Tepkiye oynama zamanı 75800 long.
Printable View
Tepkiye oynama zamanı 75800 long.
yeşil etiketli üçgen in .. diğer hepsi out tahminim. .. ...650 altında kesinleşir durum bence ...
[QUOTE=selçuklu;274878]hangi üçgen doğru acaba .. ikiside yanlış olabilir tabi .. ühühühüh .. .
sarı ediketlermi ... yeşillermi ... hiçbirimi ... yoksa selçuklu bırak bu işleri artıkmı .. hangisi doğru ..? üvvvvvvvvv ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/dcf5fcb3.jpg[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;274864]herkesin histemi düşer diyosa , piyasa garanti yukselıyor..
neyse bu arada sabah açtığım 76275 longları 76800 den verdim bi süre pozsuz durayım 1000 puan hedefe gidene kadar pıyasa yamulur... aklım başıma gelsin..
günün özeti ;
-350 puan
+525 puan
total = 175 point... üvvvv buna da şükür...
duruma göre histemik poz açabılırım nede olsa günü + da kapatmak bana yakışmaz :D:D:D:D[/QUOTE]
toplantıya gıttım geldım amma gıtmeden ıyı satıp flat olup kurtulmuşum :) üvv ekran basında olsam reverse de gırerdım emme kaçmış artık fırsat.. yarınlar bızı bekler...
[quote=unlimitted;274943]75,775'ten long.
göstergeler tepecek dedi! :)[/quote]
75,975ten flat.
güzel oldu.
pala abi Alllah belanı vermesin emi gene yaptın bize kıyağını zuhaha :P
spot banamısın demedi..
hühühühüühühühüh saraylı abi ühühühühühühühühüühühühühühü
[QUOTE=selçuklu;274945]yeşil etiketli üçgen in .. diğer hepsi out tahminim. .. ...650 altında kesinleşir durum bence ...[/QUOTE]
625 yandığından yeşil etiketli üçgen kesinleşti bence .. hayırlı olsun ...
75.675 long.
gece pozum olabilir. son saniye karar vericem..lelele
[quote=Kennym;274946]toplantıya gıttım geldım amma gıtmeden ıyı satıp flat olup kurtulmuşum :) üvv ekran basında olsam reverse de gırerdım emme kaçmış artık fırsat.. yarınlar bızı bekler...[/quote]
Tepki yeterli olmadı 650 den flat
[quote=unlimitted;274955]75.675 long.
gece pozum olabilir. son saniye karar vericem..lelele[/quote]
gece pozu. göstergeler yarına + gap dedi.
hayırlısı olsun. :)
herkese iyi akşamlar.
76100 den anca sat geldi barların boyuna del *.* neyse :)
YYFU Yorum yok flat uyurum
YBAAFU Yorum beni aşar abi flat uyurum