59600 nisan vade long..
Printable View
59600 nisan vade long..
[QUOTE=mbm;206712]aha yarıldı pala....
sarosbulmarkıt ** ''bu vade kapanış tepeden olur...full uzun... veriyorlarmış gibi yapıyorlar ama mal alıyorlar ''
***metrsik**[/QUOTE]
palaya bu bile yetiyo be....
60... binlere veda
ayu olmanın tadı başka............
düşüşüne kurban.........
ispanya.....hazır ol...........
ukrayna voborsa gelioooooooooo...:)
[QUOTE=YAVUZHAN;206718]çeşitli illerde 14 asker daha tutuklanmış haberi etkili oldu sert satışta..[/QUOTE]
Avatar yüzünden beni de alırlar mı ki *.* :::
bu nasıl bi satış dalgası yaf agustostan berı amiyane tabirle azımıza etti 8 ay sonra 1 haftada 8 aylık ızdırab sebebını bosalttı ortaya.. uehueh super yaf
o degılde bu kadar dayak yıyıp sımdı bon bon ekrana bakmak cok zoruma gıdıyo ama kararlıyım olaya sıstematık yaklasmadan ıslem yapmıcam aksi takdirde pıyasayla uyum sorunum var.. bu adamlarla aynı dalga boyunda degilim :)
[QUOTE=mbm;206722]palaya bu bile yetiyo be....[/QUOTE]
Sorma, pc başına oturmamla düşmesi bir oluyor, nasıl anlıyo benim ekran takibine başladığımı bilmemki:..::..:
Heralde düşüşü haber vereceğimi bildiğimden basmaya başlıyo, yada hareketi diyelim..
59600 den nisan uzunladım..umarım 59400 kırılmaz..amma manyak vadeymiş..kademeler 3 er 5 er gidiyor,iniyor..
bull market kısaysa tamamdır:)
Yaw ben en çok fxci abi ve asti yi merak ediyorum ama onlar da koymuyor kendi fotolarını üüü
hareektler hızlandı .. çok yazamam artık .. veri falanda var bugün .. cümleten rast gele .. bol kazançlar .. herkese .. .
[quote=enorton;206726]Avatar yüzünden beni de alırlar mı ki *.* :::[/quote]
valla iş astsubaylara kadar indi.teğmen yaptıysan valizin hazır olsun :..: