-
[quote=BORSACIOZGUR;206602][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Dün uzun zamandır taşıdığımız Shortarı 60800 yeresinden başlayarak yukarı dogru erken kapatmıştık. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Biz kapattıktan sonra pıyasa 59800 leri gördü.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Dün geceye flat girdim.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Century Gothic][U]Bugünkü yükselişle yine shortları kapattığımız noktanın üstüne geldi.[/U][/FONT][/SIZE]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Nisan vadede 60850-60900 aralığından 35 adet SHORT yaptım.. (35 sayısı bana 3 defa ugurlu geldi, ne kadar teminatım olursa olsun 35 i geçmemeye çalşıyorum.)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Burdan kalkıp tekrar 63000 leri görmesi çok zor ama görürse geri kalan teminatımı da ordan shortlayacağım[/SIZE][/FONT]
[COLOR=darkred][B][SIZE=3][FONT=Century Gothic][U]Piyasanın 1-2 hafta içinde ulusal 100 endeksin 46.500 -47500 aralığına değeceğini düşünüyorum[/U].[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
[B][FONT=Century Gothic][SIZE=3][COLOR=black]Kısacası değene kadar sabırla SHORT..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=darkred]SabırX 1.0[/COLOR][/SIZE] SİSTEM run. DOWN[/B][/quote]
[B]Sabah yazmıştım...
Nisan vade SHORT lar 59850-59875 aralığından 35 adet tanenin hepsi de KAPANDI..[/B]
[B]FLAT....[/B]
[B]Acele etmeyeceğim yazmıştım ama yalnızca iki saat bekleyerek tatlı paraya kim hayır der.. İndirelim cebe...[/B]
[B]Flat DEVAM..[/B]
[B]Bizi izlemeye devam edin ) [/B]
[B]AGa bana sinir oluıyor. Kim bu çocuk kaarımı çalan diye...[/B]
[B]Önce uygula sonra foruma yaz 2 saat ya da en geç 2 hafta içinde olsun. bu kadar basit..[/B]
[B]Yakında 2 seneye kalmaz piyasanın yeni PALA sı olacağım.. :):) :) :) :)[/B]
-
25000 puvan yerine 12000 puvan alacaz bu gün,......üvv ...,
-
LPG li dizel motorda nasıl oluyomuş lem beynim durdu:::
Nerde icat edilmeyecek şey var bizimkiler bulup buluşturur zaten:D:D
Ne işe yarıyacağını yazmamışlar ama, mesele orda dimi..
-
[B]'Darbe planı' açıklaması! [/B]
[SIZE=+0][/SIZE][B][FONT=Arial]Sivil Savcılık: Askeri savcılık, 'Balyoz'la ilgili belgeleri 'Darbe Planı' olarak bize gönderdi.[/FONT][/B]
[FONT=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]AYRINTILAR GELİYOR...[/SIZE][/FONT]
-
asti, £/$'a tıkatını çekerim.
çok pis yere geldi. bence tepecek.
ve bi teperse minimum 50 pip var orda...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
-
seans sonu MOBIUS 4-G ile tanıştıracağım sizi :D:D:D
-
[B]dönüşleri hep garanti yat. yapıyor[/B]..mesela mart dibinde çok agresif alım yapmıştı..28.000 den...ımf haberiyle dipden çok sert çizmişti
71300 den de dönderen 20.000 kont ile garanti yat. dır..bu yorumu o zamanda arkadaşların dikkatine sunmuştum..,
-
[quote=TÜRKOĞLU;206770]seans sonu MOBIUS 4-G ile tanıştıracağım sizi :D:D:D[/quote]
ahaaaaaa....doğruya vade bitiyo..sistem performanslarını yapıştıracağız..ehuheuheuehuehueh
-
[QUOTE=bull market;206750]Faize oynanıyor belli:)[/QUOTE]
benım fıkrım geldi ; tırt bır senaryo .. kaale almaya degmez ama
imfye oynadıklarıda çok belli .. mayısa ötelemenin bedeli olsa gerek.. birilerini kızdırmışlar belliki... sen aganın istedigi gibi rol yapmazsan olacagı bu demek mi istiyolar alttan alttan.. mmm demekkı bunlar ımf ısı bellı olana kadar basacaklar cok kısıyı uykusundan uyandırıp dalgaya dahıl edıp anlasma ile birlikte terste bırakırlarsa şaşırmamak gerekir..
nisan vade ıcın bir plan mayısa kadar bas aşşaaa alttan topla anlasmadan 2 gün önce.. nisan vade kapanmaya yakın haziran vadede mal topla , imf ile mayısta anlasılsın vur tepelere tepelere kendini.. ben agadan bunu beklerım ılerısı ıcın :) ağam işini bilir :) spot elinde nasılsa.. satsa alacak da yok bu ortamda .. in aşşa satan olursa ordan toplar geri gelirsin ...
AGADAN bikaç talebim var ;
vob 10000 olsun ; vadeler kalksın yada 20 yıllık vade olsun ne bu boyle 3 ayda bı degısıyo ..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
[quote=Astatin;206772]ahaaaaaa....doğruya vade bitiyo..sistem performanslarını yapıştıracağız..ehuheuheuehuehueh[/quote]
efet...ben şimdiden bu ay karını söölim an itibariyle +12.500 şubat getirisi...neyse kapanışta koyacağım hem bu ay hemde 30 ay...
-
dön baba dönelim .. ehuehue .. bugün pela savınmasız ... iki vadede hacim duruma göre ikisindede takılıyorum .. az kontrato .. çok işlem ... veri var .. cümleten rastgele .. vurun pelaya ...:o:o:o:D:D:D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;206774]efet...ben şimdiden bu ay karını söölim an itibariyle +12.500 şubat getirisi...neyse kapanışta koyacağım hem bu ay hemde 30 ay...[/quote]
ııhhh 12500 puan birinciliği alamaz bu ay..oğa göre haırlan:D