Çok teşekkürler sn haguan...
Printable View
52350 uzun.. onlarında başı döndü.. bizimde...
yön bulana kadar... bi aşagı bi yukarı......
şöyle adam gibi 2-3 bin puanlık bir trende hasret kaldık...... :)
52350 uzun.. onlarında başı döndü.. bizimde...
yön bulana kadar... bi aşagı bi yukarı......
şöyle adam gibi 2-3 bin puanlık bir trende hasret kaldık...... :)
52300 kısa... suyunu çıkardılar......
ama bu seferki sat sinyali iş yapacak gibi.....
52300 kısa... suyunu çıkardılar......
ama bu seferki sat sinyali iş yapacak gibi.....
Bu piyasada al mı olurmuş bizimkide akıl işte, tekrardan kısalarla devam, en iyiside kısayı bozmamak heralde, saygılar.
Bu piyasada al mı olurmuş bizimkide akıl işte, tekrardan kısalarla devam, en iyiside kısayı bozmamak heralde, saygılar.
[QUOTE=mbm;28227]52300 kısa... suyunu çıkardılar......
ama bu seferki sat sinyali iş yapacak gibi.....[/QUOTE]
Spotta yukarı gidecek bir hacim göremedim ben işlemin yarısı MIGRS emri. Trend çizgisine yakın duruyoruz. Görüntü aşağı gidecek gibi ama herhalde müşteri gelmiyor. Gerçi bir süredir torbaları dolduruyorlar ama bunlar birilerini terse getirip stoplatmadan aşağı yapmayacaklar gibi. Tam sistemlere inancın tükendiği noktada bunlar harekete geçerler nasılsa. :D
[QUOTE=mbm;28227]52300 kısa... suyunu çıkardılar......
ama bu seferki sat sinyali iş yapacak gibi.....[/QUOTE]
Spotta yukarı gidecek bir hacim göremedim ben işlemin yarısı MIGRS emri. Trend çizgisine yakın duruyoruz. Görüntü aşağı gidecek gibi ama herhalde müşteri gelmiyor. Gerçi bir süredir torbaları dolduruyorlar ama bunlar birilerini terse getirip stoplatmadan aşağı yapmayacaklar gibi. Tam sistemlere inancın tükendiği noktada bunlar harekete geçerler nasılsa. :D
[QUOTE=sentinus;28229]Spotta yukarı gidecek bir hacim göremedim ben işlemin yarısı MIGRS emri. Trend çizgisine yakın duruyoruz. Görüntü aşağı gidecek gibi ama herhalde müşteri gelmiyor. Gerçi bir süredir torbaları dolduruyorlar ama bunlar birilerini terse getirip stoplatmadan aşağı yapmayacaklar gibi. Tam sistemlere inancın tükendiği noktada bunlar harekete geçerler nasılsa. :D[/QUOTE]
yok 30 kere al sat yaparım... farketmez...
sistem ne derse o......:D
[QUOTE=sentinus;28229]Spotta yukarı gidecek bir hacim göremedim ben işlemin yarısı MIGRS emri. Trend çizgisine yakın duruyoruz. Görüntü aşağı gidecek gibi ama herhalde müşteri gelmiyor. Gerçi bir süredir torbaları dolduruyorlar ama bunlar birilerini terse getirip stoplatmadan aşağı yapmayacaklar gibi. Tam sistemlere inancın tükendiği noktada bunlar harekete geçerler nasılsa. :D[/QUOTE]
yok 30 kere al sat yaparım... farketmez...
sistem ne derse o......:D