ahanda alçalan kanal buldum uzun zamandan sonra .. .. üvvvvvv ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/4b96b315.png[/IMG]
Printable View
ahanda alçalan kanal buldum uzun zamandan sonra .. .. üvvvvvv ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/4b96b315.png[/IMG]
[quote=selçuklu;289414]hoşgeldin abi .... ühühüüh ... kokuya yapacak bişey yok abi .. ialıştım ben şahsen .. üvvvv[/quote]
Eyi eyi,
Borsada kazandıkça, birazını imece usülü dopic altyapısını (yeni kanallar, filtreler (arıtma amaçlı)) geliştirmeye harcarsanız hoş olacak gibi duruyor. :D
79950 kırılırsa 79500 gideriz
[B]3.5-4 katrilyon hacim [/B]ve en yüksek gördüğü yerden[B] %2 aşşağıda [/B]kapamadıkca düşüş beklememek lazım..
diplerde- tepelerde mutlaka hacim patlaması olmalı..
[quote=negrolino;289422]79950 kırılırsa 79500 gideriz[/quote]
zor kırar gibi spotta rağmen düşmemesi yukarı daha var anlamı getiriyor bende bu arada çarpmaya da devam .dng trend yok 15 lik te
yeni avatar yeni ruh yeni enerji sinerji başarı para sağlık
spot dl level 63 resistance oldu yemişim vobu
[quote=seagate;289417]attention captain on deck :D
salute[/quote]
::::::
heheheh..way tilki pala way..eski bir geyiği vereyim...80150 ye kadar kendi malını aldı takılana malı verdi...şimdide alta gelen alıcıları boyiyi...belki öyledir belki değildir..hatta tersi bile olabilir...ahuheue
ispanya borçlanmış faizde düşmüş haydi bunun için yükseleelim ahahahah yaa işe bak yaa ühühühüh
ağalar boşuna kasmayın düşmez burası
palanın hedefi kesin 100.000 sorada tayyip abiciğiyle birlikte endeksten 2 sıfır atar. maksat ucuz görünsün taze alıcı gelsin ühühühühü
[quote=negrolino;289422]79950 kırılırsa 79500 gideriz[/quote]
Güzel Kardeşim Hoşgeldin 79500 yetmez 69500 olsun hehehe:D
[quote=kitaro;289433]ağalar boşuna kasmayın düşmez burası
palanın hedefi kesin 100.000 sorada tayyip abiciğiyle birlikte endeksten 2 sıfır atar. maksat ucuz görünsün taze alıcı gelsin ühühühühü[/quote]
abi bi dünya ülke var bizden başka ülke yokmu ühühühüüh gitsin oraları yükseltsin ühühühüh
almanya tepeden %30 aşşada gitsin orda alsın ne istiyi bizden
gitsin japonyayı alsın 3 de 1 fiyatına ühühühühü