-
[quote=seagate;320604]ühühühüh :D abii çok basit yaa 76 long 91 civarı short 82 long :D üwwwww ühühühühühühühühühühühüh ingaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote]
evet gerçekleştikten sonra çok basit...günlük periyotat yataya girilmesi ve peşpeşe 3-4 zararlı sinyal olsaydı da, paranın buharlaşması da çok basit olacaktı:D
-
[quote=Astatin;320605]evet gerçekleştikten sonra çok basit...günlük periyotat yataya girilmesi ve peşpeşe 3-4 zararlı sinyal olsaydı da, paranın buharlaşması çok kolay olacaktı:D[/quote]
Şşşşşşş... Fantaziyi bozmayalım... Ayıp oluyo.... ::: :p
-
haydi pala sıkıldık ama yap action görelim yaw
-
haydi moddys haydi fitch haydi s&p olm uyamayın bir arttırım yapın
noel babanın çocukları .dng
-
ters indikatör nerede :D:D:D
-
[quote=negrolino;320610]haydi moddys haydi fitch haydi s&p olm uyamayın bir arttırım yapın
noel babanın çocukları .dng[/quote]
onlarda xmas pireleri uçuşuyor şu an
-
CCI ler dipledi..MFI ler tepede..çok pis pir hareket geliyor..tgg=2..new turn on the way
-
Graşka geliyor bence..Graşka beeeyyy, graşka beeyyy nerdesiniz..bi gelseniz şöyle bir 1000 puan düşsek diyorum..halu
-
büyükanne büyükanne, eurusd bu kadar yukarıda olmasına rağmen, neden usdtry de artıda..neden tl değer kaybediyor büyükanne...
ayrıca strobaab strobaba enden dişlerin bu kadar kocaman..
bu arada bir sonraki yani 14:00 barında görünecek 82800 bile ziestene sat getirebilir ki mikemmel olarr
-
selam millet, naber?:..:
tatilden dondum, gezi babinda olanindan, yoksa hala tatildeyim yani.lelele
yaf bi gun su polatli ticaret odasinin onunde biri resim cektirsin, cok merak ettim, hergun gozume takiliyor cakma matriks'in haberler kisminda.dng
-
-