-
Günaydın ,
güçsüz seyir sürüyor , bugün için 46950 geçiş noktası olabilecekken ; 46550 - 45850 destek , 47650 - 48050 direnç alarak izleyeceğim . Enflasyon verisi uzun barın rengini ve boyutunu belirliyecek gibi . Görünüşe bakılırsa data da beklenmiyor satış için ...
-
Günaydın ,
güçsüz seyir sürüyor , bugün için 46950 geçiş noktası olabilecekken ; 46550 - 45850 destek , 47650 - 48050 direnç alarak izleyeceğim . Enflasyon verisi uzun barın rengini ve boyutunu belirliyecek gibi . Görünüşe bakılırsa data da beklenmiyor satış için ...
-
[quote=serkanyurttas;17130][quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM [COLOR=red]HASTA GıBı DURUYO[/COLOR] TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
DOKTOR OLMUşUZ BE :)
-
[quote=serkanyurttas;17130][quote=serkanyurttas;17126]Bende 46900 Den Uzunladim Ama Pek Rahat Değilim Açikçasi Lk 5 Satişta şimdilik Aliştaki Ilk 5 In 2 Kati Kadar 47200 Den Dsi Nin çok Kisasi Var Günlük Bant 46850 47850 Olabilir Ve 48000 E Olasi Yükselişler Satiş Firsati Olacaktir BuNU YAZARKEN 47050 YDıK DSı VE 47200 ÖNEMLı Bı NOKTA BENCE
DAXI ıYı GÖRMEDıM [COLOR=red]HASTA GıBı DURUYO[/COLOR] TEKRAR 46900 DEN SHORTLADIM[/quote]
DOKTOR OLMUşUZ BE :)
-
yatayda aldıgımız yerden sat,sattıgımız yerden al veriyor..
biz aval aval bakarken bir iki kademede kaybımız oluyor...
o nedenle bugun yukarıyı bekleyecegim ben.... çok anormal bir durum olmazsa...
şu anda sattayız.. ala gelirse rahatlarım...
dow da saatlik yukarı uyumsuzluk olma ihtimali yüksek...
bu arada gündüz futurlar çok numara çekiyorlar...
dayanabilirmiyim bilmiyorum..
şimdilik uzuna devam ediyorum.. yönün yukarı olması lazım normalde..
eskiden sadece vadeli numara çekerdi...
şimdi tüm dünya futurlar dahil gündüz bi tuaflaştılar.. ne yaptıkları belli olmuyor....
-
yatayda aldıgımız yerden sat,sattıgımız yerden al veriyor..
biz aval aval bakarken bir iki kademede kaybımız oluyor...
o nedenle bugun yukarıyı bekleyecegim ben.... çok anormal bir durum olmazsa...
şu anda sattayız.. ala gelirse rahatlarım...
dow da saatlik yukarı uyumsuzluk olma ihtimali yüksek...
bu arada gündüz futurlar çok numara çekiyorlar...
dayanabilirmiyim bilmiyorum..
şimdilik uzuna devam ediyorum.. yönün yukarı olması lazım normalde..
eskiden sadece vadeli numara çekerdi...
şimdi tüm dünya futurlar dahil gündüz bi tuaflaştılar.. ne yaptıkları belli olmuyor....
-
sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)
-
sayin teo siz 5 dakikalik takip ediyorsunuz sanirim. size sormak ve bilenlere sormak istedigim ben ms ve ms downloader kullaniyorum simdi bunda her 5 dk da bir elle verileri guncelle demek gerekiyor. bu programcilik olarak cok kotu bir durum bunu kolay hale getiren birsey varmi.(eger internet var ise 5 dk da bir kendi kendine yapip verileri koyamasi gerekli matriks boyle birseyi neden yapamiyor anlamiyorum)
-
şimdi hepsi ayrı telden çalıyor... korelasyon iyice kayboldu.
dax başka vadeli başka fdow başka....spot başka..
hepsi kafasına göre takılıyor...
işimiz iyice zorlaştı...
-
şimdi hepsi ayrı telden çalıyor... korelasyon iyice kayboldu.
dax başka vadeli başka fdow başka....spot başka..
hepsi kafasına göre takılıyor...
işimiz iyice zorlaştı...
-
dax ıkı onemlı uyarı verıyor:)
1- nerede kalmıstık dıyor
2- tam uc kez 6666.6 gosterdı.:)
benden soylemesı::..:
-
dax ıkı onemlı uyarı verıyor:)
1- nerede kalmıstık dıyor
2- tam uc kez 6666.6 gosterdı.:)
benden soylemesı::..: