Ula Asenayı geçtin beeee 375 gel artık yiter yaa :/
Printable View
Ula Asenayı geçtin beeee 375 gel artık yiter yaa :/
[quote=selçuklu;274638]350 üstü nascar rally start alır bence ... altında kaldıkça şelale güneşi tepemizde pırıldıyor bence ... üvvvv[/quote]
Yön belli bence patron... Zaten her sayfanın altına koymuş Hellim Apla mesajı... Şimdi anlaşıldı niye piyasaların yıllardır düşmediği... üvvv... Subliminal mesaj var.. üvvv....
[quote=selçuklu;274638]350 üstü nascar rally start alır bence ... altında kaldıkça şelale güneşi tepemizde pırıldıyor bence ... üvvvv[/quote]
Sana Juan Pablo Montoya diyebilir miyim patron..
(İmza için telif istiyonmu paetron... İstiyosan Hellpatros dan rica edek..2000 teşekkür versin benimkilerden seninkilere...1 teşekkür fazla ödemem valla, işine geliyosa)
[QUOTE=Strategist;274650]Yön belli bence patron... Zaten her sayfanın altına koymuş Hellim Apla mesajı... Şimdi anlaşıldı niye piyasaların yıllardır düşmediği... üvvv... Subliminal mesaj var.. üvvv....[/QUOTE]
hehhhe hellim apladan rea edelim onu değiştirsin patron ..... ben teşekkürlerimin tümünü verebilirm bu işlem karşılığuında ...
Patron,
Mavi boss çok zamandır yok..Hep sağlıktan sıhhatten bahsederdi...Başına bir şey mi geldi acaba..ühühühühüühühühühü..o kadar volpostuna mesaj braktım tıh demedi..üww
[quote=Strategist;274650]Yön belli bence patron... Zaten her sayfanın altına koymuş Hellim Apla mesajı... Şimdi anlaşıldı niye piyasaların yıllardır düşmediği... üvvv... Subliminal mesaj var.. üvvv....[/quote]
Yönün yukarı olduğunda hemfikiriz de...
Ne zaman pala isterse o zaman yukarı kopacağız.
Şu YAŞ bizim ralliyi yaşa soktu.
[QUOTE=Astatin;274654]Patron,
Mavi boss çok zamandır yok..Hep sağlıktan sıhhatten bahsederdi...Başına bir şey mi geldi acaba..ühühühühüühühühühü..o kadar volpostuna mesaj braktım tıh demedi..üww[/QUOTE]
inşallah yidir abi .... :o
etr ve str alda ...
[quote=padişah;274656]Yönün yukarı olduğunda hemfikiriz de...
Ne zaman pala isterse o zaman yukarı kopacağız.
Şu YAŞ bizim ralliyi yaşa soktu.[/quote]
Ben YAŞ'a MAŞ'a inanmam abi. Sabah DAX düştü biz de düştük. Şimdi DAX yuvarlak dip yaptı çıkmaya başladı, biz de çıkmaya başladık. Eğer Almanlar da bizin YAŞ'ın sonucunu bekliyosa onu bilmem tabi.. :)
Astetropatron insan bunca yıldan sonra şimdi mi söyler yazdıklarının yatırım tavsiyesi olmadığını... Ben bunca yıldır hep sana bakarak yatırım yapıyodum ne yapacam şimdi... üvvv...
Sistem ala geçti
azcık uzadım temkinli.
Pala efendi hazretleri karar verme aşamasındalar, biraz bekliyeceğiz sanırım... :D