-
[quote=selçuklu;206690]abi ben %10 diyorum sen 58 falan diyosun .. üvvv .ayıp oluyo abi .. yemişim 58 i .. ehuehue :o:D:D:D[/quote]
EFG için daha kolay gün var mı lem.
25lik çaktı milletin sırtına.
bir an için karşı ayaksız sattığını düşünürsek.
62.800-60.300 aralığında milletin üzerine yıktığı malın ortalaması diyelim 61.
değildir de diyelim öyle...
ula bugün bu hacim miktarıyla bi 25'lik daha yıksa limit-down olur kapatırız vadeyi, EFG de 54'ten uzlaşır milletle, 50 trilyondan fazla parayı 2 günde + bakiye yazarak tarihe geçer bea...
sadece senaryo. :rolleyes:
-
nisan vade sabah gab ini kapayacak bu gidişle..
-
onu dokuzu anlamam %10 düşer tahminim ...
-
+.+.+. Full short devam.lelele.lelele.lelele
He heeee, palanın gaplı açılışını kazırmıyım heç:..:+.+.+.
-
ula EFG benim senaryoyu okudu beğendi galiba :D:D:D
-
aha yarıldı pala....
sarosbulmarkıt ** ''bu vade kapanış tepeden olur...full uzun... veriyorlarmış gibi yapıyorlar ama mal alıyorlar ''
***metrsik**
-
aha bullmarket gelmiş bile...
kem küm .eee küm keemmm
-
Pala kafamı bozma tez bas aşağıya bak millet shorta geçecek sonra zorlanacan olmayacak:)
-
[quote=unlimitted;206710]ula EFG benim senaryoyu okudu beğendi galiba :D:D:D[/quote]
Abi zaten gömçürüyor herifler bize her fırsatta... Bir de sen adamlara danışmanlık yaparsan hepten yamuluruz beş kuruş kazanamayız... EFG'nin IP'lerini bulalım, Hellim yasaklasın giremesinler bu foruma... :)
-
çeşitli illerde 14 asker daha tutuklanmış haberi etkili oldu sert satışta..
-
öğle arası resmen sistem avladılar, sebepsiz yere 600 puan yükseldik sonra yine sebepsiz 600 düştük... Aslında vadeye 2 gün kala kapatacaksın pozları.. .Her vade sonu diyoruz bunları ama akıllanmıyoruz yine de...
Sabah iki vade arası eşitti nerdeyse, sonra bir ara 500 puana çıktı. Öğlen ben alış yaparken 300 oldu şimdi ise 700 puan... Bu kadar oynaklık çok fazla...
-
kısayım hala 375...e beklıorum...