-
[quote=enorton;206918]Matriksin *.* sistemim 17 de AL vermiş ama ben bunu şans eseri 17.30 da günceleme yapınca farkettim... 325 yerine 700 den longladım... Matriksin *.* diyorum başka da bişey demiyorum...[/quote]
patron..kontrol indikatörü yaz bir tane..sisteminin, indik olarak ifade edilebilir parçasını bir indike çevir, indikin hareketine göre sistemin al vermiş olabileceği yerleri görür o an veri güncelle yaparsın görürsün gerçekten sistem al vermişmi vermemişmi..%100 çözüm değil ama bir çözüm
-
yaw visa-man.
golü attın da geç oldu bea...biz stopladıktan sonra neye yarar :mad:
-
unlimit abi altın bulish abi bence .. üvvv .. dikkat et ..:o:o
-
[quote=Cerphin;206921]sanki dip çalışması yapıyor bizimkiler..[/quote]
Apula,
Şinci bence bu siyasi gerilim mevzusunda şimdilik anlaşmış olabilirler..Büyük ağalar serbest kalsın, diğerlerine bakarız şeklinde..Neden dersen, bugün yapıştırdığım gazete haberinde, askeri savcılık elindeki balyoz belgelerini, darbe suçu iddiası kapsamında sivil savcılığa göndermiş..bu haber önemli bence... eğer bu akşam sürpriz bir gelişme olmazsa, haftaya siaysetten arınmış bir vob olabülür..teknik olarak ise benim gördüğüm, gündüz PU-MFI şekli yapıştırdığım basit grafın işleyebileceği...ama ben flat...sistem al vermiş olmasına rağmen flat.....:D 200 puan zarar zil takıp oynayarak günü bitiriyorum......SANA İNANIYORUM.....
-
anket yok asteton patron hayrına bi anket açta oy kullanalım ... üvvv ..
-
haftaya uzunla girdik, biz bunu hatırlıyoruz yakın dönemde üç kere yaşadık, hadi bunuda geçtik, ağam aşırı satışta zaten, buradan yatay piyasaya geçiş ki dünkü dip toparlanışı ve bugünki gidip gelme buna işaret, ağanın verdiklerini toplaması için manevrası olacak,
yani kuzunun deyimiyle yaralarını yalayacak,...........gaplarda ağanın cilvelerinden, en güzel tahsilatı bu şekilde yapıyor, son olaylara gelince, seneryo uzun bacaklının, bu durumda korkmamak lazım, yönümüz daha ziyade uzun bacaklıya dönük olsun, buraya deyil,......
cümleten iyi hafatalar,.......
[B]30.10.09-06.11.09[/B]
[B]21.11.09-01.12.09[/B]
[B]08.02.10-15.02.10[/B]
[B]ve 25.02.10 -?[/B]
-
[quote=selçuklu;206929]unlimit abi altın bulish abi bence .. üvvv .. dikkat et ..:o:o[/quote]
sabah attığım obo bozuldu zaten Selçuklu. sen merak etme. forekste palayı feci pataklıyorum. :D
-
tekrar selamlar, olası yol haritası aşağıdaki gibi olabilir...
[IMG]http://i47.tinypic.com/keuixg.jpg[/IMG]
iyi tatiller dilerim..
-
[QUOTE=unlimitted;206932]sabah attığım obo bozuldu zaten Selçuklu. sen merak etme. forekste palayı feci pataklıyorum. :D[/QUOTE]
helall .. tokatla abi gavur pelayı .. yarasın .. .brv
-
[QUOTE=Astatin;206925]patron..kontrol indikatörü yaz bir tane..sisteminin, indik olarak ifade edilebilir parçasını bir indike çevir, indikin hareketine göre sistemin al vermiş olabileceği yerleri görür o an veri güncelle yaparsın görürsün gerçekten sistem al vermişmi vermemişmi..%100 çözüm değil ama bir çözüm[/QUOTE]
Patron aslında sinayl vermeden az önce günceleme yapmıştım ve 2 kademe yukardan AL çıkıyordu ama barın kapanışı 2 kademe aşağıdan oldu. Sonra günceleme yaptım barın kapanış fiyatı değişti, iki kademe yukardan kapanmış bar ve benim sistem sinyali otomatik değişmiş oldu... Aslında 17 den hemen sonra 500 puan bastılar 5dk da, o sıralar farketsem bir de ekstra kar bile edebilirdim ama bırak karı zarar ettik üüü
-
[QUOTE=enorton;206935]Patron aslında sinayl vermeden az önce günceleme yapmıştım ve 2 kademe yukardan AL çıkıyordu ama barın kapanışı 2 kademe aşağıdan oldu. Sonra günceleme yaptım barın kapanış fiyatı değişti, iki kademe yukardan kapanmış bar ve benim sistem sinyali otomatik değişmiş oldu... Aslında 17 den hemen sonra 500 puan bastılar 5dk da, o sıralar farketsem bir de ekstra kar bile edebilirdim ama bırak karı zarar ettik üüü[/QUOTE]
ehmortım
matrikse güvenmeyip dakka başı grafiği güncelliyorsan güncellediğin halde bide abuk subuk yamuk yumuk bozuk veri geliyorsa ekistradan 2 dakkada bozuk veriyle boğuşmak yerüne benim gibi metastock gullan sende bikere basıyosun guncelliyor gerata
-
[QUOTE=fXci;206938]ehmortım
matrikse güvenmeyip dakka başı grafiği güncelliyorsan güncellediğin halde bide abuk subuk yamuk yumuk bozuk veri geliyorsa ekistradan 2 dakkada bozuk veriyle boğuşmak yerüne benim gibi metastock gullan sende bikere basıyosun guncelliyor gerata[/QUOTE]
Valla ben de öyle yapabilirim abi çok moralim bozuldu... 800 puan gitti yoktan yere... üüü