30500-30600e atmazsa stoplayıp kısalıcam
Printable View
30500-30600e atmazsa stoplayıp kısalıcam
Böyle gaplı açılışda ister terse gel zarar yaz, ister doğru yönde kazanç yap, hemen flat kalıp, bir müddet sonra hareket ne yöne ise o tarafa poz almaya çalışmalı, flatt..
30375 kısalar akşamdan sabaha 30350 den flat......
bakalım bir duruma......
[QUOTE=QUEEN;87949]nasıl yakaldın ya 400 anca geçtim ben[/QUOTE]
derinliğe bak ilk işlemlere :)
[QUOTE=mbm;87952]30350 kısalar flat......
bakalım bir duruma......[/QUOTE]
yine vurdun helal olsun seni ve kısacıları kutlarım :)
[QUOTE=mbm;87952]30350 kısalar flat......
Benim zararlar sana kazanç yazdı sn. mbm...uğursuz onlar:..::..: elden hemen çıkarmalısın..git harca bari...
[quote=Vob Trader;87953]derinliğe bak ilk işlemlere :)[/quote]
Valla ben sizin kadar hızlı olamıyorum. Ne yaptınız, açılışla birlikte piyasa emri mi verdiniz??? Klavyeyi parçaladınız herhalde bu hıza ulaşmak için...
[QUOTE=booth;87956]Valla ben sizin kadar hızlı olamıyorum. Ne yaptınız, açılışla birlikte piyasa emri mi verdiniz??? Klavyeyi parçaladınız herhalde bu hıza ulaşmak için...[/QUOTE]
oda meslek sırrı olsun :)
bölelikle 2 gündür taşıdığım uzunları flatlamış gibi düşünün. 28500 malietli uzunları verdik gitti. bugün trade yaparım ben alsat günüm. o sebeple yazdığım pozlar zamanlama açısından geçersiz olabilir :)
[quote=QUEEN;87949]nasıl yakaldın ya 400 anca geçtim ben[/quote]
Sanko securities farkı onunki..leleleKimse günaydın bile dememiş birbirine.Ben herkese günaydınlar diiyorum.Az kayıplar.
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87958]Sanko securities farkı onunki..leleleKimse günaydın bile dememiş birbirine.Ben herkese günaydınlar diiyorum.Az kayıplar.[/QUOTE]
gnd hacı. gold şelale bekliom bugün:) hehe
günaydın,bol kazançlar.short seçenleri kutlarım,bereketinigörün...
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87958]Sanko securities farkı onunki..leleleKimse günaydın bile dememiş birbirine.Ben herkese günaydınlar diiyorum.Az kayıplar.[/QUOTE]
Ayular et derdinde, boğalar can derdinde.
Günaydın herkese.
günaydın cümleten.
dow mağduruyuz..
[quote=GÖKHANFINDIK;87958]Sanko securities farkı onunki..leleleKimse günaydın bile dememiş birbirine.Ben herkese günaydınlar diiyorum.Az kayıplar.[/quote]
ha illa kaybediceksiniz diyosun yane. bari az olsun. :..:
walla kusura bakmazsanız ben kazanıcam :D
[QUOTE=bull market;87948]Günaydın ağalar:) bugün mesaiyi erken yapanlardan olduk:)[/QUOTE]
Demiştim ama sen bile farketmediğine göre akşamdan çok etkilenmiş herkes:..::..:
[quote=VOBiX;87961][B]Ayular et derdinde[/B], boğalar can derdinde.
Günaydın herkese.[/quote]
etimi yedim bekliyorum, kürdanla diş karıştırma moduna geçtim :..:
en kolay ve en tatlı para GAP ile kazanılıyor.tabii terside geçerli en kolay ve en acı parada GAP ile kaybediliyor.
Günaydın,herkese hayırlı işler.
Kısacılar paramızdan hayır görün.
ben düşüşün abartıldığını düşünerek long poz arttırdım ya batacaz ya çıkacaz :)
Arkadaşlar herkeze günaydın
Hayırlı işler
2002deki dip belki değildir hedef ama 20.11.08 deki dibi en azından görmeliyiz artık.
spot açılışı 30654, fazla eksi değil...
ağalar genel bişi sölemek istiyorum. şayet ertesi gün pozlarını ifşa edecek arkadaşlar bi önceki gün kapanışda yazsınlar pozisyonlarını. geceden poz yazmadan ertesi gün longum ben veya şorttum kazandım demek ne erkekliğe ne bayanlığa ne de etiğe sığar.
uzuncuların beklediği dow tepki günü bugün olabilir işte....
saatlik ve günlük uyumsuzluklar iyice belirgi oldu...
ama sistem al vermeden uzun yemiyo........
flat devam ben........
akbank ve ziraat dikkatimi çekiyor iki gündür
dün gece kayahan ın verdiği hedefeler 12.000/18.000 XU100 uçuk değil ben dahada aşağıları bekliyorum.
ama bunun VOB'çuya faydası yok.burada 1 gün hatta 1 saat bile çok uzun zaman.beş dakkada değişir herşey.
ama UZUN vadede yerin dibine girecek borsamız.şüpheniz olmasın.
3 vakte kadar TORNİSTAN deyip ralliye çıkacağız.2009 geneli bence iyi geçecek...kriz bitti sanılacak.belki RTE çıkıp bakın ben demedim mi teğet geçti hamdolsun diyecek.
ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim
[QUOTE=QUEEN;87975]ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim[/QUOTE]
eğer bu hareketler belli bir disiplin çerçevesinde(sistem) olduysa doğru yoldasınız.
[quote=Vob Trader;87959]gnd hacı. gold şelale bekliom bugün:) hehe[/quote]
Ben de astra short.Aldılar anahtarları.Anladın sen onu.:D
Spot 30 için bugünün desteği 30200 civarı oldu, kırarsa durum vahim...
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87977]Ben de astra short.Aldılar anahtarları.Anladın sen onu.:D[/QUOTE]
olsun auris var. hemide otomatik vites. hehe
[quote=QUEEN;87975]ocakta 5i 15 yaptım şubatta 15in 5ini verdim[/quote]
Ocakta 1e 3 yaptım.Hepsini çektim karların.Geri kalanla hayata devam.
[QUOTE=mbm;87952][COLOR="Red"]30375[/COLOR] kısalar akşamdan sabaha 30350 den flat......
31375 olmayacakmıydı .lelele
yeni short açsana py.
full long.
ama günlük sadece.
Vob artı olmasa da imkb olabilir.Fdow buranın çok üstünde iken isc 3.14 idi.Bakalım ne edecekler.
30375den stop ve kısa
[QUOTE=GÖKHANFINDIK;87980]Ocakta 1e 3 yaptım.Hepsini çektim karların.Geri kalanla hayata devam.[/QUOTE]
Helal sana gökhan, iki sene evvel seninle görüştüğümüzde dedim kendi kendime, sesi çıkmıyor çıkmıyor patlıyor bu adam, ama anlattığına bakılırsa parayı gördümü üzerine atlıyor, taktik bu olmalı demiştim, o günden bu yana bizde bi değişiklik yok, sende ilerleme çok büyük olmuş, gazeteler tv ler falan:), Allah dahada artırsın...
yürü be spot
dün de dikkat çektim dax çok tehlikeli yerlerde dolaşıyor..!!
30375....long....................
arkadaşlar, parite işlemleri yapan arkadaşlara bir sorum var.
hangi kurumun alış-satış arasındaki aralık en azdır?
yardımcı olursanız sevinirim.