-
[quote=a.kaya;274531]ı ıh ıh sanırım bugün kü tahmin suya düşecek :..:[/quote]
ı-ıh Kaya abicim böyle TV'ye falan çıkamazsın. :) Bir kere suya düşme ihtimali olan tahmin yapmayacaksın. Her tahmininin "ihtimal şöyle böyledir, olabilir, yapabilir, edebilir" diye bitecek. Mesela:
"76.000'in altında kalma ihtimali olursa 75.000 psikolojik desteğine geri çekilme ihtimali ortaya çıkabilir. 76.000'in üzerinde ise ralli olması ihtimalinin kuvvetlenmesi gündeme gelir."
Hadi bu tahmin tutmasın da göreyim... :..:
-
ben bir ceviz ağacıyım gülhane parkında ne sen bunun farkındasın nede polis farkında..nınınınmmnınmnmn
-
[quote=Strategist;274536]ı-ıh Kaya abicim böyle TV'ye falan çıkamazsın. :) Bir kere suya düşme ihtimali olan tahmin yapmayacaksın. Her tahmininin "ihtimal şöyle böyledir, olabilir, yapabilir, edebilir" diye bitecek. Mesela:
"76.000'in altında kalma ihtimali olursa 75.000 psikolojik desteğine geri çekilme ihtimali ortaya çıkabilir. 76.000'in üzerinde ise ralli olması ihtimalinin kuvvetlenmesi gündeme gelir."
Hadi bu tahmin tutmasın da göreyim... :..:[/quote]
he he he strategist ( yahu nikinde ne zor muş bu arada ) 11,30 sonunda ne demiştim :..: :..: bakma sen pala benim aslında ama bende para mafiş palayı ben yönlendiriyom sadece o kadar aramızda kalsın :..: :..:
yorumlarmı okusalar medyada birileri belki çıkarırlardı hisse nette de böyledi sallamalarım % 88 tutardı :..:
-
-
Saraylı hocam ETR 60 lığa baktınız mı uyyyyy diyor sanki uzun zamandır kırmıyordu :)
-
re short ... üvvv .. gereksiz fletladim .. vayyy ..
-
[quote=selçuklu;274540]biraz flat izleyecem ...[/quote]
flatmı selçuklum fşat izlencek zaman değil pozda bekleme zamanı bence şelalenin hası geliyor ama şu anda poz açma konusunda bi şey diyemem tabi ki ben dünden şortum zero işlem ile bekliyom
-
selçuklu ama öyle bi yerki ya tamam ya devam yeri be ufff gelde çık işin içinden haklısın yeni açıcaklar beklemeli :)
-
[quote=a.kaya;274543]Saraylı hocam ETR 60 lığa baktınız mı uyyyyy diyor sanki uzun zamandır kırmıyordu :)[/quote]
evet,60' lıkta hiç bakmamıştım ama bu sisteme her vadede bakabiliriz...
evet uzun zamandır ilk defa sinyal durumları olabilir...
bakalım...:)
-
sopa ortada ya güzel dayak yiyecek bu pala yada 800 de stoplayıp dayak atacak, inat etmiim ama histemlerim aktifleşti bir an :) ZLD...
-
[quote=saraylı;274514]stro,,
est.
[COLOR=red]bakma böle nazik konuştuğuma ben İstanbul argosuna bayılırıum,bu şehrin kültürünü kültür yapan önemli bi ögedir[/COLOR]...:)
daha rahat konuşabilirim bu konuda,ama konuşmam kesilebilir....:..:
yok korkma,yeni nesil lafları ithal edemem,muhafazakarımdır argo konusunda...:..:[/quote]
Teprik ederim patron..İstanbullu olmak, boğaz manzaralı lüküs otelin restoranında yemek yeme adabına sahipken, aynı zamanda cankurtaran köftecisinin köftelerinin dadını bilmektir, sultanahmette çok erken saatte kahve yudumlarken imparatorluğun ağırlığını ve ihtişamını hissedebilirken, 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlamalarında da cumhuriyetin kuruluş heyecanını da hissedebilmektir, parlak kaldırımlı sokakların cilalı AVM lerinde yayındaki caz müziğini dinleyebilirken, Eminönünün vapur sesleri-işportacı çığlıkları ve bilumum gürültünün oluşturduğu doğal müzikten de zevk alabilmektir, bir akşam klasik müzik konserine giderken ertesi akşam fasıla gidebilmektir, .................................... piiuuu bunun sonu yok...İstanbul sen ne muhteşem partnersin diyerek bitireyim... peee İstanbul da yaşamayanlara ayıp oldu ama...eyle abi..en güzel kız bizim.....:D:D:Dhevalıyız yani...
-
işte 60 lık grafik neden böyle kararsız kaldığımın nedeni tam karar aşamasındayız ...Çooooooooooook önemli bence
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/4/1135.jpg[/img][/url]