hoppala 15 likte doji çıktı nerden çıktı şimdi bu eğer bu 15 likte 700 altı olursa üwww kötü ama sanırım yarın yukarı devam edecekler gibi bi his var içimde ama sistem sat derse kaparım orası ayrı :)))
Printable View
hoppala 15 likte doji çıktı nerden çıktı şimdi bu eğer bu 15 likte 700 altı olursa üwww kötü ama sanırım yarın yukarı devam edecekler gibi bi his var içimde ama sistem sat derse kaparım orası ayrı :)))
herkesin histemi düşer diyosa , piyasa garanti yukselıyor..
neyse bu arada sabah açtığım 76275 longları 76800 den verdim bi süre pozsuz durayım 1000 puan hedefe gidene kadar pıyasa yamulur... aklım başıma gelsin..
günün özeti ;
-350 puan
+525 puan
total = 175 point... üvvvv buna da şükür...
duruma göre histemik poz açabılırım nede olsa günü + da kapatmak bana yakışmaz :D:D:D:D
Buradan yukarıya yeni bir atak bekliyorum. Short açacak babayiğit arıyor pala
Amma kararsız bi günde kaldım ya. sistem longda ben pozu kapadım tekrar long olmak için kararsızım gönlüm sortan yana göstergelere bakıyom onlarda kararsız.
Günlükler sata geçmek üzre 76835 yukarı kırarsa günlük kırdığı tirendin üstüne kendini atar. Çıkış fake gibime geliyor.
60lıklar geçici al vermeye başladı fakat hala sat bölgesinde burdan tekrar geri dönerse yandı keten helva longcu doğrar pala.
velhasıl kararsızım.
[quote=unlimitted;274861]ekiki ekiki ben de kapanma şartımı güncelledim .lelele[/quote]
göstergeler ne diyor patron ?
bende çok baba uyumsuzluklar oluştu ama şip-şak alışta ve gevşeme yok..
short bugün para yapmayacak gibi sanki ?
ama sabaha şanslar eşit olur..
[quote=oguzhan;274870]Amma kararsız bi günde kaldım ya. sistem longda ben pozu kapadım tekrar long olmak için kararsızım gönlüm sortan yana göstergelere bakıyom onlarda kararsız.
Günlükler sata geçmek üzre 76835 yukarı kırarsa günlük kırdığı tirendin üstüne kendini atar. Çıkış fake gibime geliyor.
velhasıl kararsızım.[/quote]
benim göstergelerim dönüş başladı ama noktasal bir dönüş kimse yapamaz diyor.
pela elindeki yüklü malı kapanmak için an be an fırsat kolluyor. yükselince satıyor, bakıyor yukarda az kontrat varsa, paraya kıyıp kaldırıyor yukarı sonra daha çoğunu yine çakıyor.
dönüş ha deyince olmaz...oyalanması şart.
elindeki malları çıkacak üzerine bi de ekstra açığa satacak. kolay mı öyle...
alınan puan cebe atılmalı. trend bekleyen eldeki karları kaybeder.
bence...
apsd nin yeniden düşüşe geçmesi hoş olmadı..
citi ana niye satarki
[quote=The Tatar;274871]göstergeler ne diyor patron ?
bende çok baba uyumsuzluklar oluştu ama şip-şak alışta ve gevşeme yok..
short bugün para yapmayacak gibi sanki ?
ama sabaha şanslar eşit olur..[/quote]
patron göstergeler trendif short (nasıl bir laf lem bu :::) için hala erken diyor.
yeni zirve bile gelebilir. 300 puan kar gören cebe atmalı. ;)
hangi üçgen doğru acaba .. ikiside yanlış olabilir tabi .. ühühühüh .. .
sarı ediketlermi ... yeşillermi ... hiçbirimi ... yoksa selçuklu bırak bu işleri artıkmı .. hangisi doğru ..? üvvvvvvvvv ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/dcf5fcb3.jpg[/IMG]
[quote=seagate;274598]tobo anladığımdan değil hareket olsun ühühühü olurmuki olmaz bence ben anlaamiyim :( olaiblir belkide bilemiyim
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/1c93802d.png[/IMG][/quote]
vay vay vay teprik ederim noktasal tuttu sayılır :D:D:D:D
en yüksek 76825 üwwwwwww vay ansını
gidemiyo yukarı sıkıntı var galiba