ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. [url]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479[/url]
Printable View
ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. [url]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479[/url]
Tepki kokmaya başladı!
[QUOTE=mbm;88067]birkaç gündür çogu kişi uçacak kaçacak yukarı diyordu...
bügün lanet olsun deyip kısa düşünülmeye başlandı........ saflarda değişiklik sinyali var...
ümitler kesilmeye başladı....
sonuç nolur acaba.....[/QUOTE]
tepkiye oynamak riskli nerden döner bilmiyoruz belki daha aşğıdan sistemsiz olduğumda ard ada hatalı işlem yapıyorum al verirse alırım benim öyle
Uzunlara fdjı de destek çıkmıyor bugün, eğer dow açılışta fena eksi olursa, mesela 200 puan civarı eksi, işte o zaman dow un akşama çok kötü kapanışıda gündeme gelebilir, bunun bir korkutmamı, yoksa kara Cuma düşüşümü olduğunu açılışta anlamamız güç olur, 29500 seviyeleri aşağıya kırılırsa kesinlikle flat yada durumu kurtarabilecek kadar kısa olmakda fayda var, bu senaryo gerçekleşsin istemiyorum, saygılar...
tepki olsada çok güdük kalacak gibi....
kaldıki aşağıya balyalama olursa ayarı kaçar bunların ....
ama hala bekliyorum umutla
[QUOTE=QUEEN;88072]tepkiye oynamak riskli nerden döner bilmiyoruz belki daha aşğıdan sistemsiz olduğumda ard ada hatalı işlem yapıyorum al verirse alırım benim öyle[/QUOTE]
aynı fikirdeyim.....
zaten yukarı olur anlamında söylemedim onları..........
sadece fdowun saatlik tepkisi olması lazım gibi.....ondan yarım uzun....
yoksa en ufak bir dönüş sinyali yok bende........
[QUOTE=selçuklu;87543]31375 kısa geceyde kısa stoploss yok vade sonu uzlaşırız .. dow tahminimde 6566,55 kayıtlara geçsin .. :D[/QUOTE]
kısa devam .. stoploss 15 dk al sinyali olacak .. al sinyali gelmezse uzlaşırız vade sonu arkadaşlarla .. :D :D .. keşke dünden nisan vade short açsaymışım .. şubatta 5 dk sistem takip ederdim .. iyi olurdu ..
dünden long olan arkadaşlara geçmiş olsun üüü.... inşallah en kısa zamanda telafi edersiniz ..
Birde açılıştan bu yana eksi 200 makasda diretmelerini anlamıyorum...
[quote=abilag;88015]Gecenin bir vakti bu mesajı yazmışsın.
Kimsenin dini inançları üzerinde tasarrufta bulunmak, eleştri yapmak sana düşmez.
O kadar para kazandın (helal olsun).
Buraya hesap ekstresi yapıştıracağına yap bi yere bağış da onun dekontunu yapıştır.
Biz de seni takdir edelim.[/quote]
Koçum o işlerin dekontunu Allah tutuyor sen kafanı yorma.Adam orada milletin inandığı Allah ile haşa dalga geçmiş.Cennet kavramına da aynı olmuş.Sen şimdi hiç bulaşma istersen yeni nick almaya vaktim yok.Hadi canım güle güle.
[quote=mbm;88067]birkaç gündür çogu kişi uçacak kaçacak yukarı diyordu...
bügün lanet olsun deyip kısa düşünülmeye başlandı........ saflarda değişiklik sinyali var...
ümitler kesilmeye başladı....
sonuç nolur acaba.....[/quote]
önemli olan yanlış tarafta iseniz inatla ısrarı sürdürmemek..
dün uzunduk.600 puan avantaj yakaladık ama pozisyon 500 puan eksiyle neticelendi..
bugün kısayız,30750 üstüne giderse bi 400 puan daha siler uzun oluruz.
vob çu adam dansöz ruhlu olmalı :) olmazsada yaparlar :)
[quote=follow;88016]vob da islem yapmak icin resmen celik gibi sinirlere sahip olacaksin
borsa vobun yaninda cocuk oyuncagi gibi kaliyor bence
efkarlandik sabah sabah aksam olsada icsek :):)[/quote]
Vob trader viski ile seans yapıyor.:D:D
tepki mepki hikaye neden hikaye?
cunku dun bile 30.850 seviyesini 3 denemede gecebildi dahaonce 2 gun 30.850 altinda kapamisti
artik suna inaniyorum 30.850 seviyesi ciddi direnc oldu
haaa diyelimki tepki verdi tekrar bu direnci deneriz
vermezse?? 29.000 de gap var ve goz kirpiyor bence stop koyup flat orayi bekleyip orada tepkiye oynamak mantikli gibi
hem bu arada dow 7000 i bulmus olur diyorum
[quote=follow;88028]aslinda en guzel islem su vobda 50 kontratla gunde 100 puan alacaksin birdaha oldurselerde o gun icin islem yapmayacaksin,hele geceye pozisyon hicccccc[/quote]
Nerde öyle hergün 100 puan banko.Tek işlem hatalı olunca o psikolojiden çıkar insan.
öncünün satışlarıyla açılıştan beri alıcılar lehine olan pastayı satıcılar lehine çevirdi..
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/1944/dji2022009rb5.jpg[/IMG][/URL]
Tepmek istiyorsa ya zamanı ya da FDax'ın 4.000'ini bekliyor.Yeşil çizgiye kopuş?...
Kısa üşütür gibi...
Bol şanslar...
Bakalım bir yetkili çıkıp, "IMF ile anlaşmaya yakınız" türü bir beyanatı CNN Türk'e saat kaçta söyleyecek.
bizim piyasa feci şekilde yukarıda kaldı.DAX ın dibine 70 puanı var FDJI dibi deldi...biz ise dipten 3.000 puan yukarıdayız hala...kriz bizi teğet geçti hamdolsun...
XU30da saat 15:00 barı öncesi tepki beklemiyorum ideali 16:00. DAX için ilginç bir gün olacak gibi.
[IMG]http://i43.tinypic.com/8xsh1f.gif[/IMG]
30200 deki baskı salmayacağız dedirtsede dışarısı heran caydırabilir.
[quote=bikmisbroker;88046][B]Kazandigini sistem disina almzsan,[/B] carkin icinde erimeye mahkumsun zaten.
Buyuyen portfoy sana [B]asiri guven verecek, baslayacaksin rakamlar ile inatlasmaya..[/B]
[B]Ya da buyuyen portfoy alirken de satarken de "elini titretmeye basliyacak"[/B]
(Her 2 durumda "Sonun baslangicidir")[/quote]
Dışarı çekileni geri koymama iradesini kim gösterecek?Ev bile alsan satarsın bu borsa böyle.
Arkadaşlar VOB psikolojisi ile ilgili dedikleriniz çok doğru ve hepinizin bir sistemi var.
Peki emir göndermenin otomatik bir yolu yok mu?
Kendi sisteminizi programlayınca otomatik AL SAT yapacak bir Yazılım yok mu?
Böylece duygusallıktanda uzaklaşılmış olmazmı?
Bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilirmi?
[QUOTE=mavi;88084][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img258.imageshack.us/img258/1944/dji2022009rb5.jpg[/IMG][/URL]
Tepmek istiyorsa ya zamanı ya da FDax'ın 4.000'ini bekliyor.Yeşil çizgiye kopuş?...
Kısa üşütür gibi...
Bol şanslar...[/QUOTE]
benide kandıran bu uymsuzluklar sn mavi.....:):)
Kademelere bakınca dip avcılığı izlenimi oluştu bende.
[quote=BORSACIOZGUR;88058]Bu olsa olsa çayda çıra ! formasyonu olur...
[U][B]Dün gece yazmıştım ki....[/B][/U]. Sabah açılışta ilk 30 saniye 30450 lerden işlem gördü. Burdan vermeliydik. zararımızı azaltıyorduk.
[B][U]Piyasa düşüş beklentisi ile açılıyorsa mutlaka seansın ilk dakikalarında biraz yüksek gösteriyorlar. burdan malı gömüyorlar...ve mutlaka onun düşüğünün de düşüğünü görüyor..[/U][/B]
30450 den verip buralardan alacaktık şimdi ( kapı gibi 200 ) puan..
Peki biz ne yaptık.
Yazdığımın [U]tam tersini[/U] yaptım. PY Biraz tutununca Gittik 30375 den LONG yaptık. Al sana.. !
Neyse Bu gün kara cuma olarak tarihe geçsin ve nazar boncuğu olsun...[/quote]
Ben bir kere emiri seans sonu ilettim son işlem benimdi ve son saniye idi.20milyar kara geçirmişti.20 milyar da zarar etmemiştim.40 milyar yani.Burada herşey nasip.Varsa yersin yoksa güle güle derler.
BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?
[QUOTE=booth;88091]Arkadaşlar VOB psikolojisi ile ilgili dedikleriniz çok doğru ve hepinizin bir sistemi var.
Kendi sisteminizi programlayınca otomatik AL SAT yapacak bir Yazılım yok mu?
Bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilirmi?[/QUOTE]
Yok malesef ama teoride mümkün.
don astar şortum
bu bgc
citinin yeni versyonumudur nedir.
[QUOTE=bull market;88095]BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?[/QUOTE]
AS Menkul Değerler A.Ş.
Ben Allah ne verdiyse long.
[quote=booth;88091]Arkadaşlar VOB psikolojisi ile ilgili dedikleriniz çok doğru ve hepinizin bir sistemi var.
[B]Kendi sisteminizi programlayınca otomatik AL SAT yapacak bir Yazılım yok mu?[/B]
Bilgisi olan arkadaş varsa cevaplayabilirmi?[/quote]
her b_ku yapabilen matriks bunu yapmıyor.aslında bence hazırdır bunun altyapısı.ama birileri bence koy onu cebine diyor.envai çeşit yazılım yapan, mühendislik dehası projelere imza atan ülkeyiz.bknz. ASELS mühendislerine.
velakin ne hikmetse kıçı kırık bir automated trading platformu konulamıyor ky nin önüne.
NEDEN?
o zaman deniz biter.babalara yolacak tavuk kalmaz.hepimiz 2-3 farklı sistemle 2-3 farklı hesapta otomatik sistemleri koşturmaya başlar ve para kazanırız.bu da bazılarının işine gelmiyor.
dedim ya yolunacak tavuk kalmaz, deniz biter...
kimse çıkıpta alt yapı şu bu demesin.istense şimdiye çoktan hazır edilirdi önümüze konulurdu.ama istenmiyor.
[QUOTE=bull market;88095]BGC partners daha evvel hangi kurumdu? hatırlayan bilen varmı?[/QUOTE]
senle aynı anda bgcyi düşünüyormuşuz.:D
[QUOTE=jelibon;88097]bu bgc
citinin yeni versyonumudur nedir.[/QUOTE]
kafama takılan hergün endeksden para çıkması
bi yerlerde bi pozisyon açıp çok sağlam bi 500 puan yapıp moral bulmam lazım.
bu böyle gitmez demenin başka yolu yok gibi...
:cool:
Eski AS Menkulmüş... sitesinde var... BGC Türkiye linki googleda. Ben okadar eski değilim ama eski broker birisinden duymuştum. Muhtemelen buradaki çoğunluk hatırlamıyordur benim gibi.
[quote=VOBiX;88096]Yok malesef ama teoride mümkün.[/quote]
tam dediğiniz gibi mekanik emir gönderecek bir sistem mümkün değil.
ama stop emir belirttiğiniz mantığa yakın bir uygulama..
herkese bol kazançlar,
ben flatim laptopum yok, görebildiğim kadarıyla hızlı düşüş var,
piyasayla ilgilenemeyecek kadar moralsizim malesef,
Allah paranın ne kadar değersiz olduğunu kimseye tecrübe ettirmesin.
kolay gelsin.
[QUOTE=Vob Trader;88103]kafama takılan hergün endeksden para çıkması[/QUOTE]
iki gün öncekine göre yorumlamak lazım aslında, durulma var,
yeni ordino gelirse korkmak lazım.
[quote=unlimitted;88104]bi yerlerde bi pozisyon açıp çok sağlam bi 500 puan yapıp moral bulmam lazım.
bu böyle gitmez demenin başka yolu yok gibi...
:cool:[/quote]
Açılışta 3500 puan gap yeseydiniz yada vob tavan olduğu gün sermayenin yarısını kaybetse idiniz benim gibi 500 puana moral bulmayı sonra isterdiniz.Acele etmeyin.Daha günler çok önümüzde.Olduğu yerde duran vobta para yapılmaz.30350 üstünde piyasa yukarı çıkacak bence.