59800 ort nisan vade uzun . şubat al sat .. nisanın istopu yazılı .. şubata kosantre .. alsat devam edeceğim ... müthiş bir gün bence .... herkese bol kazançlar ..ana yön yukarı bnece .. gol olur tahminim. .. sayım belli ..
Printable View
59800 ort nisan vade uzun . şubat al sat .. nisanın istopu yazılı .. şubata kosantre .. alsat devam edeceğim ... müthiş bir gün bence .... herkese bol kazançlar ..ana yön yukarı bnece .. gol olur tahminim. .. sayım belli ..
61225 longlar hayla yapıştı elime duruyore...üww...ama olsun 5000 puan kardan sonra olacak o kadare...long devam
[QUOTE=abka;206731]59600 den nisan uzunladım..umarım 59400 kırılmaz..amma manyak vadeymiş..kademeler 3 er 5 er gidiyor,iniyor..
bull market kısaysa tamamdır:)[/QUOTE]
60200 flat..bugünlük bu kadar..toplam +800 etti..
Nereden long'ladığımı yazamıyorum, çünkü niye pozu açar açmaz yazmadın diye unlimitted'in üzerime çullanması riski ile karşı karşıyayım, ama long devam, o kadar söyleyebiliyorum ancak... :) Kapanış tahminim 80.025...
bu MFI daki PUPU beni çok korkutayore
[IMG]http://i46.tinypic.com/28hple9.jpg[/IMG]
USD Chicago PMI Endeksi (Şub) 16:45 59 61,5 Yüksek
USD Michigan Güven Endeksi (Şub) 16:55 73,9 73,7 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Oca) 17:00 %0,9 -%16,7 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Oca) 17:00 5,50Mlyn 5,45Mlyn Yüksek
USD NAPM-Milwaukee Endeksi (Şub) 17:00 56 Düşük
USD Fed-Dudley'in Konuşması 17:45 Düşük
USD Fed-Tarullo'nun Konuşması 20:30 Yüksek
[quote=Strategist;206796]Nereden long'ladığımı yazamıyorum, çünkü niye pozu açar açmaz yazmadın diye unlimitted'in üzerime çullanması riski ile karşı karşıyayım, ama long devam, o kadar söyleyebiliyorum ancak... :) Kapanış tahminim 80.025...[/quote]
töbe...o tarz adamlar zaten armut gibi sırıtır stro.
rahat ol.
hem kimsenin pozu kimseyi ilgilendirmez.
60.275'ten longlamadığı halde longladığını söyleyen adam forumu mu kandırmış olacak? :..:
FED / HOEING: [COLOR=Red]SAPLIK [/COLOR]REFORMU SON DERECE ONEMLI
-MATRIKS-
Bu sefer harbiden ben uydurmadım, haber Matriks'de aynen böyle... Saplara reform yapacaklarmış... İhtiyaç vardı bence iyi olur... :..:
[quote=Strategist;206796]Nereden long'ladığımı yazamıyorum, çünkü niye pozu açar açmaz yazmadın diye unlimitted'in üzerime çullanması riski ile karşı karşıyayım, ama long devam, o kadar söyleyebiliyorum ancak... :) Kapanış tahminim 80.025...[/quote]
üzülme bende yazmıyorum artık, 21 pozisyon yapmışım 8 poz ise beklemede, hangi birini yazıyım, euhehheeu,
[quote=indregandi;206805]üzülme bende yazmıyorum artık, 21 pozisyon yapmışım 8 poz ise beklemede, hangi birini yazıyım, euhehheeu,[/quote]
Ağanın iliğini kemiğini sömürdün resmen indregandi.. .lelele .lelele .lelele
[QUOTE=ATHLON;206743]fx çi abem...kollarını chok marek edayorem.:))[/QUOTE]
yo yo şo de
sol kolum çıkmış işte abi ::: du bakalım şevke gelürsem goyarım belki :::
höt det..yazcan kardeşim işlemlerini yoköööleee::: kapanış tahminlerimiz çok benziyor 52800..... tüm rakamlar aynı seninki ile:..::..: