadaslar sayiklamaya basladi.:..:.
[/QUOTE]
mb sizi nakavt etti haberiniz yok :)